Charmed Or
New member
310../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif
מה קרה שאין שרשור? לעזאזל, העונה הזאת נהפכת לגאונית. הסדרה הזאת נהפכת לגאונית. זה מדהים איך שמסדרת אימה פשוטה שכל פרק מספר על אגדת עם כל שהיא - הפכה לסדרה גאונית, עם עלילה מסתבכת מרגע לרגע, עם צדדים דרמטיים וקומיים ומותחים ועלילות פשוט נהדרות. הקטע עם בלה הרג אותי מצחוק
. האמת שלא הייתי כולי: "היי אבל היא של דין!" כי נורא אהבתי את הטוויסטיות ואת ההומור. כל הקטע שהם נמצאים בחלום היה מגניב, כי בחלום החוקים משתנים וזה מה שהפך את זה לכל כך מעניין. [וזו פעם ראשונה שהרוע נלחם עם... מחבט בייסבול? XD]. התסריטאים משחקים ממש יפה עם קונספטים על טבעיים, וחיכיתי האמת למשהו עם חלומות. [חשבתי שזה יהיה שד, אבל הם עשו את זה יותר טוב.] אז באמצע הפרק אני חושבת לעצמי - יו, איזה פרק שווה; הם גם נכנסים לתוך חלום וגם בלה מצטרפת, וגם הפעם הם לא צריכים להלחם בשדים, אלא בבנאדם, אז זה אחרת. ואז הגיע הקטע עם דין - מה שעשה בעצם את כל הפרק לגאוני כמו שהוא. זה היה כל כך עצוב לראות אותו מתמודד עם עצמו, ולראות מה הוא באמת חושב מאחורי כל המסכה של "אני אמות, ואין לי מה לעשות עם זה."
וגם בסוף שהוא אמר לסאם שהוא לא רוצה למות, הוצאתי מן קול מוזר של AWWW ואבא שלי נבהל
אבל זה היה קטע מקסים, מה :$ "מי זאת הייתה? אנג'לינה ג'ולי? בראד פיט?"
מה קרה שאין שרשור? לעזאזל, העונה הזאת נהפכת לגאונית. הסדרה הזאת נהפכת לגאונית. זה מדהים איך שמסדרת אימה פשוטה שכל פרק מספר על אגדת עם כל שהיא - הפכה לסדרה גאונית, עם עלילה מסתבכת מרגע לרגע, עם צדדים דרמטיים וקומיים ומותחים ועלילות פשוט נהדרות. הקטע עם בלה הרג אותי מצחוק