312.01$

החיבור

New member
312.01$

נו, הייתם משלמים את המחיר הנ"ל תמורת כרטיס להופעה הראשונה, הרשמית והנכספת של סיבוב ההופעות של "3121"? ובאותה הזדמנות, צירוף מקרים קוסמי: אני מוכרת את הכליה שלי באותו הסכום. יש קונים?

HeavenlyB

New member
כן. וכן

הייתי משלם ואני מצפה ממך ללכת. וכן, אני מעונין בכליה שלך, אבל אין כסף כרגע, אז אם אפשר לשלם בטובות מיניות, אז יש על מה לדבר

החיבור

New member
יופי,

שני הפנאטים עונים לי (הפנאטית והמובטלת) בחיוב. yeah, u heard me, אפילו שהמילה fan היא נגזרת של פאנאט... up yours, Prince! כמו שאתם רואים, המחיר המופקע לא טוב לפקעת העצבים החרדתית/פרוותית שלי.

HeavenlyB

New member
../images/Emo13.gif

העניין הוא ששנינו כבר ראינו אותו בהופעה, ועדיין אנחנו חושבים שזה שווה את זה. אמנם לא יצא לי לשלם מחיר כזה, אבל אם הסיטואציה הייתה כזאת, אני חושב שהייתי משלם. במיוחד אם אין אופציה לראות אותו במקום אחר בזמן הקרוב.

yuDa398

New member
לא

אולי בגלל שאני לא מעריץ אותו הרבה שנים כמו רובכם... יש לי רק 2 דיסקים שלו ואני חושב לקנות שלישי, אבל לא נראה לי שאני ישלם סכום אסטרונומי כזה בשביל הופעה, אפילו לא הופעה של פרינס. שאלה, המחיר הזה הוא של ההופעה הראשונה או שזה המחיר הרגיל של כל ההופעות? תגידו, יש מצב שהוא בא לארץ? הוא בא בעבר?

HeavenlyB

New member
לא, הוא לא היה ולא יהיה בארץ

הוא פשוט לא רוצה לבוא. במיוחד לא במצב הקיים עכשיו, אבל גם בכלל.

yuDa398

New member
איזה מצב?

מצב ביטחוני? אבל בכל מקרה גם לא משתלם לו לבוא לפה כי אין פה הרבה אנשים שמכירים את הגאונות שלו (כאומן וכפרופורמר). אבל נקווה שיום אחד (רק לא רחוק מדי) הוא יקפוץ לבקר.

למעלה