31.3.05 מי קונה בוקר טוב ביום חמישי ה31.3 נפגש ב19.00 במרכז. תתפקדו. ולא לשכוח לרשום ביומן
ע עָנת New member 16/3/05 #1 31.3.05 מי קונה../images/Emo35.gif בוקר טוב ביום חמישי ה31.3 נפגש ב19.00 במרכז. תתפקדו. ולא לשכוח לרשום ביומן
31.3.05 מי קונה../images/Emo35.gif בוקר טוב ביום חמישי ה31.3 נפגש ב19.00 במרכז. תתפקדו. ולא לשכוח לרשום ביומן
ע עָנת New member 16/3/05 #6 אוהד,זה עדיין לא סגור. אם איש הגשם יכבד אותנו בנוכחותו נהיה במקום סולידי ושקט. ואם לא,נשב מקסימום בעזריאלי. מה שבטוח זה יערך בת"א.
אוהד,זה עדיין לא סגור. אם איש הגשם יכבד אותנו בנוכחותו נהיה במקום סולידי ושקט. ואם לא,נשב מקסימום בעזריאלי. מה שבטוח זה יערך בת"א.
א איש הגשם New member 16/3/05 #12 כמובן מקבל רק בעייתי היא כפי שהמנהלת כתבה מקום שקט וסולידי יכול להיות על חוף הים מצידי לצערי עזריאל ברוגז עם גבריאל לכן עזריאלי מצידי לא בא בחשבון ואתכם הסליחה
כמובן מקבל רק בעייתי היא כפי שהמנהלת כתבה מקום שקט וסולידי יכול להיות על חוף הים מצידי לצערי עזריאל ברוגז עם גבריאל לכן עזריאלי מצידי לא בא בחשבון ואתכם הסליחה
ע עָנת New member 17/3/05 #13 איש../images/Emo24.gif אפשר לא להפגש בעזריאלי אפשר לקבוע איפשהו בטיילת בת"א. מתאים?
ע עָנת New member 16/3/05 #5 קובי../images/Emo39.gif נקבע במקום ושעה מסוימת. בנוסף,אעביר במסר את ה שלי. זה לא תהיה בעייה.
B bil13 New member 16/3/05 #10 צ'טערת לא נראה לי שנצליח להצטרף אולי בפעם אחרת, תבלו בכייף ושיהיה לכם פורים שמיח
R rozgil New member 17/3/05 #16 אני גם בא........-רק בבקשה : יותר פרטים....-איך מגיעים למקום ?........-באיזה שעה ??..........באיזה קו אוטובוס???.....וכו'
אני גם בא........-רק בבקשה : יותר פרטים....-איך מגיעים למקום ?........-באיזה שעה ??..........באיזה קו אוטובוס???.....וכו'
ע עָנת New member 17/3/05 #17 גילי,המפגש יערך ב19.00 בטיילת בת"א אני מציעה שתגיע לעזריאלי,ובעזריאלי אני אעשה איסוף לטיילת.
ס סכיזופריחה New member 17/3/05 #20 לי אין בעיה, יוטבתה מרכזי ומתאים... השאלה מה עם האחרים ?!, אגב גם אני אגיע לרכבת...