310

Charmed Or

New member
310../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

מה קרה שאין שרשור? לעזאזל, העונה הזאת נהפכת לגאונית. הסדרה הזאת נהפכת לגאונית. זה מדהים איך שמסדרת אימה פשוטה שכל פרק מספר על אגדת עם כל שהיא - הפכה לסדרה גאונית, עם עלילה מסתבכת מרגע לרגע, עם צדדים דרמטיים וקומיים ומותחים ועלילות פשוט נהדרות. הקטע עם בלה הרג אותי מצחוק
. האמת שלא הייתי כולי: "היי אבל היא של דין!" כי נורא אהבתי את הטוויסטיות ואת ההומור. כל הקטע שהם נמצאים בחלום היה מגניב, כי בחלום החוקים משתנים וזה מה שהפך את זה לכל כך מעניין. [וזו פעם ראשונה שהרוע נלחם עם... מחבט בייסבול? XD]. התסריטאים משחקים ממש יפה עם קונספטים על טבעיים, וחיכיתי האמת למשהו עם חלומות. [חשבתי שזה יהיה שד, אבל הם עשו את זה יותר טוב.] אז באמצע הפרק אני חושבת לעצמי - יו, איזה פרק שווה; הם גם נכנסים לתוך חלום וגם בלה מצטרפת, וגם הפעם הם לא צריכים להלחם בשדים, אלא בבנאדם, אז זה אחרת. ואז הגיע הקטע עם דין - מה שעשה בעצם את כל הפרק לגאוני כמו שהוא. זה היה כל כך עצוב לראות אותו מתמודד עם עצמו, ולראות מה הוא באמת חושב מאחורי כל המסכה של "אני אמות, ואין לי מה לעשות עם זה."
וגם בסוף שהוא אמר לסאם שהוא לא רוצה למות, הוצאתי מן קול מוזר של AWWW ואבא שלי נבהל
אבל זה היה קטע מקסים, מה :$ "מי זאת הייתה? אנג'לינה ג'ולי? בראד פיט?"

פרק פשוט גאוני!../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

מאוד מאוד אהבתי!!! אחד הפרקים האהובים עליי...
גם בגלל שלא היה אכזרי בכלל...זה רק מראה שגם אם הם לא מראים דברים מגעילים ואימתיים יותר מדיי העלילה עדיין מעניינת ומעולה..
וואי...דין נלחם עם עצמו..אחת הסצינות הגאוניות והחזקות שהיו אי פעם בסידרה..איזה מפחיד הוא בתור שד עם עיניים שחורות
הדיאלוג שלו כאילו עם עצמו על העניינים שעדיין יש קיימים אצלו בראש ובלב על זה שאבא שלו העדיף את סאם ושהוא היה רק חייל... וואי ידעתי שקצת הזוי הקטע של הבירה! שההוא נתן לו..חחח איך דין הסתבך קצת עם ההיא שלא רצתה לדבר שוב על הנירולוג הזה..הפרצופים שלו פשוט קורעים אותי כל פעם מחדש..
חחחחחח סאם חולם על בלה
בהחלט קטע מפתיע ומצחיק שהוא הריר על עצמו..
ודין עם התגובות שלו! מי זאת היתה? אנג'לינה ג'ולי? בראד פיט?
איזה נבלה שבסוף היא גנבה מהם שוב!!
וואי וגם היה מרגש שדין אמר לבובי שהוא כמו אבא בשבילו..הווו.. אני שמחה שבעקבות הסיוט של דין עם עצמו הוא החליט שהוא רוצה להיאבק במוות שלו! כל הכבוד.. וכמובן שמאוד נהנתי מכל הקלוזאפים הרבים על ג'נסן ועל העיניים הירוקות המהממות שלווווו!!!
שימשיכו ככה..

darklighter

New member
יאאא תודה לך על כל התמונות../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

בא לי גם לצלם כמה ברגע שאני אתגבר על העצלנות...

Charmed Or

New member
בוקר שלומות ../images/Emo6.gif../images/Emo112.gif

. השעות שינה שלי זה אופרת סבון גרועה ;[ עדיף לא לשאול.

darklighter

New member
אני עוד ../images/Emo2.gif מאתמול../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

כן כן, רק אתמול בערב ראיתי
אבל איזה פרקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!
המשחק של כולם היה ממש גאוני
בכלל זה שבלה הייתה כבר הייתה חתיכת התקדמות, שמתי לב שבקושי היו 2 פרקים שהיא לא הייתה בהם ולי זה היה נראה כמו שנה...בכל מקרה הקטע הכי מצחיק בפרק [ואולי היחיד שהצחיק] זה שסם פינטז עליה ואחרי זה קם והזיל ריר וזה היה כזה הזוי... ואני דווקא כן צעקתי "היי אבל היא של דין!!XDD" ובכלל האנג'לינה ג'ולי/בראד פיט היה כזה קורעעעעעעעעעעעעעע
ומשום מה נראה לי שדין בעצמו מפנטז על בראד פיטXDD בכל מקרה לא הייתי מתנגדת שבלה תהיה יותר אבל הפרק היה חזק ומעניין גם ככה... בכל מקרה עכשיו אחרי שהיא גנבה את הקולט אני אוהבת אותה עוד יותר
הרי אני שנאתי את רובי על זה שתיקנה אותו, אז מן הסתם שאני יאהב אותה על זה שהעלימה להם אותו והם ימצאו נשקים נורמלים או שישתמשו בכח הפיזי שלהם, שזה עוד יותר מגניב
היה נחמד לגלות את הצד האפל של בובי והסיפור עם אשתו, זו הייתה פשוט הברקה כי עד עכשיו הוא נראה סתם צייד זקן רגיל ומשעמם ולא הבנתי למה הוא כזה רציני כל הזמן...היתה המחשה מצויינת לרגשות אשמה שלו על זה שרצח את אשתו שהייתה POSSESED ע"י שד כי אז הוא לא ידע דרך אחרת...וכמובן היו הרגשות של דין שבובי היה כמו אביו, וניסה לשכנע אותו לא למות, וזה היה קטע קורע לב בפני עצמו
מוטיב החלומות של הפרק היה מאוד מגניב ומעניין, וגם הקטע של הרוצח שרוצח אנשים בחלומות בגלל שהוא בחיים לא חולם, שזה קטע מובן כי הוא הולך לישון וקם והמציאות שהיא בד"כ עגומה נשארת לו בראש אז אפשר להבין למה הוא עצבני...בכל מקרה המחבט בייסבול היה מאוד משעשע ומקורי [חחח הם צריכים לתת קרדיט לתשוקות עם הסצנה הידועה של גוון ותרזהLOL] למרות שזה די היה הזוי כל הנופים הצבעוניים האלה שסם היה בהם והמסדרונות...לא התפאורה הטיפוסית של הסדרה... למרות שהקטע של האמא של בן מפרק 302 הופיעה ונעלמה היה ממש מוזר....חבל שבן לא היה אבל...דין אמר שהוא לא חלם את זה אף פעם אבל אולי זו הייתה משאלה שלו באיזשהו מקום.... וכמובן- עכשיו לנושא הכי רציני- סצנות המאבקים של דין עם עצמו
אלו היו סצנות מאוד משוחקות ומבויימות היטב, וברגעים מסויימים היה קשה לדעת מי מהם האמיתי [שניהם האמיתיים באיזשהו מובן] וציפיתי שאחרי שדין של המציאות ירה בדין של החלום דין של החלום יהפך לDEMON DEAN... והוא נראה ממש מפחיד ככה, האמת שאת סם יותר אהבתי כמו שהוא נראה ב214... ובכלל כל הדיאלוג שם היה מתוחכם ביותר, ולדעתי הוא היה לשם הדגשה שדין חי בהכחשה שהוא לא מפחד למות וללכת לגיהנום עד כמה שהוא מאוד קרוב לזה [כי אין לו שום דבר משמעותי בחיים חוץ מסאם, כל השאר שייך לאבא שלו] אבל צץ הפחד שלו מעצמו ומאיך שהוא יהיה אחרי המוות, מה שיהיה מאוד בעייתי כי סאם הוא צייד ודין יהיה שד והם לא יוכלו להלחם אחד בשניXDD התחיל לעניין אותי עכשיו אם בשלב כלשהו יראו את דין עם ג'ון בגיהנום [חח כמו באנטומיה של גריי שמרדית' כמעט מתה בעונה שלישית ואז היא ראתה את דני- זה גם אותו שחקןXDD] וואי אני ממש מתה על העונה הזאת ואני מקווה שהם יעמדו עכשיו בקצב של הפרקים וימשיכו לעשות פרקים טובים כמו כל אלה שהיו עד עכשיו ובמיוחד השניים האחרונים

Charmed Or

New member
הו, כן.../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

מסכימה בקשר לבובי. זו הדילמה הכי ישנה בערך בסדרה - האם להרוג אנשים שPossesed by demons? [שכחתי את המילה בעברית ;[]. ובאמת היה יפה לראות את העבר שלו, מוסיף עומק לדמות. האמת קוויתי שהוא ימות. דיי מיצינו אותו, לא? בקשר לזאתי ששכחתי את שמה אבל יש לה ילד מגניב! אני חושבת שדין שיקר שהוא אמר שהוא מעולם לא חלם עליה... או שאולי הוא חלם עליה והוא לא זוכר? אני חושבת שהיא מאין אינר דיז'ייר [תשוקה פנימית? ארג, זה שוב נשמע טוב יותר באנגלית] בקטע של משפחה ואהבה ולא סתם כוסית שאפשר, ובכן, לעשות בשירותים של באר. P: העובדה שהיא אמא של מי שחשב שהוא הבן שלו [אומיגאד זה כל כך ניסוח תשוקות
], היא חלק מעניין. האמת, לא אכפת לי אם היא תהיה זאת שתכבוש את ליבו בסוף, למרות שהיו כל כך הרבה מועמדות טובות [הדמות של אלונה טל ששכחתי את שמה, בלה...] בקשר לסאם - שרה. שרה. שרה. ושוב שרה. למרות שזה דיי חסר תקווה, היא נעלמה אחרי 119 ולא שבה

סאם צריך להיות בעל רחמים עצמיים.. ../images/Emo58.gif

לחכות שמישו ירצח אותו ואז להצטרף לג'סיקה בעולם הבא..כי בדוגרי, היא היחידה שאשכרה התאימה לו..XDDD ואני מסכים עם אור שצריך להשמיד את בובי סופית.. הדמות שלו עולה לי על העצבים כבר..XD

darklighter

New member
אני לא מסכימה עם כלום../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

לא יודעת אחרי 220 לא אהבתי את הג'סיקה הזו מי יודע מה...:/ חח ומה יש לכם נגד בובי? דווקא בפרק הזה עשו אותו קצת יותר מעניין...ונראה לי שרצו להשוות בין הDEATH WISH של בובי לDEATH WISH שכנראה יש לדין...[שלא איכפת לו למות כי גם ככה אין לו מה הרבה להפסיד]

darklighter

New member
ניסוח תשוקות../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

דווקא לא רציתי שבובי ימות כי הוא חביב כזה...מקסימום שלא היו מראים אותו...חוץ מזה שהוא גם מכיר את בלה שזה כבר טוב
כן נראה לי שגם אמרתי משהו על זה שדין אולי עמוק בתוכו היה רוצה שיהיה לו ילד ומשפחה משלו וזה...וג'ו [אלונה טל] באמת הייתה מועמדת טובה... בלה זה רק בשביל ANGRY SEX
שרה

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

אבל זה בלתי אפשרי שג'ון ודין יפגשו בגיהנום כי ג'ון יצא משם כבר AKA סוף עונה שניה

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

נו אז במעבר בין עולם החיים לגיהנום/גן עדן או מה שזה לא יהיה...העיקר שיפגשו...ראררררר

liora257

New member
פרק חביב

לא אחד האהובים עליי אבל חמוד בעיקר הקלוזאפים על דין שהיו ממיסים :))

למעלה