31.7.01 - לאן?

31.7.01 - לאן?

צהריים טובים, הנני מתגייס ביום שלישי הקרוב 31.7.01 ורציתי לדעת אם מישהו יודע לאן פני מועדות והאם יש מישהו שמתגייס באותו תאריך יחד איתי. בתודה מראש אלעז אריאל

הנדסה קרבית???

אני חיפאי לשעבר ואני מכיר חיפאים בוגרי י"ב. מאיזה בית ספר אתה? מה שימך ומה שמו? שמי אלעז אריאל, למדתי באליאנס, אני מכיר אנשים משם, מראלי, משוב ומלאו בק. מחכה לתשובה מהירה אלעז אם יש לך איי סי קיו אז שלי הוא 48416891

מצטער שהתשובה לא היתה ממש מהירה

אני מכיר מישהו שקוראים לו ניצן והולך להנדסה קרבית והוא בן אדם נחמד.

טרנט

New member
גם אני באותו תאריך...

וכנראה נהיה בהנדסה קרבית. האייסיקיו שלי אם אתה רוצה הוא 12362011

avipe

New member
הודעה חשובה למתגייסי הנדסה קרבית

ממקור מוסמך ביותר בהנדסה קרבית ידוע לי שאתם הולכים להישאר שבת ראשונה אז תביאו ציוד לשבועיים שלא תידפקו חס וחלילה... בהצלחה.....

orit-f

New member
סיוט.....

אין לי ממש קשר ישיר לכל הלוחמים והקרביים למיניהם...כי אני לא פשוט לא לוחמת אבל הייתי חייבת להגיב כשראיתי "הנדסה קרבית" בכותרת....מרוב הגאווה והערכה שיש לי כלפי היחידה הזו... אז ככה, חבר שלי משרת כבר כמעט שנה בהנדסה קרבית. לי אישית זה סיוט כי אני נורא נורא נורא נורא דואגת ובקושי יוצא לראות אותו שלא לדבר על לשמוע אותו כי הם עכשיו בחרמון ופשוט אין שם קליטה!!!!!!!!! בכל אופן, כל הדברים האלה בטח ממש לא מעניינים אתכם. אבל אני רוצה שתדעו שלמרות שהוא עובד נורא נורא נורא קשה ומשקיע ומתאמץ וקורע את התחת, הוא נורא נורא נורא נורא גאה!!!! וככה גם אני! אולי אני לא עובדת קשה כמוהו! אבל אני נורא גאה בכומתה האפורה שלו!!!! כל הכבוד!!! שבוע אהבה טוב שיהיה לכולכם!!!!!! אורית!

היי אורית!!!

"נפגשנו" פעם... זוכרת? את כבר יודעת מה אני חושב על הנדסה קרבית... תמסרי ד"ש חם לחבר שלך!

למעלה