30/10/2006 - הרצאת 3Tiers של ג'סטין

Justin Angel

New member
30/10/2006 - הרצאת 3Tiers של ג'סטין

שלום לכולם, ב-30/10/2006 תתקיים הפגישה הבאה של קבוצת משתמשי פורום דוט נט בתפוז. הפגישה תתרחש בבנייני מיקרוסופט רעננה (הפנינה 2) בשעה 17:30. על סדר היום: 18:00 - 17:30 התאספות 19:20 - 18:00 דוגמאות מעשיות לפיתוח פרוייקטים מונחי עצמים בדוט נט, ג'סטין-יוסף אנג'ל [ רבע שעה הפסקה] 21:00 - 19:35 Using Active Record: How To Write Less Code, אורן עיני לו"ז להדפסה עם תיאור של ההרצאות זמין - כאן. באם תהיה נוכחות בעייתית זו תהיה הפגישה האחרונה של קבוצת משתמשי פורום דוט נט בתפוז. לאחר הפגישה יוגרלו שלושה ספרים מתנת הוד-עמי.

Justin Angel

New member
30/10/2006 - קבוצת משתמשי הפורום

זאת הייתה צריכה להיות הכותרת של ההודעה הקודמת. מסתבר שהכותרת המלאה לא נכנסה: 30/10/2006 - הרצאת 3Tiers של ג'סטין-יוסף אנג'ל + הרצאת ActiveRecord של אורן עיני

IdleThought

New member
../images/Emo45.gif אני בא !

כדי להתעלל בככככולכם בנוכחותי המעיקה ( אני הבחור שמרייר קצף מזווית הפה) וללמוד קצת על ACTIVERECORD

IdleThought

New member
אני בספק אם הנושא יעלה בפגישה

אבל הייתי שמח לשמוע הרצאה או ללמוד כיצד מבצעים PORT של שפה כלשהי ( לדוגמה ADA או EIFFEL ) כך שניתן להריץ קוד שלה מעל CLI (הכוונה היא לא לקורס בקומפילציה, אלא לאיזה פרימר שמסביר כיצד לממש שפה אבל ללא שימוש ב EMIT !!!! )

nil ref error

ב CLI יש שני אפשרויות לייצר קוד. אפשרות ראשונה היא עם Reflection.Emit - מסובך קשה כואב ואכזרי. אתה מקבל שגיאות כמו Invalid Program או שגיאה 0x23HAHAHA אפשרות שניה היא ייצור קוד ידני - זה אומר לכתוב 0 ו 1 לקובץ ולקוות לטוב. אפשרות שלישית (מי אמר שאני יודע לספור) הינה לעשות שימוש ב Cecil שזה OSS שנועד לקרוא ולכתוב assemblies - עם API נורמלי קצת יותר.

pintyo

New member
../images/Emo10.gif כפי הנראה לא אוכל הפעם להגיע

משהו מהעבודה יוצא לי באותו ערב, חבל, ההרצאות נראות מעניינות.

men52

New member
כן , גם אני לא הצלחתי להרשם...

או שהצלחתי והוא משום מה לא מכניס.... ג'סטין , לטיפולך...

men52

New member
אני מתכוון להגיע

בפעם הראשונה לא יצא לי באותו היום... בפעם השניה הייתי בתאילנד... בפעם השלישית שאם אני לא טועה זו הפעם הזאת יצא לי לבוא (מקסימום גלידה)

אני לא יכול לבוא, וחבל.

זה בגלל שאני גר רחוק. (ממש רחוק, אני מתכוון) בכל אופן אני מתבאס לי קלות מהעניין הזה. הלואי והיתה איזו דרך לתעד את ההרצאות. אני מבין שוידיאו זה יקר ומסובך. אולי סתם הקלטה ב mp3 ? אם אפשר, אנא פרסמו אחרי ההרצאה את המצגות, קוד, או כל דבר אחר שיכול לעזור למאותגרי מרחק. תודה!

גנזר

New member
מתה על הויכוח הזה...../images/Emo8.gif

א. יש עוד כמה מקומות מספיק רחוקים ב. מכל מקום *אפשר* להגיע- זה פונקציה של זמן וכסף. ולשרוף יום וחצי (כי א"א לחזור בלילה), עם כל הכבוד-זה מוגזם (שאל את הבוס שלי...) ג. יש עוד אילוצים חוץ ממרחק (תינוק יונק למשל?... תמיד אמרתי שאסור לתת להן לתכנת...) ולמה אני חוזרת על הלופ הזה? כי אני לא אוהבת את הנחרצות... ("_רק_ אילת זה ממש רחוק") - מתנצלת מראש...

למעלה