3 שנים

Crossface

New member
3 שנים ../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

עברו 3 שנים מהתאונה שבה שנהרג אחד המתאבקים הטובים ביותר אוון הארט לצערי אוון אף פעם לא קיבל את המגיע לו אליפות ה WWF, הוא היה צריך להיות אלוף ואני לא חושב שיש מישהו שלא מסכים עם זה, אולי אפילו היה צריך לקחת את האליפות מאחיו. מדהים שרק כמה ימים לפני שיום השנה השלישי של אוון נפטר גיסו, דיווי בוי סמית´, הבריטיש בולדוג. אחרי המוות חשבתי הרבה על מה היה קורה אם אוון היה עובד עם אחיו לWCW אולי הוא היה עדיין בחיים, אבל, אי אפשר לדעת, אולי באמת יש גורל וזה היה הגורל של אוון. באותו זמן גם עלתה על ידי ועל ידי חברי האפשרות שזה הכל קונספירציה, שמישהו דעג שאוון יפול אל מותו כדי לעלות את הרייטינג של ה WWF באותה תקופה....לכו תדעו. זוכרים אותך אוון

על האש

New member
יהי זכרם שניהם ברוך ../images/Emo16.gif

שני מתאבקים כישרוניים ומצויינים שאיבדו את חייהם בדרך טראגית,וחבל לרסלינג על אובדן שני מתאבקים מצויינים.

Nargilyos

New member
תגידו מאיפה אני יכול להוריד את

התאונה של אואן? שגרמה למותו...

בפעם הטריליון וחצי

הדבר צולם, אך לא שודר מכיוון שלמזלם, הם היו בדיוק באותו רגע בפרסומות והדבר נמצא בארכיונים השמורים והסגורים של ה WWF.

DDN

New member
../images/Emo16.gif יהי זכרו ברוך ../images/Emo16.gif

הוא היה המתאבק שהכי אהבתי.

Con

New member
גם אני.

בכל פעם שאני חושב על היאבקות התמונה הראשונה שרצה לי בראש היא של מנקיינד רץ לכיוון אוון וחוטף סופלקס בטן-בטן. לא יודע למה. מתאבק מעולה, שחקן נהדר ולפי מה שהבנתי הוא היה גם בן אדם ענק.

actress

New member
../images/Emo16.gif איך שהזמן רץ ../images/Emo16.gif

בקשר לwcw אז גם אני חשבתי על הקטע הזה שמתי יזדמן לראות את אוון יחד עם אחיו ולגבי המוות שלו אז גם ככה לwwf יש רייטינג גדול ולא נראה לי שהן תכננו את זה.

למעלה