3121

החיבור

New member
המממ...

מעניין. לא מרעיש בחדשנותו, אבל מעניין. תודה שחלקת את הנ"ל איתנו (אני לא יודעת כבר מי זה בדיוק "אנחנו", כי הפורום מעלה ריח של עובש, אבל חפיף). אני אומרת, בואו ננצל את ההזדמנות למנות את כל המספרים שפרינס אי פעם כלל ביצירות שלו. אני אתחיל: 1. 319 2. 1999 3. 7 4. 2020 עוד?

דהאמא

New member
../images/Emo13.gif

אני בספק שלחלק מאותם מספרים יש משמעות דתית כלשהו. זכרי - יש את הקדם-פרינס, החילוני והמשוחרר, ויש את הפוסט-פרינס, ששייך לאותה דת. הדת הזו היא חלק מהותי מחייו כעת, ומן הסתם באה לידי ביטוי בשיריו.

החיבור

New member
huh?

אריאל, הכל בסדר שמה? ולגבי השירים/אלבומים שנושאים שמות מספרים - הכוונה הייתה למנות כאלו מכל הקטלוג של מיודענו הנמוך, ללא קשר לצבע/הדת שהוא בחר ללבוש באותה התקופה

החיבור

New member
ותראו במה אני נתקלתי ../images/Emo197.gif

B4 Prince rips in2 that version of "3121" on the BET Awards, he says: "Where's the real party at? Shake ur tambourine! BET! Read Psalms, that's where it is." PSALM 31:21 Blessed be Jehovah, For he has rendered wonderful loving-kindness to me in a city under stress. הערות, מישהו?

דהאמא

New member
הערות?

מה כבר אפשר להעיר על כך? שאם זה נכון, אמונתו = אמנותו. נראה כי את רוב השראתו הוא מקבל בימינו...מהתנ"ך. ומדתו החדשה, כמובן.

למעלה