32-bit vs 64-bit

LtYeruham

New member
32-bit vs 64-bit

כבר חשבתי שאני מבין משהו במחשבים עד שנתקלתי במושגים הבאים: Microsoft Windows Vista 32-bit Microsoft Windows Vista 64-bit מה ההבדל ביניהם? זה קשור אך ורק לגירסה של התוכנה או גם לחומרה במחשב? איך אני יודע מה הגירסה הרלוונטית לגביי? ואם יש לי אפשרות לבחור בין שתיהן אז... מה עדיף? מצטער על מבול השאלות, אני פשוט לומד פה כל יום המון דברים חדשים אז תרגישו חופשי להפציץ...

LtYeruham

New member
איך אני יודע אם המעבד שמוכרים לי הוא 32 או 64

עברתי על עשרות מפרטים ולא ראיתי שום אזכור לעניין הזה...

LtYeruham

New member
אוקיי טוב לדעת... ואז אני אמור לבחור

באופציה של ויסטה 64-ביט אם אני מחפש למשל דרייברים? וסתם תהיה, למה בכלל צריך גירסת ויסטה 32-ביט אם כל המעבדים היום הם כבר 64-ביט כסטנדרט?

RoyBO

New member
בארץ מוכרים רק עם ויסטה 32 ביט

מהטעם הפשוט שאין ביקוש ל64 ביט ואין לו תמיכה מספקת של דרייברים ותוכנות.

LtYeruham

New member
אני קונה את המחשב בארה"ב. איך זה עובד שם?

איך אני יכול לדעת איזה ויסטה הם שמים לי? במפרט הטכני של המחשב מופיע רק "ווינדוס ויסטה הום פרימיום SP1"...

kobi 23

New member
אם המעבד הוא

CORE 2 DOU זה תומך ב64 ביט. אם הוא DUAL CORE אז לא. לגבי השאלה של המערכת הפעלה יש לך 32 ביט משום שעד כמה שידוע לי לא יצא עדיין הSP1 לגירסה 64 ביט

kobi 23

New member
כתבתי , עד כמה שידוע לי

עכשיו אני יודע שיצא כבר ( :

bar666xp

New member
במעמד ההזמנה!

אתה מזמין לפי מה שאתה רוצה. אם אתה רוצה איכסטה 32/64 ואפילו XP 32/64 ואם תרצה 2003 וכו'... בהתאמה למה שהיצרן מאפשר בדגם... בנתיים אגב המבחר הגדול ביותר שיצא לי לראות הוא אצל דל במיוחד בדגמים העיסקיים לטיטוד צפונה.

LtYeruham

New member
ושוב, איך אני יכול לדעת איזה ויסטה מוכרים לי?

אני יושב ומרכיב את המפרט באתר של דל וכל מה שמופיע זה רק "ווינדוס ויסטה הום פרימיום SP1"... שום אזכור ל-32 או 64 ביט.

sb21

New member
אני לא בטוח שהמחיר היה עולה, אבל היה...

כתוב אם מדובר בגרסת 64-bit.

למעלה