30 שעות ביום

taz512

New member
30 שעות ביום

חסרות לי שעות, כן כן, אני בטוח שגם לכם יש את הבעיה הזאת. אין מספיק שעות ביום. יש לי בעיה באמת גדולה, אני מחויב ליותר מידי דברים ואני לא מסוגל לשבור את המילה שלי אחרי שנתתי אותה. כרגע אני עובד (מצאת החמה עד צאת הנשמה) אני כותב לעיתון, ולאתר סוסים, אני מנהל שני פורומים אחד מהם פה בתפוז. אני מאמן שני סוסים לתחרויות, ובין כל הדברים האלה, אני גם משתדל לצאת מידי פעם לבלות. פלוס עכשיו אני גם עובר דירה. יוצא מכל זה שאני חי על שעתיים שינה בלילה, לדעתי אני בדרך להתמוטטות מערכות כוללת. אז למישהו יש הצעה לאיך מנווטים בין כל זה? כי לי אישית אין ממש מושג, ואני לא יכול לבטל משהו שנתתי את המילה שלי שאני הולך לעשות. אז אנשים טובים, עצתכם, מה עושים? איך מנווטים בין כל הבלאגן הזה? טאז, השד והעייפות

taz512

New member
אישי לאפי

ביקשת איזה תמונה, לא הבנתי למה, ואין לי מושג איך להעביר לך אותה, אז הנה היא, וזאת תמונה עם הסוסה שלי כי אני אוהב את התמונה הזאת. אז בקיצור הנה התמונה, ועם תסבירי לי למה התמונה זה יהיה מגניב. טאז, השד והתמונה

יקירי המבולבל

כוונתי היתה שתוסיף את תמונה חביבה זו לכרטיסך האישי (שתוצג כל אימת שמאן דהוא ייכנס לכרטיסך), וזאת על מנת שאוכל להכניסך לדף הקהילה כ"חבר הפורום הנבחר", כדוגמת jeb שעדיין מופיע שם, רק משום שלך עדיין אין תמונה. אם אתה מסתבך ולא מצליח, באופן חריג אוכל לעזור לך. במקרה, את התהליך הטכני הזה אנוכי יודעת.

taz512

New member
עכשיו הבנתי.

מסבירים לאט, מבינים יותר לאט. ועכשיו אני פה בכנס השתלטי על איזה מחשב נטוש שהיה פה במקרה, ואני מרביץ לאנשים עם מקל בזמן שאני מנסה לקרוא את ההודעת. וצפוי שאני יגיע הביתה היום בשלוש.... בלילה. אמרנו עמוס או לא אמרנו עמוס?! טאז, השד העייף

מילה היא אמנם דבר חשוב ביותר

אך עם כל הכבוד להתחייבויות שלקחת על עצמך, אם אתה טוען שאתה בפתחה של התמוטטות מערכות, זה הזמן לעשות סדרי עדיפויות. הפורומים, האימונים, העבודה, והבילויים - מתוכם תצטרך לבחור גורם אחד או שניים שעשויים להקל על העומס הזמני, לתת לך אוויר לנשימה, ואולי, לכשתסתיים העברת הדירה (שעליה, כמובן, אי אפשר לוותר בגלל עומס) תוכל לחזור לאט לאט למחויבותיך הכוללות. נכון, את מילתך נתת, אבל מבין הרשימה שמנית, לא ראיתי גורם אחד שיתמוטט כליל, יקפח את חייו או יירד מהארץ, אם תיעלם לו לתקופה זמנית או סופית. ברור שיהיה לך קשה לוותר על כל אחד מהם, אך זה הכרחי. ישנה אפשרות שבה תוריד הילוך בכל הנוגע לכל הפעילויות. לקחת שותף (שכבר יש לך בפורום אחד) על מנת שיטול סמכויות ויותיר לך זמן פנוי, לכתוב בעיתון רק פעם בחודש ולא פעם בשבוע (לשם הדוגמה, איני יודעת מה תדירות כתיבתך), כמו כן הורדת פרופיל באתר הסוסים, וכן, לבלות אולי קצת פחות על מנת לצבור כוחות מחודשים. אם בעצמך הגעת למסקנה שנטלת על עצמך יותר מדיי מחויבויות, זה הזמן להסביר לכל אלה שהסתמכו על מילתך, שבשלב הזה חשובה לך בריאותך הפיזית והנפשית, ממה שאולי אתה עלול להפסיד מהעלמות זמנית או הורדת מהלך.

nutmeg

New member
סדר עדיפויות

זה אחלה - גם "ניהול זמן" ושאר מרעין בישין. אפשר פשוט גם להתאמן ב"האצלת סמכויות" - כלומר לבקש עזרה מחבריך הרבים ולהפיל (סליחה, להטיל) עליהם משימות. הרי אתה כל כך עוזר לכולם - לא הגיע הזמן שיעזרו קצת לך?

zimes

New member
just say no

"ואו! מה זה בא לי, אבל אני לא אספיק. חבל
" שנן את המשפט הזה, בסגנונות שונים המתאימים לאנשים אתם אתה בקשר, והתחל להשתמש בו. (אוף, אני יודעת כמה זה קשה!)

זיו25

New member
צימס אמרה לי מלא פעמים לא...../images/Emo32.gif

"לא, אל תפרסם את זה פה" "לא , זה לא מתאים לפורום ..."
בברכה, זיו.

zimes

New member
צימעס מנצלת

את הזדמנות הפז שניתנה לה להתאמן ב - בין השאר - לומר "לא".

shellyland

New member
אה, זה נורא פשוט: תמשיך כך

עד שתתמוטט, ואז ממילא לא תהיה מסוגל לעמוד יותר בשום התחייבות וסוף סוף תיקח זמן להבין מה חשוב לך ומה לא. או שלא תחכה עד שתתמוטט ותעשה סימולציה עם עצמך: נניח הייתי עכשיו בהתמוטטות, על מה לא הייתי מוותר בשום מחיר או מה הייתי מאוד מצטער עליו אם הוא היה נפגע בעקבות כך? בהצלחה.

אושר מ

New member
בעיה ידועה במקרה שלך

אמרתי לךכ בר. קח חופש. מהעבודה אפשר לקחת חופש. מהצבא כבר יש לך אחד. מההתחייבות לסוסים.. לא יכאב להם אם שבוע איתי ואסף יטפלו בהם. תודיע למנהל בעיתון שגליון אחד הוא יסתדר בלי הכתבות שלך. והאתר, חיכה עד עכשיו? יחכה עוד קצת.

taz512

New member
טוב תודה לכולכם ו....

נראה נסיים עם המעבר דירה, ואולי נצליח להוריד קצת את העומס, אני מתכוון לומר לעורך שלי שהוא מקבל מעכשיו רק כתבה אחת לחודש. ונראה אולי נצליח לקצץ עוד קצת פה ושם. אולי נצליח לחזור למסלול חיים נורמלי. ואפי, את בטוחה שאת לא יכולה לארגן שיממה תהפוך ל30 שעות? ככה אני אקבל את שש השעות שינה החסרות. טאז, השד והשינה

למעלה