3:0!!!

RunNGun

New member
ללא ספק, מעורר גאווה

יניב קטן, ריימונדס ז´אוטאוטאס, איגביני (השמח
) יעקובו. לעמוד ולמחוא כפיים. איזה כדורגל. מכבי חיפה 3 - מנצ´סטר יונייטד 0. אבישי נ.ב. אה פסייקו, מילאן הפסידו...

המניאק

New member
או.קיי בוא נבהיר כמה דברים.........

1. מה מנצ´סטר אף פעם לא הפסידה סליגת האלפות לקבוצות מקבוצת האיכות של מכבי? הפסידה! 2. מנצ´סטר שהפסידה היום זו שמנצ´סטר נוער רוב השחקנים היו מתחת לגיל 25! 3. כל בגולים השוער אשם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ריקרדו הזה כזה אפס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) 4. כאילו מנצ´סטר אף פעם לא מפסידה - גם בליגה האנגלית לקבוצות שהם גם ברמה של חיפה. 5.לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא עעעעעעעעעעעעעעעללללללללללללליייייייייייייייתתתתתתתתתתתתתתתתםםםםםםםםם שששששששששששששששששששששששששששששלללללללללללללללללללללללללבבבבבבבבבבבבבב אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ללללללללללללללללללללללללמממממממממממממממממממממממממממייייייייייייייייי אאאאאאאאאאאאאאככככככככככככככככככככככככפפפפפפפפפפפפפפפפפפתתתתתתתתתתתת ממממממההההההההה-הההההההההההפפפפפפפפפפפפפססססססססססססססססדדדדדדדדדדדד ההההההההההההההההההההההההזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזההההההההההההההההההה שששששששששששששששששששששששששששששששששללללללללללללללללללללללללללללללללללל ממממממממנננננננננננצצצצצצצצצ´סססססססססססססטטטטטטטטטטטטרררררררררררררר לללללללללללללללללממממממממממממממככככככככככככככבבבבבבבבבבביייייייייייי ????????????????????????????????????????????????????????????????????

נאס

New member
שתוק שתוק יא מטומטם קנאי

חיפה ניצחה קבוצה (המחליפים ששיחקו וסקולס,סילבסטרה,נביל,פרדיננד הם לא מחליפים) ששווה הרבה הרבה יותר כסף ממנה והרבה יותר טובה וחיפה רוב הסיכויים תעלה לאופ"א - ותפול לשלב שבו כבר לא יהיו ישראליות (אין מצב שהפועל עוברים את לידס) והשוער לא יכל לעצור את 2 השערים הראשונים אז סתום תפה יקנאי

Psycho MC

New member
נכון!

הכל בזכות מכבי חיפה עצמה! וזה לא באשמתו של אף אחד!!!

TakTik

New member
איזה גדולים

איזה כיף מי בי ורי ורי האפי ניצחון ענק 3-0 אין לכם מה להגיד

The EmineM ShoW

New member
תנו לי להיות המבאס באשכול ../images/Emo13.gif

פתחו רגע עיתון ותראו כמה מהכוכבים של מנצ´סטר לא שיחקו בכלל... חצי קבוצה כמעט... נראה לי האוהדים של מנצ´סטר בכלל לא הכירו את השחקנים של מנצ´סטר על המגרש
אבל חפיף נו... קבוצה ישראלית קרובה לשלב הבא... חובה לפרגן... (מכבי ת"א שולת!!1... נו טוב גם חיפה...) וזהו...

crazy eliaz

New member
ובכל זאת

80% מההרכב הוא שחקנים מנבחרות כמו צרפת אורוגואאי ואנגלייה אז זה לא משנה חוצמזה מנצסטר זו מנצסטר וגם עם ננצח את הנערים שלה זה עדיין כבוד

האחים נוויל הם זרים לכדורגל

שנים הם משחקים בנבחרות אנגליה ובהרכב של היונייטד ועוד לא ראיתי אותם נותנים משחק אחד טוב.כנ"ל סילבסטרה."אחד המגינים הטובים בעולם"??לא נראה לי. וזה לא רק ההרכב החסר זו גם ההתיחסות של היונייטד למשחק.בעייני זה ניצחון פחות גדול מהמשחק מול אולימפיאקוס.

2PAC4EVER

New member
אתה מדבר על אותם

אלה שמבצעים את השיר המדהים Bird on a wire? מהפסקול של הסרט באותו השם? הם היו בארץ???

DJ$upreme

New member
לא, לא.

הם הופיעו בסינרמה. ונדמה לי שאולי הסולן שלהם התארח פעם באיזה פסטיבל בצמח.

DJ$upreme

New member
כן, בדיוק, ג´ו קוקר גם היה בפסטיבל

ההוא, רק אני די בטוח שזה היה בצמח או משהו כזה. הופעה מלאה ובלעדית של עצמם הם נתנו רק בסינרמהף הם לא היו ממלאים שום פארק ירקון. הסינרמה היתה מלאה, אבל זה 2000-3000 איש, לא יותר.

אז זהו שהם..

היו כל כך המומים שהגיעו 40 אלף צופים שהם הגיעו אחרי לעוד כמה הופעות. זה היה בתקופה "יבשה" מבחינת הופעות של אומנים גדולים בארץ(כמה שנים לפני שהופיעו ברצף גאנס,מטאליקה,מייקל ג´קסון ומדונה),ככה שההופעה נחשבה אטרקציה.

DJ$upreme

New member
כן, כן.

ואני דווקא ממליץ על האלבום המדהים YELLOW MOON, ממש בית ספר למוסיקה שחורה. אלבום שהכניס אותי עמוק יותר לקטע, בשנת 1989. חובה. אגב, לדעתי BIRD ON A WIRE זה שיר של הסולן אארון נוויל לבד, לא עם האחים.

2PAC4EVER

New member
יש לי איפשהוא את האוסף

מאז שאני קטן השמיעו לי אותם בבית (רק איכות יש כאן
) והם נראים מצחיק לאללה :))) טראקליסט: 1. Dancing Jones 2. Washable Ink 3. Tell It Like It Is - Aaron Neville 4. Break Away 5. Arianne 6. Over You - Aaron Neville 7. Fever 8. Brother John - Wild Tchoupitoulas 9. Meet de Boys on the Battlefront - Wild Tchoupitoulas 10. Mojo Hannah 11. Fear, Hate, Envy, Jealousy 12. Midnight Key 13. Spirits of the World 14. Drift Away 15. Wake Up 16. Amazing Grace/Down by the Riverside/Amen

למעלה