309

לוניד

New member
309 ../images/Emo58.gif

אמממ... .... .... ...כן. אוצ'יהא, קיובי, וקשר מיסתורי ביניהם. אז מי זה בדיוק אוצ'יהא מאדארה? מה עשה סאסקה לקיובי, איך, וכמה אפקטיבי זה? (קיובי צריך לנקום בו ולהוכיח מי הבוס! >_<) יאמאטו מוכיח שאנבו מיחידה מובחרת זה לא סתם. כל עוד סאסקה יוכל לנקום, לא אכפת לו מה יקרה לו אחר כך - גם לא אם אורוצ'ימארו ייקח לו את הגוף. סוף פתאומי לקשת הסיפור. .... WTF >____________>

goro123

New member
פרק שולטטט!../images/Emo58.gif

אחלה פרק, מי היה מאמין שסאסקה עולה על הקיובי!? ואיך לעזאזל הקיובי נעלם פתאום? האם זה סאסקה שעשה את זה? יאמוטו מחזיר מלחמה למרות שלא מספיק (לדעתי כמובן *_*)! לסאסקה יש מכת מחץ אך כמה חבל אנו לא מספיקים לראות אותה הכל בגלל אורו ההומו הזה!:-S צוות יאמוטו נכשל במשימה... פרק הבא לדעתי הצוות חוזר לקונהוא, קקאשי יקבל בעלות מחודשת על הצוות הישן שלו. נארוטו סאקרה סאי וקאקשי יתחילו להתאמן לקראת המשימה הבאה שלהם (ייתכן ויתחיל סיפור ראשי או לפחות צדדי חדש).

benedek22

New member
פרק גדול (ספויילר)

סאקסקה פשוט כל כך חזק שזה מפחיד אך הוא יודע שאינו חזק מאיטאצי כמה חזק איטאצי לעזאזל?????? יוו אני מת לראות את הטכניקה החדשה שלו!!!!!

Silver Fox

New member
איזה פרק מחורבן >< ../images/Emo112.gif../images/Emo82.gif

! מה זה הקקי הזה?! סאסקה נותן לקיובי דחיפה קטנה, מעלים אותו או משהו כזה ואז בורח. ונארוטו הסיסי הזה נראה כאילו הוא עומד לבכות. עכשיו יעברו עוד מאתיים פרקים בלי סאסקה, ולא קיבלנו אפילו קרב ראוי לשמו
סאסקה, יא חרא, תחזור!!

benedek22

New member
מעריצי סאסקה

באמת התאכזבו לדעתי מהפרק עד שרואים את סאסקה הוא נעלם כלא היה אבל זה מה שיוצר את המתח בסדרה ובגלל זה חשוב להעריך את הדרך שבה העלילה מתקדמת

Riku FanBoy

New member
XD התחזית שלי התגשמה לחלוטין...

ובאופן מלא... אמרתי שיהיו הרבה דיבורים, נסיון תקיפה, מישהו יפריע ואז כולם נעלמים. זאת הייתה התחזית שלי לפני שבועיים, והיא התגשמה באופן מלא, זה היה כ"כ צפוי שלא נראה משהו מיוחד בשלב הזה.. ולאלה מיכם שגם רואים את האנימה, אתם יודעים שההתקדמות האיטית של המאנגה רק מאריכה את ההתגדמות של האנימה...

ayana

New member
חזרנו לפזמון הישן |ספויילר|

WTF?? למה לכל הרוחות סאסקה שוב נהיה מרקז העניינים ? איך לכל הרוחו תהעזו להפוך אותו ליותר חזק מקיובי?!?!?!? ממתי השארינגן יותר "מקולל" מהצ'אקרה של קיובי???? חשבתי שיש לו כוח בלתי מוגבל-.- ולמה שסאסקה יצטער אם הוא יהרוג את נארוטו?איך קיובי יודע את זה? אני חושבת שברור מי האוצ'יהא הנוסף....המנהיג של אקאטסוקי..הרי ראינו שיש לו שארינגן (ואיטאצ'י אמר שיש לו מאנגקיו שארינגן...) השאלה היא מאיפה קיובי מכיר אותו.... כל כך הרבה שאלות...אוף! הפרק הזה ממש אכזב אותי- לא כי לא היה קרב, אלא כי זה מחזיר אותנו למצב של תחילת הסדרה בוא סאסקה סופר חזר ונארוטו סוג ב', וזה ממש לא הגיוני בעיניי מאחר שקיובי אמור להיות הדבר הכי קטלני בסביבה.. אלא עם הרמז שניתן לנו על ה"כוח" של נארוטו שאינו נובע מקיובי שווה יותר ממה שחשבנו...

lgmtk

New member
גם אותי נורא מעצבן ../images/Emo58.gif

שסאסקה עכשיו שוב ככה במרכז :\ לגמרי

lgmtk

New member
הוא לא היה קקי ../images/Emo58.gif

כשאורו ברח עם הזנב בין הרגליים.

Mugen bla

New member
פרק מעצבן

מצחיק באמת שאלה שצופים בפילרים סובלים בגלל ההסתבכויות שיש כל הזמן במאנגה :p

Sakura Kinomoto

New member
../images/Emo58.gifהממ...פרק מעצבן...=.=*

לא היה כלום...לא הסברים...לא קרב מעניין..רק אכזבה..לא מהכותב..פשוט העלילה יצרה אכזבה שאין כלום...אבלע..אני חושבת שבפרק הבא..הם חוזרים לקונואה...הם עצובים ומדוכאים ואז מישו יצא מזה וישמח את כולם וייתן להם פייטינג ספיריט ואז הם ילכו לאימונים..כע...די פרק טרום אימונים אומשו>> >.<

למעלה