.........

.........

אני יתחיל בציטוטו מעיתון ידיעות היום בבוקר רענן שקד טלווזיה <ביקורת על התוכנית> "האודישן הגדול": איפה הדובדבן? מזמן, ייתכן שמעולם לא ביזבזו הכבלים את זמנכם, את דמי המנוי שלכם והכי גרוע - את שיירי הערב שלי - על משהו כל-כך מיותר. זו אינה תוכנית טלווזיה, זו תוכנית שווקית. וזה לא נגמר עד שהגברת מיכל ינאי תגיד בפעם השמינית "אני שונאת אודשנים". מה הסיפור? הטלנובלה החדשה של הכבלים "חרטבונה" (או שמא "מיכאלה"), עומגת להתחיל להצטלם ( או שמה "לעלות על פס היצור"). כאילו לא נסבול מספיק שערי עיתונים עם ג'עג'ועי הסילקון של כל השחקנית משנה בתפקיד אחותו החורגת של בתו המאומצת - הוחלט בכבלים להרכיב על גבה השעיר של הטלנובלה גם תוכנית מציאות בשתי אגורות. הקונספט: באודשנים פתוחים ( ששיגעו את המדינה, כמובן). היום לשגע את המדינה זה מנימום) ייבחר אזרח פשוט, שישוגר מיד למסלול כוכב נולד, מהבהב ונופל בתפקידון משנה בטלנובלה. תהיו בטוחים שהאודשנים שיגעו את המדינה. אלפי אנשים שפיסגת שאיפותיהם העמומות היא להצטלם עם סופי צדקה בעמוד הפנימי של פנאי פלוס במסיבת היובל 75 שנה לתוכניותו של גיא פינס, נהרו לאודשנים כדי לנסות לדקלם חצץ פיקנטי גרוס מתוך יצירת המופת הקודמת "משחק החיים". ושוב המראות מוכרים. ושוב תורות אין סופיים בדרך לאודישן. כמה אלפי אומללים בדרכם לשום מקום, כולם הופכים למספרים, לסטטיסטיקה, עבור מטרות השווקיו הנוחכיות של "הוט". אפילו כתוכנית אודשנים, סבלה "האודישן הגדול" מרווח מדברית יבשה. העריכה מקוטעת, חסרת מבנה ברור, שום זהות או מתח נבנו. על טיפת הארוניה ומודעות עצמית בנוסח צביקה הדר והאודשנים של כוכב נולד תדברו עם פרקליטת המדינה. הרגע המענג היחיד היה, כשאחת המתמודדות, שרה, נתנה את מונולוג הדרמטי של חייה ("אחי באיכילוב אחרי שניסה להתאבד!"), שיכנעה את השופטים שהיא לא משחקת, ושיחקה אותה בגדול. מעבר לזה, האודשן הגדול היה כזה כזה קטן. האם לזה מתכוונים "הוט" כשמבטיחים לנו בפרומו את "הקצפת". הדובדבן. הדובדבן על הקצפת? כי מה שאני טעמתי היה יותר כמו האשל. המלפפון החמוץ. המלפפון החמוץ על האשל." אני מתחברת לכל מילה ומילה שרענן שקד רשם!!! הכל היה שווקי מהתחלה... וככה זה נמשך גם בתוכנית.. כמו שאמרתי אני יסתכל על התוכנית הראשונה ויראה "איך קבלו כל אחד מן המתמודדים" אבל אתמול שצפיתי בתוכנית ראיתי רק בנאדם אחד שעבר את האודישן של גני התערוכה וצפינו בו ממש לחצי שניה אומר את המונולוג. למה לא שדרו את הקלטות באופן רציף של כל מי שעבר? למה לא מראים לנו הוכחות? למה ראינו בשלב האודישן השני רק בלחץ 3 מתמודדים? כל כך הרבה שאלות בלי תשובות ... אולי אף פעם לא נדע את כל האמת, כמו שלעולם לא נבין איך צצו פתאום באודישן השני עוד 12 אנשים... למרות שהיה כתוב במפרוש שנבחרו 48. או כמו שלא נבין למה קיצצו מ100 ל-48. וכמו שלא נבין עוד מליון דברים שכבר רשמתי עליהם ודשתי בהם כבר יותר מידי פעמים שזה כבר מאוס עלי. אני שמחה לדעת שלא טעיתי, והתוכנית הוכיחה את עצמה כ-בזיון! אולי תלמדו קצת אבל קצת מכוכב נולד איך להראות אודשנים.. לשרה אני מאחלת בהצלחה, כי אני אוהבת יצרתיות! והיא שיחקה אותה בהפוך על הפוך, למרות שעלי אישית בלי לשקר היא לא עבדה <כי אני יותר מידי חשדנית>. בוקר טוב ויום טוב...

אין לה בכלל HOT בבית! ../images/Emo123.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo41.gif

אמרתם שזה רק למנויים של הכבלים? לא!?? אני מכירה את אחת המתמודדות ואין לה בכלל הוט בבית! גם לא עכשיו! - יש לה
YES וזה בדוק! אני רוצה חזרה את הכסף בחשבון הבא שלי בכבלים - לא שחסר לי 8 שקל זו פשוט הגינות ומודעות צרכנית גבוהה! וחוץ מזה זאתי שראיתם כאילו משחקת אותה על השופטים היא אמרה את זה אחרי שהבינה שאין לה הרבה סיכויים להצליח ורק אחרי זה הציגה את הקטע כאילו זה היה מתוכנן מראש היא לא שיחקה וזה לא היה קשה היא אמרה את האמת היא פשוט אמרה מה שישב לה על הלב! הכל מסריח מניצול!

../images/Emo41.gif אני רוצה את הכסף חזרה! ../images/Emo41.gif

וזה לא יעזור עם עכשיו תתנו לה במתנה חיבור לHOT זאת עובדה שבכלל לא בדקתם שיש לה HOT !!!

JONE BOY בת

New member
ל"היא מהאודישן" וחברי הפורום

זה כבר לא משנה מה נגיד , את הנעשה לא ניתן להשיב. הרי כולנו יודעים בדיוק מה היה שם ואין לנו שום ספק שרוב ה"מתמודדים" עברו מראש את ה"אודישן" אז אין טעם שנמשיך להרהר בכך. אבל אני תוהה לעצמי למה "ההיא מהאודישן" ביקשה ממני פרטים אישיים כדי לבדוק ולהוכיח לי שאכן ניבחנתי וצולמתי , אבל לא טרחה בכלל לחזור אליי עם תשובה בעיניין ! זה רק מוכיח לי שצדקתי ! אני בכלל לא צפיתי אתמול בתוכנית הראשונה ולא מרגישה שפיספסתי משהו , כי כל החשק כבר ירד לי מכל התוכנית הזו ממזמן.

את ממש לא צודקת

קודם כל אמרתי לך מראש שאני לא יכולה להבטיח לך שאפשר יהיה לתת לך את האודישן שלך. ביקשתי ממך פרטים כדי לנסות לעשות את זה והעניין עדיין בבדיקה. אולי את לא יודעת בדיוק איך עובדת הפקה אבל יש לנו הרבה עבודה ועניינים קצת יותר דחופים ובדיוק כמוך יש עוד הרבה אנשים שפונים בכל מיני בקשות. אנחנו משתדלים לעזור לכולם עד כמה שניתן אבל דברים לוקחים זמן. אז תתאזרי בסבלנות, לפעמים הסבלנות משתלמת.

כנסו דחוף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יש משהו במה שהיא אומרת אבל- מה לעשות שזה בידור, זה עולם הבידור, וזה מסריח- ואני מכירה את העולם הזה ועוסקת בו יותר מדי מקרוב. ועין ערך- פרוייקט וואי עשה בדיוק אותו הדבר שתי החברות לומדות אחת מהשנייה, בדיוק כמו שעכשיו עולה לאוויר טלנובלה בכיכובה של נינט ביס אחרי שיס ראו את ההצלחה של הטלנובלות ב"הוט". וכנ"ל הוט ראתה את הצלחת פרוייקט וואי והעתיקה. וזה מה שהקהל אוהב... וצריך לקבל את זה. והבנאדם שבאמת ייצא "כוכב" מכל העסק הזה, בר מזל. וזהו
יש לקחת הכל בפופורציה, הכלבים נותנים את מה שהקהל מבקש, כי היו למשל אלפי אנשים שבאו לאודישן בשביל הכיף! עורכי דין וכאלה, אפילו סתם כדי להתנסות רק בחוויה של ל"עשות אודישן" שזה דבר שלא שוכחים כל כך מהר, וגם חברה שלי הייתה ונהנתה מכל שנייה ורגע, ישבה בחוץ שרה עם כולם אפילו שהיא לא עברה. הקהל רצה- הקהל קיבל. ככה זה עובד. ואני מדברת מתוך ניסיונות מרובים כושלים ולא כושלים של אחת שעוברת אודישנים כל שני וחמישי. זה משהו שגם אם אתה רוצה אתה יודע שאתה רוצה לנסות עמוק בתוכך! וזה נתן את ההזדמנות השווה לכולם ללכת לאודישן מבלי להיות בסוכנות וזה אחלה דבר מבחינתי. ואת את\ה לא רוצה לראות את זה את\ה לא חייב\ת! שבוע טוב לכולם!

לכל הכותבים בשרשור הזה- אולי תשתקו?

אוקיי, אז לא עברתם את האודישנים. מה לעשות. רדו מזה כבר!! זה כולה אודישן אחד. תפסיקו להיות כל כך ממורמרים ולטעון שהכל מכור! (זה לא. השחקנים שם היו מאוד מוצלחים) יש פורום "תלונות וקיטורים". תוציאו שם את התסכול שלכם. לא פה. תודה. והנהלה - אני לא מבינה למה אתם לא מוחקים הודעות כל כך מעצבנות וחוסמים אותם.

למעלה