3000 ישראלים בחו"ל

RamlaCity

New member
3000 ישראלים בחו"ל

לבשו אדום, ובקצב הדרבוקה צעקו שם "מלח-מה!!!! מלח-מה!!!! 3000 ישראלים בניקוסיה שאגו ברחובות כמו חיות, ו"הראו" לעולם, מה זה, אבל באמת מה זה "ישראלים" לא יודעת מה אתם חושבים לא יודעת אם זה טוב או רע ליהודים לא יודעת אם ככה זה כשזה כדורגל לא יודעת אם זה "דוגמה" לא יודעת מה זה הוסיף לתדמית הלוחמנית שלנו בעיני העולם לא יודעת אם זה כבוד לא יודעת אם ככה זה בני אדם לא יודעת אם לעשות רעש בין שתיים לארבע בניקוסיה זה מקובל. לא יודעת. מה שאני כן יודעת בוודאות, זה שאם כל המצב החרא שלנו כאן האבטלה, המיתון, הביטחון המעורער, מצב רוח לאומי ירוד וכל זה ל3000 ישראלים היה כסף כדי לטוס לכמה שעות לניקוסיה ולעשות שמה באלגן, זה רק אומר, שהמצב שלנו, בכל זאת ולמרות הכל, ועל אף הכל, הוא טוב. (ציטוט מהילד הקצין הנבוך, שכבש בית בראמללה, ואמר למצלמה החודרנית מידי, "המצב שלנו טוב. אנחנו עם של מפונקים. מה היה לנו לפני 50 שנה? כולירה." סוף ציטוט)

Gefen

New member
רמלה....ראיתי הערב

את הסרט "ההסדר" בעברית...וזה עשה לי געגוע עז לארץ. פתאום הבנתי שאני מתה להגיע , למרות הכל ואף על פי כן. לא קשור להודעה שלך, סתם רציתי לשתף.. גפן

RamlaCity

New member
אז חכי קצת

עם הגעגועים שלך.. אני יכולה להבין שהתבוננות באקי אבני יכולה לעורר געגועים בכל אישה, אבל המצב פה זה לא משהו.. חוץ מזה, לדעתי, הכי כייף זה להיזכר ולהתגעגע, כי ברגע שאת פה, זה כבר לא שווה כל כך.. סתם.. אני קוראת את ההודעות שלך ומבסוטית לדעת שיש אנשים בעולם שאין להם דאגות. תעשי חיים כמה שאפשר, תנוחי מטרור, מאהבה, והכי הכי.. מישראלים. כי עוד יבוא היום שתתגעגעי לקנזס.

Poohs LoVeR

New member
המצב רחוק מלהיות "משהו"...../images/Emo7.gif

לפני כשעתיים וחצי ארע פיגוע ירי ליד בית הספר שלי, ערך באותו מקום שבו ארע פיגוע התאבדות אחר ב-22 לאפריל בשנה שעברה, שאיתרע מזלי להיקלע אליו ואף לספוג רסיסים...
יעל

Gefen

New member
זה לא אקי אבני שעורר את הגעגועים

זה הכל - העברית,המוסיקה, הנופים של הארץ, השחקנים המוכרים ... והתוכן של הסרט שנוגע ישירות במציאות החיים הטעונה כל כך של הארץ. ואם מקריאת הודעותיי נראה לך שאין לי דאגות...הללויה.. אבל כמו שאת יודעת, לא כל הנוצץ זהב הוא. תאמיני לי שיש לי גם יש לי צרות ודאגות משלי ויש מחיר יקר שמשלמים גם על הריחוק מהארץ. ברור לי שיום יבוא ואני אתגעגע לקנזס כי כאלה אנחנו - תמיד עושים בדיעבד אידיאליזציה של העבר ומתרפקים על הזכרונות, שוכחים את הקושי ונשארים עם הגעגוע. ויותר מזה- ברור לי גם שתמיד אני אשווה את החיים בארץ לאלה של חו"ל ולא משנה איפה אחיה, תמיד יחסרו לי הדברים שיש שם ואין פה. ככה זה כשמתרגלים לחיות בארץ אחרת... בארץ אני אתגעגע לשקט והשלווה שיש כאן, וכאן תמיד תחסר לי הארץ. "גופי במערב וליבי במזרח.." כנראה שזה לא רק קלישאה. גפן

אלי פלס

New member
רמלאית, שאני אלשין?

שאני אלשין מה אמרת על אקי אבני במלכות היופי??

למעלה