3030-עזרה!

*בובה*

New member
3030-עזרה!

אתמול בקצה השמיעו כל מיניי קטעים ולא הבנתי אם זה להקה שיר הרכב (לפי מה שאני הבנתי פשוט צירפו אותם במשך שנה אבל לא בטוח) שהולכים לפי השם 3030 הסולן ראפ שם זה ההוא מהגורילאז ואני חושבת שהוא ממש ממש מוכשר אם למישהו יש מידע או שמות אלבומים או שירים לתת לי עליו או על הקטעים שהושמעו בקצה זה יהיה אדיR! תודה רבה רבה

tom2

New member
לא שמעתי את התוכנית אתמול,

אבל אני מקווה שאני עדיין אוכל לעזור. את מתכוונת לראפר שנקרא del the funkee homosapien, יש לו סגנון מאוד מיוחד,(אני מאוד אוהב אותו) ויחד עם האוטומייטור (שהפיק גם את הגורליאז, ועוד הרבה דברים טובים) עשה את דלטרון 3030. אלבום מצוין שיצא שנה שעברה, נדמה לי. הוא אגב לא חבר "מלא" בגורליאז ומשתתף רק ב-2,3 שירים באלבום. חוץ מזה, היו לו גם כמה אלבומי סולו במשך השנים (הראשון יצא ב-91),והוא עשה כל מיני דברים בלייבל hieroglyphics מהחוץ המערבי, שזה מין לייבל חצי אנדרגראונד עם הרבה דברים טובים ומיוחדים. בשביל המלצות לשירים אני מניח שאת יכולה לבדוק ב-allmusic.com

Deltron 3030

אוקי יש פרוייקט שיצא בסוף שנת 2000 שנקרא deltron 3030 של המפיק dan the automator והראפר del the funkey homosepian (אולי יש שגיאת כתיב אבל חפיף) קיצר... זה גם המפיק של הגורילאז, עוד פרוייקט שיצא קצת אחרי, ובמקרה דל דה פאנקי הומוספיאן הוא גם הראפר בפרוייקט הגורילאז. deltron 3030 הוא דיסק שבעצם מוצג כמו סרט, לכל אומן בדיסק יש תפקיד וגם העטיפה מבפנים והמשתתפים רשומים בתור ה-cast של הסרט. ה"סרט" בעצם מתאר את חייו של דלטרון זירו, שחי בשנת 3030 בעולם פוסט אפוקליפטי או משהו כזה... מבחינת המוזיקה הדיסק משלב את ההפקות המיוחדות של דן האוטומטור עם הראפ המאוד מאוד מיוחד של דל דה פאנקי הומוספיאן. קיצר, באלבום יש גם שיר שנקרא "3030" (יצירת מופת של בערך 8 דקות שפותחת את הדיסק ובעצם מתארת את המצב בעולם בשנת 3030) ביחד עם שירים כמו things you can do mastermind madness ועוד... זה בהחלט דיסק מצויין..... דווקא אחד הסינגלים בו, virus, הוא שיר שאני ממש ממש לא התחברתי אליו, אבל חפיף...

de roy

New member
מישהו יכול.........

לפרסם בבקשה את סדר השירים בדיסק?

lfc

New member
סדר השירים

1. State of the Nation (Dan The Automator/Jones) - 0:25 2. 3030 (Dan The Automator/Jones) - 7:29 3. The Fantabulous Rap Extravaganza (Dan The Automator/Jones) - 0:21 4. Things You Can Do (Dan The Automator/Jones) - 4:59 5. Positive Contact (Dant The Automator/Jones) - 4:42 6. St. Catherine St. (Dan The Automator/Jones) - 0:43 7. Virus (Dan The Automator/Jones) - 4:26 8. Upgrade (A Brymar College Course) (Dan The Automator/JOnes) - 4:10 9. New Coke (Dan The Automator/Jones) - 0:41 10. Mastermind (Dan the Automator/Jones) - 3:34 11. National Movie Review (Dan The Automator/Jones) - 0:53 12. Madness (Dan The Automator/Jones) - 4:38 13. Meet Cleofis Randolph the Patriarch (Dan The Automator/Jones) - 4:59 14. Time Keeps on Slipping (Albarn/Dan The Automator/Jones) - 0:49 15. The News (A Wholly Owned Subsidiary of... (Dan The Automator/Jones) - 3:33 16. Turbalance [Remix] (Dan The Automator/Jones) - 0:36 17. The Fantabulous Rap Extravanganza, Pt. 2 (Dan The Automator/Jones) - 0:37 18. Battlesong (Dan The Automator/Jones) - 4:07 19. Love Story (Dan The Automator/Jones) - 0:31 20. Memory Loss (Dan The Automator/Jones/Lennon) - 3:26 21. The Assmann 640 Speaks (Dan The Automator/Jones) - 4:39

lfc

New member
אתמול בקצה

בנוסף ל dan the automator שהפיק, ו DEL , אז קיד קואלה מתעסק עם הסקראטצ´ינג. אגב, התוכנית של הקצה אתמול היתה מעולה, הכי אהבתי את לשמוע שוב את מייק פאתון ( תותח תותח ) עם האוטומאטור. השמיעו בתוכנית את קטע הפתיחה מהאלבום של kool keith , אז הוא קרא לעצמו dr. octagon. לדעתי,זה אלבום יותר מוצלח מעניין משל דל, גם בגלל שהוא נעשה מספר שנים קודם.

למעלה