30 שניות מ-CRAZY

elena20

New member
קווין פשוט הורס את השיר../images/Emo5.gif,אבל

אהבתי את הקטעים של בריט

Me4britney

New member
../images/Emo99.gif אהבתי מאוד...

שיר יפהייפה,בריטני מוסיפה לשיר הרבה...הקטעים שלה לקראת סוף השיר רק מראים את היכולות הווקאליות שיש לה. אהבתי,קווין גם שר טוב. בקיצור אני מקווה שהוא יצא כסינגל,גם יקדם את האלבום של קווין מאוד מבחינת מכירות וגם סוף סוף נראה לאחר כ-3 שנים קליפ חדש של בריטני ולכל מי שחושב שזה יהרוס לה את הקריירה טעות גדולה בידיו.

אוו וואאא!

דווקא נחמד!
אני מתה על העדינות הזאת שבקול שלה כשהיא שרה גבוה. הסאונד נשמע חביב.. הקטעים של קווין לא משהו. אם יש למישהו לינק לאלבום המלא, פרסמו פה בבקשה [או שלחו במסר]

britney4u

New member
אתם לא מבינים

שמעתי את ה-30 שניות של השיר לפני שבת וכל השבת פשוט זימזמתי אותו כמו מטורף... ושמעתי אותו כולה 4-3 פעמים השיר עצמו נחמד והקטעים של בריטני מעולים
, זה הולך להיות להיט גדול לדעתי
ממש רדיו-פרנדלי

SuperShiro

New member
הקטעים של בריטני ממש ממש יפים

בעיקר הקטע הנוסף, לא הפזמון.

Me4britney

New member
יש לי את כל האלבום...

הורדתי כרגע את האלבום שלו,הוא הודלף אתמול לאינטרנט playing with fire ...משמיעה ראשונה אני פשוט בשוק
,התאהבתי בכמעט כל שיר ששם ובחיים לא חשבתי שאני אתחבר לסיגנון של מוזיקת ראפ,מה שגם אני לא אוהב את הסיגנון הזה. כל שיר פשוט טוב...אולי זה בגלל העובדה שהוא עבד עם המפיקים שעבדו עם בריטני על האלבום IN THE ZONE (בחלקם) ,בכל מקרה אני לא מתכוון לצרוב אותו ובן-דוד שלי שטס לארה"ב ביום שלישי הקרוב לחודש ימים ירכוש לי אותו. בקיצור 5 מתוך 5...השיר שהכי אהבתי הוא lose control !

tali44

New member
גמני הורדתי

את lose control לפני כמה זמן... שיר ממש יפה...!!

למעלה