300. שמעתם. עכשיו תראו

CrazyCopy

New member
לא תודה.. ../images/Emo13.gif

זה נראה כמו סרט טוב מידי בשביל לראות אותו באיכות כזאת.. היום ראיתי שוב את הטריילר שלו, וזה נראה כמו אחלה סרט.. דרך אגב, בופור מצוין..

johny_abola

New member
זה סרט חזק בצורה בלתי רגילה

מהמרשימים ביותר שראיתי. צודק - אסור לראות אותו על פחות ממסך הקולנוע הכי איכותי שיש באיזור. אני ראיתי ב-imax...
(ניו-יורק)

johny_abola

New member
לגבי בופור

הוא מצוין גם אחרי "אם יש גן עדן"? כי הרבה פעמים הסרט לא עומד בסטנדרט של הספר ונראה סרט טוב בעיקר למי שלא קרא את הספר... מה הקייס כאן?

CrazyCopy

New member
לרעתי..

יש לציין.. שעוד לא (עם דגש על עוד לא) קראתי את הספר.. אני מסכים איתך בקשר לזה שסרט שמבוסס על ספר הוא לרוב נפילה.. אבל אני לא יכול לעזור לך במקרה הזה.

johny_abola

New member
לדעתי אתה תתאכזב מהספר... ../images/Emo13.gif

לא קוראים ספר אחרי סרט, אתה לא יודע? יש חוקים.

לT

New member
לגבי הבופור

קראתי את התגובות על הסרט, 500 תגובות - אחלה סרט ואולי תגובה אחת שזה חרא סרט, אני הייתי הולך על הרוב שצודק, אבל אחרי שראיתי אותו, וד"א מבקרי הקולנוע דירגו אותו במקום טוב!! אחרי שראיתי אותו, אני חייב להגיד, שהייתי צריך להקשיב למיעוט, חרא של סרט, לא היה שבריר של מתח, לא היה כלום, לא היתה עלילה בכלל. מה היה, פיצוצים ואנשים עזבו הר? קצת אפקטים, קצת הומור, לא כזה שוס!

CrazyCopy

New member
צודק..

היו צריכים לתת לחיזבאללה כמה רובי לייזר.. איזה חללית ככה שיהיה גם קצת מדע בדיוני.. אולי אושרי כהן מתעצבן ואז הופך לענק ירוק... זה היה יכול להיות הרבה יותר אמיתי.. סרט על מוצב וכמה חיילים שמגנים עליו בגופם.. איך זה קשור למציאות..

נצל"ש. הוט -חתונה.

שלום, לפני כשנה הייתה פרסומת לטלפון הקווי של הוט - הכל מתחיל בטלפון אחד, שבה מראים זוג מתחתן לאחר שהכירה דרך מודעה. עם הדוגמנית גילי סער אאל"ט. מישהו יודע היכן אני יוכלה למצוא את הפרסומת? חפשתי בפליקר וביו-טיוב, אולי לא עשיית חיפוש נכון, אבל נכון לעכשיו לא מצאתי. תודה רבה מראש, אנה. ממש אשמח לראות את הפרסומת.

למעלה