3121 / Tour

החיבור

New member
3121 / Tour

היי חברים, מה שלומכם? חלק א': השמועה הלוהטת האחרונה מספרת, כי מיודענו היקר, עתיד לצאת עם סיבוב הופעות שיתחיל דווקא באירופה. כמובן שאם השמועה נכונה, אנחנו יכולים לפצוח במחול פולקה סוער, שהרי העלות והגישה יהיו נוחים לנו יותר. שאלתי היא, איפה לדעתכם הכי כדאי לתפוס הופעה שלו (הולנד, צרפת, גרמניה, לונדון) ולאיזו עיר יש את הכי הרבה סיכויים שה - tour אכן יגיע אליה? חלק ב': יש כאן מישהו שהוא חבר ב - NPGMC ויכול לספר קצת על נוהל רכישת הכרטיסים להופעות אירופיות? כן, כן... הקואלה (זו אני) עתידה להישבר ולנפק כרטיס אשראי לראשונה בחייה (ציניקנים
בילמו
).

HeavenlyB

New member
ובכן, אז ככה

עד כמה שזכור לי, NPGMC מודיעים מראש באימייל על מכירת כרטיסים מוקדמת לחברי NPGMC ומאפשרים קניה מוגבלת לכל רוכש של כרטיסים למושבים הראשונים. אני קווה שאו לונדון, או שטוקהולם. או אולי ירושלים, אם פרינס זוכר את ההזמנה שלי

dgil

New member
זה הזמן לפתוח עצומה לשוקי וייס!

עכשיו כשכולם כבר באים לפה ונגמרה הבצורת בהופעות מיובאות,זה הזמן להעלות עצומה להבאותו של הסגלגל לארץ הקודש (טבילה חינם בירדן על חשבון הפורום...) צריך לשים פה שירשור רציני לשוקי וייס עם רשימת אנשים שרוצים לראות אותו מופיע בארץ! לגבי הופעות בח"ול - אני הייתי הולך על צרפת כי יש לו שם קהל נאמן מאוד ואנגליה פשוט יקרה מידי. החברות ב NPGMC סידרה לי כרטיסים בשורה ראשונה ושורה עשירית בהופעות בשנה שעברה.זה עניין של הרבה מזל ,אבל לא מזיק לנסות. זה תלוי גם באיזה אולם הוא מופיע כי לא תמיד זה עם שורות.בהופעה שראיתי בציריך בסיבוב של ONA היה חלק סגור בעמידה לחברים במועדון בקדמת הבמה והשאר היה בעמידה בשאר האולם.

DJ$upreme

New member
שוקי אומר שהוא לא רוצה לבוא

אבל אולי מכתב מנוסח היטב מהמעצמה המ-טו-רפת הידועה בכינוי "מעריצי פרינס ישראל" שיועבר במקביל לשוקי ווייס ולפרומוטרים של ה- TOUR באירופה, אולי זה יעשה את ההבדל.

HeavenlyB

New member
לצערי שוקי צודק

פרינס ידוע בסלידה שלו מישראל. אבל כמובן שזה לא אומר שאי אפשר לנסות לשכנע אותו.

amir4marathon

New member
הסלידה שלו לישראל ברורה לי

כל עוד הכיבוש נמשך אין זה ראוי לזמר במעמדו של פרינס להגיע לארץ. יש הרבה אמנים שבשל כך לא מגיעים לארץ. אמיר

למעלה