3 שנים לפורום!!!!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
3 שנים לפורום!!!!!!!!!!!! חברים!!!!!!! אני שמח להכריז שהיום אנחנו חוגגים 3 שנים לפורום ...
השנה הזאת הייתה שנה לא פשוטה , לאחר השנתיים הראשונות בהן התחרות העיקרית בדרמות הנוער הייתה בעיקר החממה VS גאליס...
השנה הפרק הזה כבר מאחורינו , ואנחנו עם פרק חדש. כולנו לא ציפינו שתהיה שנה בה עולם החוק והבירקוטיה יכנס ויפריע לצפייה המסודרת.. שכונה התמודדה השנה עם צמצומים וקטיעות בפרקים בגלל המועצה , ואילו או בוי מתמודדת עדיין עם הקרב בין ערוץ הילדים ויס ...
ובכל זאת הגענו עד הלום ו3 שנים זה לא צחוק.. ואני שמח לחגוג את יום ההיוסדות של הפורום שברק משודרים פרקים של מתים לרגע , ממש כמו שקרה שיסדתי אותו עם תפוז .
כמובן שזה לא רק אני, אלא גם אתם!!!!!!
אז הנה צרור תודות לכם...
דורין , השנה הצטרפת אלינו , באמצע העונה של ראש גדול , כולך רעש וצלצולים על מוריה ועידו.. , ואת הכי צעירה כאן , אני מקווה שבזכותך יבואו עוד נערים וצעירים להשתתף בפורום ,.. את כותבת בצורה נערית ומתוקה ותודה שאת כאן...
דף , המודעין שלנו , תודה רבה כרגיל על הידיעות בעיקר בשנה כזאת בה עולם הטלויוזיה הישראלית עובר תהפוכות ומשנפה את עצמו לגמרי ..
נתאי , השנה ניהלנו ביחד את פורום שכונה .. למרות שלא היית נוכח כמעט , גם בפורום הזה וגגם בפורום השני , אני רוצה להעניק לך מילה חמה .. בשנה הקרובה צפויות יותר הפקות שאתה צופה בהו (נעלמים 2 , שכונה 3 החממה אמריקה (מתכוון לצפות נכון?)) אז מקווה לראות אותך כאן ובפורום השני יותר...
אורן , נעלמת לנו לגמרי , אבל שנה שעברה שכחתי להעניק לך מילה חמה , אז הנה תקבל מילה חמה ומקווה שתחזור במהרה...
רמבו , אתה היית השנה ננוכח , נעדר ,.. כמו שכתבת שום סדרה לא הצלחה מאז החממה ונעלמים לסחוף אותך כמו שצריך .. מקווה שנמצא את הסדרה הזאת , אבל היי אוטוטו נעלמים 2 ....
דר , אתה השנה היית נוכח מאוד , תפסת פיקוד לגמרי על מתים לרגע , אני שמח שאתה כאן ,...
מאיה , גם את השנה היית נוכחת לגמרי , תמיד משתלבת בדיונים , ותמיד עונה בחן המיוחד רק לך .. גיוס קל ושתבואי לפה הרבה ...
מירי השנה היתה שנה בהמעט לא הייתת נוכחת אצלנו , אבל בכל זאת היית נוכחת תמיד ברוחך כאן , תמיד הזכרנו אותך , תמיד היינו מזכירים את שמך מפעם לפעם בדיונים שלנו. וכל חדש שנכנס לכאן היה שומע על ה-ויכוח!
יוסי השנה אתה כוכב הפורום ועל זה אין ויכוח \!!!! ממשיך לכתוב סיפורים ולצייר לפורום , ואף הגדלת לעשות והתחלת בכתיבת תסריטים שמכילים סיפור חדש לגמרי של הקיץ השלישי של גאליס (הקיץ שאחרי שיונתן קפא , הקיץ שהמקור הוא קיץ טורינו , אבל בסיפור של יוסי הוא לא שילב אותם בכלל.. ) ואף מחוץ לפורום אתה פורח באינסטגרם , הציורים שלך מוכרים לחצי כוכבות ישראל . ועזרת לפורום גם כן ...
שיר , תמיד שיר תהיה האחרונה והכי משמועתית , כי אף פעם אי אפשר לשכוח את הכותבת הראשונה , זה גם שלוש שנים להיכרות שלו , ובקרוב ממש ניפגש שוב עם יוסי הפעם... מצפה להפגש .. תודה רבה לכולכם על שאתם עושים את הפורום כמשפחה קטנה ..
תודות רועי

שיר m

Well-known member

איך עברו להן ככה שלוש שנים...

&nbsp
תודה לך רועי על כל מה שעשית ואתה עושה ועוד תעשה, תודה על הפורום שהוא לגמרי חלק מהיומיום שלנו. אתה המנהל הכי הכי שיש

&nbsp
ולכל חברי הפורום, אני כל כך שמחה להכיר אתכם. בפורום וגם במציאות, אתם אנשים נהדרים

&nbsp
עד מאה ועשרים עם מלא סדרות טובות וממכרות

כוכב הפורום! מזל טוב לנו!
כן, הציורים והתסריטים, וגם האהבה שאני מקבל משש, כן, שש (!!!!!!!!!!!) בחורות נפלאות. ולא לשכוח את ההקרנה של כדברא ואת ההזמנה לצילומים!
&nbsp
לשיר, תודה רבה על הצחוקים ועל הבילוי הנפלא.
&nbsp
לדר, תודה רבה על המאבקים בנושאי אגם, יובל, והבדיחות הידועות על שרים לשעבר שהפכו לשוטרים ועל טיימרים כושלים.
&nbsp
מירי היקרה, תגיעי יותר! צריך לליפתח.
&nbsp
מאיה, גיוס קל, ואל תשכחי שקרטיב אננס הוא טעם החיים.
&nbsp
רמבו, מקווה שתחפור שוב, אולי הפעם על נעלמים.
&nbsp
אורן, בוא ותחזור אלינו, עוד מעט קירל עולה עם סדרה וצריך קצת ירידות עליה.
&nbsp
דורין, מורידו זה החיים שלנו ומוריה שולטת.
&nbsp
ורועי, תודה על הניהול הנפלא! נתראה בעוד שבוע בערך!

panda0zombie

New member
ותודה לכוכב הפורום! הכי חשוב

רועי די אמר את הכל אבל עדיין תודה על כל הבדיחות, התמונות, הד"שים וההרפתקאות.. שתמשיך לקבל יחס ממלא מלכות

וקרטיב אננס זה טעם החיים וטעם העולם

מזל טוב, פורום

כן.. זה באמת מרגיש כמו סגירת מעגל כזאת, עם "מתים" שמשודרת עכשיו, והיא זו שזכתה לחנוך את הפורום.

אז אמנם לא נכחתי כאן במשך תקופה לא מבוטלת, אבל אני ממש שמחה לחזור אליכם. אני שוב מודה לכולם על קבלת הפנים החמה. רק פה אני יכולה לזכות בקבלה לבבית שכזאת.

נקווה שהשנה הקרובה תסתמן בעיקר כמרגשת וכזו שתצליח להחזיר אותנו קצת אחורה בזמן (גם זה טוב לפעמים...), עם העיבוד המחודש והמיוחד הזה.
שרק נמשיך ככה, בפורום האינטימי והמיוחד שלנו. תודה לכל אחד ואחת מכם!

שיר m

Well-known member
אווו משתלטים על תפוז

אבל נראה לי שאם יש שחקנים ישראליים מותר לדבר על זה בפורום...

מגניב

למרות שאני מאמינה שהיינו יכולים להתקשקש עליהם בכיף גם כאן, אבל אחלה לגמרי.

רק מה פשר הסעיף "בן זוג מיועד"? חיכית לי, אה? וול, עוד ניפגש...

panda0zombie

New member
איזה כיף זה שחוגגים יום הולדת לפורום בדיוק במתים לרגע 2

תודה לך רועי על כל הפעילות המדהימה במנהל הפורום הזה! הכי מגיע לך התודה והכל הכבוד
כמובן גם לניתאי למרות שלא זכינו לשמוע ממנו הרבה

הגעתי באמצע הפעילות ולא לקח לי הרבה זמן להרגיש שייכת, להכיר ולהנות מהתובנות של כולם וכל השיחות, מהציורים והסיפורים של יוסי, כל הבדיחות על השחקנים... בקיצור תודה, היה מדהים מאוד וימשיך להיות ככה

אל תדאגו אני אמשיך לבוא לפה הרבה
סביר מאוד להניח שיהיו עוד שבועות בהם לא אצליח לדבר איתכם על הפרק ביום שהוא שודר ואז אצטרך לראות כמה ביחד אבל אני תמיד פה. לא תפטרו ממני כל כך מהר

למעלה