3-2-1 ניסיון...

ipple®

New member
3-2-1 ניסיון...

זאת אני - "הגל הקטן". ניסיתי לשנות את הניק שלי ל-ipple®, ואחרי שעות של ניסיונות אני מקווה שהוא יתפוס. רק שהמערכת לא תשנה את מיקום האותיות והסמלים כפי שקרה בניסיונות הקודמים....

Sparker

New member
רק שתדעי...

שכרגע אי אפשר להכנס לצ'אט עם תווים מיוחדים... לא ידוע מתי כן יהיה אפשר... חוצמזה, שם מגניב!

ipple®

New member
../images/Emo9.gif תודה!! .....

ולגבי הצ'אט - היות ושמרתי על הניק המקורי ("גל קטן") אני בינתיים אשתמש בו לצורכי צ'יטוט... תודה על להטיפ. איך מתקדמים הלימודים?

ipple®

New member
../images/Emo24.gif אהלן בליקסי

כולי קינאה.... ראי מעטפה מהבהבת....

little wave

New member
טעות, טועים, טעיתי... מסתבר שזה

לא עובד... המערכת מתעקשת לשים את ה-® בסוף השם במקום בהתחלה. רעיונות יתקבלו בברכה! ובינתיים חזרתי להיות "גל קטן".

shermond

New member
הי חבר'ה ../images/Emo13.gif

גלגלונת אצלי זה עובד מיצויין מתוקה, למה רצית לשנות??

little wave

New member
שרי - יקירה...

ניסיתי להחליף את הניק ל-Ripple. אבל, מכיוון שהשם הרשום Ripple כבר תפוס, ניסיתי להתחכם ולכתוב אותו עם הסימן ® במקום האות R. לקח הרבה זמן עד שהמערכת תפסה את הרעיון והציבה את ה-® בתחילת השם ולא בסופו. אבל כאשר יצאתי מהמערכת וניכנסתי שוב חזרה הכל התבלגן, והשם התהפך והופיע כ- ®ipple במקום - ipple®. בשלב הזה (ואחרי הרבה עצבים) נשברתי וחזרתי לניק המקורי... אבל אני חושבת שאני אנסה עוד פעם אחת, רק שהפעם אני אנסה לשים רווח בין ה-® לשאר האותיות (ipple ®). מקווה שזה יעבוד הפעם...

ipple®

New member
OK אז עכשיו זה שוב עובד ?!...

אני כבר לא מבינה מה פה קורה פה... אלף התנצלויות על בילבולי המוח שלי עם עניין הניק, אבל אני חייבת לפצח את העניין הזה אחת ולתמיד... בליקסי וספקרי תרגישו חופשיים למחוק את ההודעות של השרשור הזה. אני כרגע רק נעזרת בו לבדוק את עניין הניק ואיך שהוא מופיע על המסך ..(כמו שהוא אמור להיות או כמו שהמחשב מחליט שהוא מציג אותו). ושוב תודה מראש על הסבלנות של כולם (אייקון ענק של חיבוק ופרח כי שוב אני לא יכולה להוסיף אייקונים).

למעלה