???? ???!

Scarlet Witch13

New member
כן??? אפשר לעזור לך או שאתה

פשוט תמשיך לעשות "??????????????????" ??! וחוץ מזה, לפתוח שרשור חדש רק בשביל זה?!?!! אני מסכימה: ספאמר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תרגעווווווווווווווווווווווו

הוא לא ספאמר......הוא שולח מהוואפ(אינטרנט בפלאפון) זה קורה גם בפורומים אחרים כל האלה מהפלאפונים זה שולח להם את זה בסימני שאלה.

אבל הוא לא יודע שזה הולך לקרות לו

אז הוא לא עושה בכוונה אתה לא יכול להשאשים אותו על משהו שהוא לא עושה בכוונה.....

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo11.gifאם אכן זה נכון,

אז אני מתנצלת מעומק ליבי!
אם זה לא נכון, והוא סתם ספאמר
התכונן למות!!
אבל אני מניחה שזו האפשרות השניה כך ש.. Sorry Dude

גם אני מזדהה איתך אלא מה?!?

שרשור של פרטים מזהים כדון אלה: ???!?!?!?!?????? ?!??? ?? ??? ? ?$%??!$?? ? ?@$?!@?%?@!?#%? ? ?%?#@!?%!? ?!%?!#?% ?!#%?!#?% ?!#%??%^#?^ ?&^?%$& ??^@$?%^!?$? !@?%?^#@$??%&#?? @??#!? ^?@$^?%?# ?#!? ?^#?&?!#?^%@$?&#?%!#? זה מה שקורה שאני לא יוצא בשיש בערב.........אני משתגע.........

כן כן אני גר בפ"ת

"אני לא מאמין שאני גר בפ"ת,שנים על גבי שנים, ערסים זונות ובני עקיבא"...........(אינפקציה - פתח תקוה).

dor307

New member
חח לא שמתי לב שיש סקר

יש לי התלבטות כי אני לא רוצה כמו מפגר לעשות כל התשובות נכונות (סליחה למי שבחר בזה*מפגר\ת* טוב אבל אסור לי להתעמק בזה שאני צריך להכין עבודה בפיסיקה מזוינת שתילך לעזעזל!נכון כי אם יפול עלי פלדה שמשקלה כטון מגובה של2מ' זה מה שיענין אותי,זה מקצוע מפגר!לא נורא יש לי חברים גואנים בזה(גואנים במחשבון)שעושים תעבודה בזמן שאני כותב הודעות ארוכות ארוכת,בגלל שזה הלכיתי מוקדם מהילד החוסה?!?!?! תתעלמו מהסוף אני סתם נהנה לכתוב דברים.

למעלה