......................

spidey 82

New member
......................

הצטרפתי לפורום זמן קצר לפני שנסגר באוגוסט, כך שהופתעתי לגלות שהפורום חזר לפעילות. אני שמח לחזור לפה לאחר תקופה ארוכה של העדרות. יש לי רק בעיה אחת עם הפורום: רובכם מתעסקים בסדרה המצויירת ובסרטים, אבל לא בקומיקס. הם חלק קטן מאוד מההיסטוריה של אקס-מן. גם רוב העובדות שמתפרסמות פה מוטעות ברובן. אז... יש כאן מישהו שקורא את הקומיקס? (אנסני, ניו, אולטימייט, סדרות בת וכדומה)

dor307

New member
פעם אני

ההורים שלי קנו לי איזה מליון ליום הולדת אבל זהו רק אותם .. היום אנ כבר לא קורא את הקומיקס אני לא קורא קומיקס יותר)

אני קורא

אבל לא של אקס מן אני קורא כרגע את טיין טיטנס(אחלה קומיקס) וכמה מנגות אבל יום יבאו ואני יחזור ליקראו את אקס מן(פשוט עכשיו אני עסוק מדי ואני בקושי מתליח ליקאו את השתי חוברות האלה)

barhenhalliwell

New member
אני !, ומישו התחיל לקרוא את..?

אני קורא את אולטימייט, ו אגסיילז, ואני רוצה להתחיל לקרוא את אמה פרוסט, מישו התחיל כבר לקרוא ? זה מומלץ ?!?1

spidey 82

New member
אני לא קורא את זה, אבל שמעתי

שזו סדרה טובה. אני קורא: Uncanny X-Men, New X-Men,Wolverine,Ultimate X-men סדרות שלא קשורות במישרין, או בכלל לאקס-מן: Amazing Spider-Man, Spectacular Spider-Man, Ultimate Spider-Man, Supreme Power, Captain America, Usagi Yojimbo (קאפ ואוסגי החל מחודש הבא). מיני סדרות: Secret Wars, 1602 (האחרונה החל מפברואר).

spidey 82

New member
1602 לא 1604.

אתה אוהב את זה? סיפור ואומנות מעולים. אתה מתכוון לאנסני?

spidey 82

New member
מה זאת אומרת?

כמעט כל יקום מארוול מופיע שם, לא רק גרסת 1602 של האקס-מן.

spidey 82

New member
זה לא בדיוק האקס-מן,

אלא גרסת 1602 שלהם, אבל הם מופיעים בכל החוברות כמו שאר הדמויות. עדיין לא קראתי את 5, אבל עכשיו כשאמרת, אני באמת חושב שהספינה עשויה להיות זו של ש.י.ל.ד.(הרי היא מרחפת באוויר...). ספוילרים לגליון 4: המלכה נרצחת בידי אנשיו של דום, ג'יימס מלך סקוטלנד הופך למלך אנגליה ומכריז מלחמה על ה"וויץ' בריד" (כלומר, האקס-מן). פיורי נשלח בראש הצבא לתקוף את האחוזה של חאווייר, פיורי שולח את פיטר להזהיר את חאווייר ואנשיו. מרדוק נזרק מגשר על ידי בלאק ווידו, אחרי שגילה לה איפה הזקן עם האוצר. הזקן נתפס על ידי בלאק ווידו וצבאו של דום, מרדוק מפתיע אותם אבל נתפס עם הזקן. בנוסף, מתגלה שארבעת המופלאים חיים בשבי בארמונו של דום. (דרך אגב, למלך ג'יימס יש יועץ אישי בשם דיוויד באנר. אם אתה יודע איזה דמות ביקום הרגיל נקראת באנר, אז אתה בטח יודע מה יקרה בהמשך...)

spidey 82

New member
אוי, שכחתי גם את:

Punisher Max ו-Stargate: Sg-1 P.O.W, שתיהן מהחודש הבא.

spidey 82

New member
נזכרתי שגם הזמנתי את:

X-Men Umlimited ו-Spider-Man Unlimites, שתיהן דו-חודשיות.

למעלה