30

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifהאוף לא קופץ-

יש לי מחר מבחן באנגלית, ואתן חמודות ואתן. האמ. יודעות אנגלית. אני צריכה את החוקים של פרזינט פרוגרסיב[שאילת שאלות+שלילה והכל.] יש לנו במחן מחר, ושחכתי ה=כ=ל ולא למדנו את זה השנה בכלל. מישהו;;?

Karin917

New member
../images/Emo210.gif

פרוגרסיב זה לא הזה עם הING בסוף? וזה תמיד אמור לבוא עם AM/ARE/IS תני לי משפט ואני אכתוב לך אותו בפרוגרסיב כי אני לא זוכרת ככה ת'חוקים.

Karin917

New member
פעם היה לי ספר עם כל החוקים../images/Emo210.gif

אם זה לא כזה דחוף לך, כשאמא שלי תחזור אני אסרוק לך כל מה שתרצי. ואם לא, אז אני אנסה למצוא לך במקום אחר. בטוח יש לי איפשהו...

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifחיפשתי באינטרנט

וזה סתם נותן דברים חרא;; אז נראה לי שאני אתחיל לחפש מחברות משנה שעברהXDDDD אחלי לי בהצלחה? בכל זאת תודה רבה
^^

behind the masc

New member
זה היה מהיר../images/Emo12.gif למה שמרתי את זה

לעזאזל? איזה כתב נורא היה לי אלוהים ישמור>>

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifוואי, המורה שלי בשנה שעברה

ביסודי לימדה מה זה טוב
*0* כן><" אוף אני רוצה שהיא תלמד אותי;;

Karin917

New member
הנה.../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

http://www.englishpage.com/verbpage/simplepresent.html זה הסבר באנגלית.

Karin917

New member
ואת יכולה גם לתרגל ולבדוק את עצמך.

[תרדי עד לתחתית העמוד..]

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifתפוזונעע!!!!

שלחתי הודעה וזה לא שלח!|תפוזונערשע| התבלבלתי התכוונתי לפרזינט סימפל לא פרוגרסיב

הסבר קצר..

את יודעת את החוקים של הוספת ה-ING? היוצאים מהכלל וכו'? בכל מקרה, משתמשים בזמן הזה כדי לתאר פעולות שמתרחשות ברגע זה ממש (להבדיל מהפרזנט סימפל, present simple, שמתאר עובדות או פעולות שקורות בהווה, אבל לא בהכרח ברגע זה..) מילות זמן שאופייניות לזמן הזה הן now, right now, at the moment. מילים שמתארות זמן שהוא עכשיו, ברגע זה. positive: I am going to school. negative: I am not going to school. question: Are you going to school? יש כללים מדוייקים יותר, אם את צריכה אני יכולה לחפש ספר.

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifתודה רבה..אבל

עשית את זה לסתם><; כי התבלבלתי התכוונתי לפרזינט סימפל..חח לא משנה מצאתי מחברת משנה שעברה><
תודה בכל זאת
^^

תחרות רגשות!../images/Emo96.gif

אני רוצה לפתוח את שירשור הזוליז ביום ראשון( זה נותן לכם שבועיים וחצי בסך הכל, שזה הרה זמן להכין דולי:]) מי הכינה?^^ מי באמצע? למי יש התנגדות ליום?

Karin917

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo210.gif

אני לא חושבת שאני ויולי נספיק. או שאולי כן? יולי,מה דעתך?

../images/Emo10.gif אני רוצה

אני מתה לעשות איתך דולי, אבל הכל לחוץ לי עכשיו עם המגינים והכל>< בקיץ או משהו?^^

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifעד לכייף../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

את מבטיחה שמתישהו תעשי איתי דולי^^? ואם תוכלי מתישהו קרוב לתחרות לעשות איתי אז אני אשמחD:

למעלה