30+ ?

spaceman3

New member
היי

שמח לדעת שיש פה עוד אנשים בגיל הזה :)
&nbsp
אצלי זה יותר מקבל ביטוי, כשאני עם בת זוג ובמהלך הקשר, מתישהו נוצר רצון מיני בעיקר להיות עם הצד השני. אין בי רצון לעוד אישה אם אני במערכת יחסים עם אישה, אלא רצון להיות עם גבר, מין דחף כזה שאני צריך "לפרק". וזה תקף גם כשאני עם גבר ויש בי רצון להיות עם אישה. זה משהו שאף פעם לא הצלחתי לשלוט בו, לנווט את הדחפים המיניים לגבר או לאישה. זה הדבר שתמיד הפריע לי כבי. ובגיל הזה, כשאתה חושב אולי קצת על להתמסד טיפה, זה משהו שלי בכל מקרה קצת מפריע. עניין אותי איך אחרים מתמודדים עם זה...

Apikachu L

New member
מקווה שאני לא אבאס אותך

למה אני אבאס? כי אין לי תשובה חותכת או מתכון.
כמין (species) בני אדם הם לא יצורים מונוגמים במיוחד (למעשה, מינים מונוגמיים באופן כללי הם די נדירים...והפרימאט המונוגמי היחיד המוכר לנו הוא גיבון...וגם שם לא בטוחים). לכן קשה מאוד לבני אדם, גם מונוסקסואלים (הטרוסקסואלים או הומוסקסואלים) להשאר מונוגמיים לפעמים.
איך אנשים מתמודדים?
חלקם עוברים דרך נפשית שבה הם מבינים שהזוויג של בן הזוג לא משנה, והם רוצים להשאר ולהיות רק איתו/ה.
חלקם בוגדים (לא מומלץ)
חלקם לא "מתמסדים"
חלק נמצאים בזוגיות פתוחה מהסכם והבנה הדדית בין שני בני הזוג
חלק עוברים דרך נפשית בכיוון ההפוך, ומחליטים שלהגביל את עצמם לזוגיות אחת זה לא בשבילם.
אין דרך נכונה (יש כמה דרכים פחות מומלצות). מה הכי טוב? אין לי מושג, תלוי בך.
אני כן ממליץ על לקרא את sex at dawn שמספר בצורה מעניינת על המיניות האנושית (קיצור תולדות האנושות גם מומלץ, אגב, למרות שהנגיעה שלו למיניות האדם מעטה, ובכל זאת, זה נותן נקודת מבט מעניינת גם בנושא זה)
&nbsp
האם אתה יכול לנווט את הדחפים המיניים שלך? אולי. אין לי כל כך ניסיון, ויש לי קצת זמן עד שאגיע לגיל 30. להדחיק בכל מקרה לא יעזור. מה כן?
לדעתי להתחיל לדבר על זה עם בנות ובני הזוג שלך. כנות היא הצעד הראשון, אח"כ רצון טוב לעבוד על דברים.

spaceman3

New member
30+ ?

שלום לאנשי הפורום
אחלה שיש מקום כזה :)
אני גבר ביסקסואל בגיל ה 30 +, ועניין אותי לדעת כמה משתמשים נמצאים פה שגם בגילאי ה 30 שלהם ואולי יותר? נשים או גברים? והאם בגיל הזה יותר קל להם לשמר זוגיות מונוגמית או שעדיין הם נתקלים בלבטים ופיתויים מאותו מין, כחלק מהיותם בי סקסואלים?
ברור לי שבסופו של דבר הכל תלוי בפתיחות והכנות עם הבני זוג, אבל עדיין עניין אותי לדעת איך אחרים מתמודדים עם זה

המון תודה! :)

spaceman3

New member
ייפ

הכל נכון ותודה על המילים
&nbsp
כנראה שזה חלק מהרייד כשאתה חי כביסקסואל
הכי חשוב כנות והאנשים שאתה פוגש על הדרך... בתקווה למצוא את הבן אדם הנכון שיקבל ויבין. לא פשוט. אבל אין ברירה
&nbsp
"true love will find you in the end, you'll find out just who's your friend" ;)

בן 41

דו מיני מחוץ לארון
ובקשר לשימור זוגיות
מניסיון אישי
הכל תלוי מאיזה מקום הגעת לזוגיות ומידת הפתיחות עם בן/ בת הזוג
אין קשר לגיל
אם תהיה מעוניין אשמח לדבר בפרטי

למעלה