...

I Was Hoping

New member
...

"כבר לא ילדה אבל מצאה עצמה שבגילה השיעור עוד לא גמור ובטח שבוכה אחרי כל מה שכבר עברה זה ברור הכל סגור ואין לה גבר בלילה ואין לה ודווקא קר לה עוצרת רגע לחשוב אם כל אחד יכול ככה לגדול... ואת יודעת שכואב לך זה כל כך שקוף אבל את לא מבינה זאת מלחמה שקטה להשתתף והמנצח לא חשוב..." מן יום כזה, שהתחיל באופוריה השמש חייכה אלי ככה חשבתי עם רדת ערב אתה חוזר אלי הגעגועים מציפים את התודעה זאת שמחפשת את עצמה בלעדיך מן הרגשה רעה כזאת... כאילו משהו רע מאוד הולך לקרות מן שקט שלפני אסון מן בדידות צועקת מן דחף לכתוב מן דחף לבקש את הדבר הכי חשוב זה שלא קיבלתי אפילו פעם אחת מאז שהלכת מאף אחד אתה שומע??? מאף אחד הלכת ולקחת יחד איתך כל יכולת בסיסית שהייתה לי להיקשר לאנשים הבדידות כפולה ומכופלת אתה כל כך אכזרי ובכל זאת הלב שלי נקרע מגעגוע אני רק מקווה שיום אחד אמצא בליבי סליחה בשבילך לא נולדתי לכעוס לא חונכתי לשנוא ולא נועדתי לבכות ורק כשאסלח לך אהיה שלמה עם עצמי רק אז ולא רגע אחד לפני כן ובינתיים... לבד.

ה מוזה

New member
../images/Emo23.gif

את לא נולדת לכעוס , אין בך יכולת לכעוס את לא חונכת לשנוא , אין בך יכולת לשנוא את לא נועדת לבכות , אין בך יכולת להיות קרה ומנוכרת לרגש כי את ילדה נולדת לאהוב , חונכת לראות את היפה והטוב ואת ילדה נועדת להיות מאושרת ולהיות מחוברת לנבכי הנפש ורק מי שיכולה לבכות כפי שאת בוכה יכולה גם לאהוב בעוצמות שאת אוהבת ורק מי שיודעת להתגעגע כפי שאת מתגעגעת יודעת להעריך מתנות מופלאות מבעד לדמעות ואת היכולת החשובה ביותר ילדונת הוא לא לקח עימו וזו .. היכולת לחוש ולהרגיש כל רגש עד תומו ובנתיים .. לבד רק בנתיים ילדה , רק בנתיים עונת מעבר של הלב לפני שיתחדש לפני שיבוא האיש שיחמם מחדש את לילותייך וליבך רק בנתיים .. הגעגוע עדיין כואב זה יחלוף הכאב החד השורף , מבטיחה לך ילדה תבוא שמש עצומה שתאיר לך גם בחשיכה וישוב לו האמון בבני האדם היכולת להקשר עדיין בתוכך , רק קצת מבויישת קצת חוששת .. כמו ילדה שצועדת לה בפעם הראשונה ללא יד שאוחזת את עוד תרוצי מאושרת בשדה חמניות מול השמש ועוד דבר אחד ..חשוב עד מאוד לפני שתסלחי לו .. תסלחי לך שנתת אמון שאהבת ללא גבול שהאמנת שהוא המשלים ..אותך סלחי לך , שאת מי שאת נפש מדהימה רגישה מאמינה אוהבת עד בלי די . סיימתי לכתוב לך כאן במילים ובלב את עדיין ממשיכה להיות מחובקת ילדה של קסם ...
...

ילדה

זה כל כך קשה לאבד אדם שאוהבים אבל החיים הם כמו תקופות יפות יותר או קשות יותר אל תכעסי על עצמך אם את כועסת גם הלב צריך את הזמן שלו כדי להחלים חבקי אותה את הילדה המדהימה הזאת שלא נולדה לשנוא או לכעוס תחבקי אותה כי היא כך צריכה אותך עכשו

I Was Hoping

New member
בוקר

השמש שזרחה אתמול הלכה לה לנוח עוד קשה לה לזרוח לי כל הזמן עוד בוקר עכשיו יחד עם רשימת הקניות ומערכת השעות אני מדפיסה את האהבה שכתבתן לי כדי לתלות על המקרר ככה כדי שיהיה לי כייף שיריה שלי אני זוכרת עכשיו שיש תקופות יפות יותר מוזי שלי אני עוד אזמין אותך לתחרות ריצה בשדה חמניות אלה הם רק רגשותיו של ערב הם באים יחד איתו ונעלמים עם האור הראשון הטעות היחידה שעשיתי הייתה שסירבתי לשלב ההתרפקות העמדתי פני חזקה ויצאתי להתחזק עבור אחרים אז מדי פעם מתפרקת כאן קצת חושבת על ימים שהיו ועל שלקחו אותם ממני גניבה של ממש נראה כמו פשע אבל זה ככה אני עוד אסלח לי על שנתתי לו המפתח לליבי אני עוד אסלח לי כי אני עוד אעשה זאת שוב ושוב בחיי אוהבת בני אדם שכל אחד מהם הוא עולם ומלואו רק לא לפגוע נפש האדם היא כל כך שברירה תודה על המילים היפות שיקשטו לי את המקרר אוהבת אתבן מאוד היולית

בוקר טוב ../images/Emo42.gif...

משום מה אני לא ממש בדיעה של סליחה.. אין על מה לסלוח שפתחת את ליבך לאדם זר ,לאדם שהראה אהבה ושאת הראת לו את אהבתך .. במשך הזמן מגלים את האישיות ורואים אם מתאימים או לא .. אין לך מה לסלוח שגילית לו את ליבך נותר לך רק לשחרר אותו מתוכך , מעמקיי נפשך ... כי עם כל הרגעים הלא טובים ... ישנם גם רגעי חסד ויופי .. תזכרי את כל הטוב ותמשיכי הלאה למישהו שאני בטוחה שידע להעריך בחורה נפלאה שכמוך .. מלאת אהבה , שמחת חיים , טוב לב והמון יופי ושקט פנימי ... כי כן זו מי שאת .. ואת עוד תמצאי את החצי שלך ..
... שיהיה לך המשך יום נפלא
..

למעלה