317 מנגה

לוניד

New member
317 מנגה ../images/Emo58.gif

פרק פשוט ענק! טובי ודיידרה נגד הפוקמון מהגיהנום - "דיידרה סנפאי... תלחם בו אתה! >_>" הדבר הזה פשוט מטריד... קישימוטו צריך להיות מעצב פוקמונים לפוקמון, ואז לכל הילדים שרואים את זה יהיו סיוטים.
אקצוקי בצבע - מנהיג האקצוקי הוא איצ'יגו!!11 דיידרה הכי פופולרי מהם אז כנראה בגלל זה הוא הכי מקדימה.
טובי מקבל אונדים. XD ליאמאטו בעצם קוראים טנזו, ויש לו חוש עיצוב...מעניין, עם הפסלי שועלים המכוערים האלו. XD עוד הסבר על אלמנט הרוח, הסכינים של אסומה ומה היתרון שלהם - דיי נחמד. מעניין אם גם לנארוטו יהיה נשק בסגנון? לסאסקה כבר יש משהו כזה, אז אולי גם לו יהיה.

jack 1

New member
אחלה פרק

רגע,אז אם למנהיג יש שיער חום,זה אומר שהוא לא יונדאימה?

tom58

New member
אממ עוד שאלה...

אני יודע שבטח אתם חושבים שאני טיפש אבל מה זה פילרים? תודה מראש...

Ihavenonick

New member
תוספות שלא רשומות בעלילה מקורית

כשמם הוא- to fill , למלא חורים בזמן או לבזבז זמן.

Mugen bla

New member
אחלה פרק

נארוטו הזה כזה סתום >_> מעניין מה תהיה ההתקדמות שלו עכשיו אחרי העצה של אסומה.

Silver Fox

New member
*מסכימה* ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

אכן פרק נהדר. טובי מצחיק! אני אוהבת את האינטראקציה בין חברי האקאצוקי כל כך >.> ואני רוצה לדעת מה הקטע של אסומה כבר!

lgmtk

New member
u can rly see how naruto

grew up and became much smarter than he was. he was using his clone to obtain info from asuma, doing 1 walk and not 2. that was surprising :) plus, we can see that the kyuubi isnt just there, its a real actual THREAT, yamato is actually working hard to maintain it in naruto's body...the chakra, at least. i found it weird that some clones were better than other, i think its something to be noticed.\ good development, and the thing with asuma is quite kicking ass! he rocks XDDDDDD

Mugen bla

New member
הסיבה לזה זה ש

נארוטו לא מחלק את הצ'אקרה שלו שווה בשווה בין כל הכפילים.

Omega Dark

New member
../images/Emo203.gifזה לא נכון...

כבר בקרב שלו עם נג'י הוא למד לחלק שווה את הצ'אקרה שלו....

Silver Fox

New member
בנוגע לבונשינים ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

גם לי זה היה ממש מוזר שיש בונשינים יותר טובים מאחרים. אני חושבת שזה נארוטו עצמו שצריך להגיע ראשון לתוצאה הסופית בסופו של דבר. חוצמזה, אם לבונשינים יש כאלה יכולות ומודעות עצמית, למה הם לא מנסים לחסל את נארוטו?!

Hikaru

New member
Different bodies

= Different experience = Different result. נארוטו יקבל את *כל* הניסיון של כל הבונשינים האלה, זאת הפואנטה..

Omega Dark

New member
../images/Emo203.gifפרק טוב

סוף סוף רואים חלק מכוחו של אסומה... ואת הכח של הסכינים שלו... הקטע אם אקאטסוקי פשוט גאוני...קישימוטו הכניס את טובי רק בשביל האתנחתה הקומית...

למעלה