3...2...1...ו...סיכום שבועי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מיוש94

New member
3...2...1...ו...סיכום שבועי!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה קורה? שיר השבוע: תוכנית/סרט השבוע: תמונת השבוע: משו טוב: משו רע: דבר שהתחדשתם בו: איך עבר השבוע(1-10): כמה התגעגעתם אלי ביומיים שלא הייתי פה:
מסר לאומה: סמיילי השבוע: איש השבוע: שבת שלום ומבורך

עוננה

מה קורה? מעועלללהההההה שיר השבוע: לי בירן - בדרכי שלי ועניים שלי תוכנית/סרט השבוע: כוכב נוללדדדדדד תמונת השבוע: של ליביי .. נדלקתי עליוו חזקק DDD: משו טוב: אמממ.. אני אדוומממה DD: משו רע: אישתתי נעלמת לי ליומייםם !!!!!! דבר שהתחדשתם בו: שימללה דברים לביצפפר ויום שני שתי מכנסיים בעזרת השם DD: איך עבר השבוע(1-10): 9 כמה התגעגעתם אלי ביומיים שלא הייתי פה: עוד פעם להגיד לךך|? מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלא מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מסר לאומה: אני אוהבת אותכםם :-* סמיילי השבוע: לא מהפורום אבל הוא : DD: איש השבוע: דנייאללייייייייייי
וליבי שבת מוושלמתתתתתתתתתת 3>

מיוש94

New member
עונה לעצמי

מה קורה?הכל טוב ממצב?
שיר השבוע:מחשבות נודדות-רפאל מירילא ומאור פיניה,שירלי לילו-נקמה תוכנית/סרט השבוע:אאממ....לה לולה תמונת השבוע: משו טוב:הייתי בטיול בצפון וסבא וסבתא שלי חחגו 50 שנה נישואים משו רע:אין.. דבר שהתחדשתם בו:שום דבר איך עבר השבוע(1-10):9 כמה התגעגעתם אלי ביומיים שלא הייתי פה:התגעגעתי אלי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מסר לאומה:חולה עליכם ותודה בשם העם והמולדת
סמיילי השבוע:
איש השבוע:אבא שלי על הנסיעה לצפון ושהיה כל כך כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

סופנייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

איזו יפפפפפפפפפפפהההההה

roey406

New member
מסכם

מה קורה?הכל בסדר..מה איתך? שיר השבוע:britney spears-piece of me,lonely דניאל זילברשטיין-כשאת כאן,נמס תוכנית/סרט השבוע:הייתי בסרט מאמה מיה(מומלץ בחום!)...ותוכנית זה היפה והחנון,הפיג'מות תמונת השבוע:נראה לי שאין משו טוב:הייתי בעיר וזה..ואכלתי קרפ!
משו רע:היה חם,החופש עומד להסתיים =[ דבר שהתחדשתם בו:ציוד לבית ספר איך עבר השבוע(1-10):8 כמה התגעגעתם אלי ביומיים שלא הייתי פה:מאודדדדדד..איפה היית? מסר לאומה:שתמיד תזכו לשמוע מה שאתם רוצים לשמוע סמיילי השבוע: =] איש השבוע:אני!!!!!

למעלה