306

../images/Emo58.gif 306

OMG, איזה פרק מעולה בטירוף, העונה הזו מעולה. לוגן וורוניקה אדירים. הכותבים כבר מכינים אותנו לסוף?(זו שאלה, לא
) האיחוד של מאיה ואליוט, היה קצת דוחה, אבל אפשרי להתגבר על זה. התאונה שלו הייתה כל- כך מבהילה, לא נשמתי כמה רגעים. התעלומה השבועית הייתה חמודה. וואלס "אני דמות משעממת" פאנל מזל שכל הקטעים שלו היו קצרים. הפרופסור כזה יפה! ופיז,דביק ומעצבן! למרות שאני לא אתנגד לראות אותו עם פארקר. מרסר איזה מתוק... זה עכשיו, נראה לי די ברור שהוא לא אנס, נכון? משהו שלא הבנתי לגבי העונה הזו, כל העניין עם ה-3 תעלומות! למה זה טוב?

orale12345

New member
זה טוב כי

נכון הסדרה לוקחת חופשות - 2 חופשות אז בעונה הקודמת לאנשים היה קשה להיכנס כל פעם לתעלומה מחדש והם התבלבלו עכשיו כל מספר פרקים עד חופשה זה תעומה ככה זה לא מבלבל.

sexyvampire

New member
פרק מעולה!../images/Emo185.gif

אני אראה אותו מחר שוב באייפוד ^O^ הסוף היה מבלבל..

TheLost

New member
פרק טוב ../images/Emo58.gif 306

הסדרה חזרה למוטב לפי דעתי. איזה קטע מבהיל היה עם התאונה של קית'. הייתי פשוט המום! ועוד שאז הוא חזר להרמוני הזאת. כל כך לא מתאים לו וכזה קו עלילה דפוק לשים לו לעונה הקרובה. התעלומה השבועית הייתה ממש סתם, אפילו שהגילוי על המורה והאישה של הדיקן היה מעניין (וגם דיי צפוי היה שהיא בוגדת בו). פיז מעצבן אותי. מה הוא נכנס בין ורוניקה ללוגאן? אפילו שאני לא מת עליהם, אבל איזו מין דמות הוא ככה? מאק עדיין נעדרת
וגם וויבל, הפעם (והנה אנחנו רואים אותו משמש לה כעזר ומביא לה את המפתחות). הסוף היה חביב, הקליפהאנגר של שבוע שעבר הרבה יותר טוב. אני מנחש שלוגאן היה במועדון חשפנות או משהו בסגנון (וכן, אני שואף את זה מהפתיח). אחרי שבוע הבא הפסקה?

אני לא מצליחה לראות את פרק 306 ב

you tobe מה לעשות????????????. אני חייבת לראות אותו ואין לי אימיול?? מישהו? עזרה?

למעלה