:((((((

lightone

New member
:((((((

הי.. אני חדשה כאן.... זה בטוח במיליון אחוז שאין עוד עונה למלאך שחור???????? שמעתי שבסטאר וורלד יש עונה חדשה.... בכל מקרה... אם אין עוד עונה אזבאאאאאאאסה!!!!!!!!! זו אחת הסדרות הכי יפות שהיו בטלוויזיה בזמן האחרון!!!!!!!! אינ מאוד מקווה שבפרק של יום חמישי יקרה משהו בין לוגן ומקס כי אי אפשר כבר לעמוד במתח המיני ביניהם!!!!!!!

יום חמישי פרק אחרון בהחלט!

אין עוד עונה למלאך שחור. יש אבל את הספרים הרשמיים שכעקרון ממשיכים מאיפה שהסדרה הפסיקה. מתח מיני בין מקס ללוגן? אוקייי.... כעקרון אם הייתה עונה שלישית, מקס ואלק היו אמורים להיות ביחד, ושהיא תכנס לHEAT לידו והכל, אבל בסוף הטילו על זה וטו, והיו עושים שאלק היה בוגד במקס....

karms20

New member
לזקן השבט (כולל ../images/Emo58.gif) ככה

שמי שלא רוצה לדעת משהו שייזהר
איפה שמעת את הקטע האחרון? שמעתי על זה שרצו שבעונה השלישית מקס ואלק יהיו ביחד, אבל הבנתי שהאגו של וות'רלי התערב והפריע..., ושבגלל האגו שלו גם ג'סיקה הייתה נגד. יותר נכון, הם רצו מהעונה הזאת שהם יהיו ביחד אבל וות'רלי לא היה מוכן ועירב אם ג'ימס נגד זה, ושהוא היה יושב עם התסריט וסופר את כמות השורות שלו מול כמות השורות של ג'נסן.קצת מתקשר לפרק האחרון ומסביר את superhero לוגן ולמה דווקא הוא היה זה שעזר לאלק הפצוע שמשום מה לא הצליח לגבור על הבחורה... כי היה אפשר לעשות את לוגן גיבור בלי קשר לאלק אבל משום מה
הם עשו את זה ככה, כאילו ההירואיה של האחד תלויה בשני... גם שמעתי שהם בכלל רצו להרוג את לוגן בפרק האחרון של העונה הראשונה ולהשאיר קצת את מקס במנטיקור אבל בגלל שג'סיקה ומייקל היו ביחד הם לא יכלו ללכת בכיוון הזה (קראתי את זה בפורומים, ככה שאני לא יודעת עד כמה זה מאומת). אבל על הקטע של הבגידה וזה - מאיפה שמעת את זה? כי זה כן מתקשר לי למשהו ששמעתי, שאמרו שהם יהיו ביחד ואז הם ייפרדו והוא יעזוב עם ג'ושוע ויעשו את סידרת הבת שלו ושל ג'ושוע. תאר לך אם באמת זה היה קורה והייתה להם סידרת בת...
לא היינו מפסיקים לצחוק

המידע מאיפהשהו בNWP

קראתי אתמול, אך לצערי אני לא זוכר איפה בדיוק... אבל עושה רושם שקראתי מאיפה שאת קראת, רק שאני לא רציתי להתחיל עם הסיפור של הוטו של השחקנים... שאלה: בגלל שלוגן הציל את אלק באומת הפריקים כל המעריצים של אלק שונאים את הפרק הזה?

karms20

New member
גם בגלל זה ../images/Emo58.gif

זאת אחת הסיבות המרכזיות כי זה סתם מעצבן איך שהוא חייב להיות גיבור על חשבון אלק (אחרת למה אלק חייב להיות חלש ולוגן חזק מי הפריע לשניהם לכסח ת'צורה של האחרים? ולמה הוא מציל דווקא את אלק למה הוא לא מציל למשל את ג'ושוע?). הרבה מעריצים של אלק רואים את הקטע של לוגן כ-suoerhero פשוט כבעיית אגו של וות'רלי ולא שום דבר אחר כי לוגן לא אמור להיות גיבור פיזי כזה (חכה, חכה תראה מה אני אכתוב אחרי הפרק...). הרבה מעריצי אלק חושבים שאלק ומקס צריכים להיות ביחד, וזה בבירור לא מה שקורה בפרק הזה. אלק לא מופיע הרבה (יחסית לפרקים האחרים) בפרק הזה. וחוץ מזה בגלל שהפרק פשוט משאיר אותך עם הלשון בחוץ.

מחכה בקוצר רוח... ../images/Emo8.gif

באמת יש למייקל וות'רלי אגו כזה גדול? אני לא כל כך מעורה ברכילות על האופי של השחקנים. יש לך סיפורים מאחורי הקלעים שאת רוצה לחלוק?

למעלה