???

NesheM

New member
???

שמתם
שאפאחד לא עונה פה על פירושים לחלומות..? או שזה רק אני.. ?!

את מוזמנת עם חלומך לפורום מקביל ../images/Emo24.gif

היי נשמה!!! את מוזמנת לספר את חלומך גם באתר של המיסטיקה של המזרח הרחוק. הכתובת:mystic.far-east.co.il פורום חלומות. מקווה שלא פיספסתי. גם שם נתנים פרושים על חלומות בדרך קצת שונה. בילוי נעים. הרבה אור ואהבה ללא תנאי וללא גבול. מיכל

בקשר לפורום המקביל...

מכיל יקירתי, פירסמת כבר פעם אחת את ה"פורום המקביל", ואני חושב שזה היה מעל הראש. אני מקווה שזה לא יחזור על עצמו מעל כל חלום חסר פיתרון...
.... כמו שאת לא אוהבת פירסום חיצוני בפורום שלך כך גם בפורום זה, אז שיהיה לך שבת שלום, בהצלחה ו..... חלומות פז, רואה בכוכבים.

NesheM

New member
אם...

היו עונים לי פה.. לא הייתי צריכה את הפורום המקביל!! חשבת על זה???

Neshem........

בפורום זה אין הבטחה לקבל תשובה או פיתרון לכל חלום. לא תמיד יש פירוש לכל חלום, ולא תמיד החולם רושם את החלום מספיק ברור כך שאפשר יהיה לגבש פיתרון. פרוש חלומות של כל חברי הפורום.....ובכן יקירתי, זאת עבודה במשרה מלאה פלוס....כך ש.....זה מה יש. חלומות פז, רואה בכוכבים.

שבת שלום לך אחי ../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif

שבת שלום לך !!! מצטערת לא התכוונתי לפגוע בך. המטרה שלי היא אחרת. אני ניסיתי ליצור הרמוניה ושיתוף פעולה בין הפורומים המקבילים. כתבתי לך במייל ולא הגבת. מה אכפת לך ליצור קהילה אדירה וגדולה יותר. מה שנקרא עבודת צוות. אז הרבה אור ואהבה לך ולכולם ותמשיכו לגדול ולצמוח כמה שיותר היי ואני שמחה לראות אותך מגיב. אהבה אין סופית.
מיכל

למעלה