3 שבועות בתאילנד

• פותח הנושא orzr
  • פורסם בתאריך

orzr

New member
3 שבועות בתאילנד

היי,
אנחנו 2 בנות שנוסעות ל 3 שבועות בתאילנד בתחילת ינואר.
כרגע, מה שמתוכנן הוא מבנגקוק לעבור לצ'אנג מאי ל 4 לילות ובשבוע האחרון להיות בקופנגן ובנגקוק.
מה ההמלצות לשאר הזמן? בקוסמוי היינו כבר לפני שנה ולא מעוניינות לחזור.
האם קופיפי ופוקט מומלצים?
מה עם ריילי ביץ'?
האם כדאי לסגור הכל מהארץ (טיסות + מלונות), או להגיע לשם ולהחליט?
נשמח לקבל גם המלצות למלונות.
תודה מראש.

T o m c o

Member
מנהל
תפסת מרובה לא תפסת - תפסת מועט תפסת תחשבו על זמני המעברים והנסיעות.
תחשבו על זה שאין לכן המון זמן, ולנסות להספיק את כל זה, לדעתי, זה לפספס..
הייתי נשאר עם התכנית המקורית, צ'יאנג מאי, פנגאן ובנגקוק...
את צ'יאנג מאי - הייתי מאריך לשהות ארוכה יותר מרק ארבעה לילות. ארבעה לילות זה מעט, זה אומר שאתן בטח מתכננות להספיק להגיע עם הנחיתה בתאילנד בטיסת המשך, את הלילה לעשות בצ'יאנג מאי, לעשות שלושה ימים(שני לילות) טיול ג'יפים של טאנה (או רד בריק או <שקר כלשהו> אחר..) ובבוקר שלמחרת הטיול לצאת בטיסה דרומה...

אני חושב שלעלות צפונה לצ'יאנג מאי רק בשביל לעשות את זה, זה מיותר! תאריכו את השהות בצ'יאנג מאי, תהיו שם שבוע-שמונה ימים, יש באיזור המון מקומות לראות, המון דברים לעשות.
אני יכול למלא לכן בלי להעמיק בחשיבה אפילו שבוע וחצי וזה רק קצה הקרחון...

פנגאן - הייתי נותן ארבעה-חמישה ימים אולי מצרף אליו את טאו ה"שכן", (אם בסאמוי כבר הייתן ולא רוצות לחזור לשם..) ואז לשניהם ביחד נותן שבעה-שמונה ימים.

סה"כ עד כה יש לנו 15-16 יום, יש לנו 21 סה"כ, יופי נשארו 5-6 לבנגקוק...
גם בבנגקוק יש הרבה מה לעשות ואפשר בקלות למלא גם את הימים האלה ואף הרבה יותר מהן. קחו טיול באיזור - אפילו אחד של יומיים, תשאירו יומיים לקניות בסוף, נשארו יומיים, אני בטוח שתמצאו מקומות מעניינים לבקר בהם בבנגקוק ביומיים האלה...

sani48

New member
קופיפי וריילי ביץ'

מקומות יפים,אבל די יש יבש שם,גם מבחינת אטרקציות,וגם מבחינת החיי לילה(במיוחד בריילי ביץ')כך שאלו מקומות שמתאימים בעיקר לזוגות,שמחפשים שקט ושלווה,לגבי פוקט,זה האי הכי מסחרי בתאילנד,החוף המרכזי(פאטונג)לא יפה במיוחד,כך שאם יש לכם תוכניות לישון קרוב למרכז העינינים,יכול להיות מאוד שתתאכזבו,אבל אתם יכולים לישון בחופים יותר נחמדים,למשל בקאטה ביץ',אני על כל מיקרה אוהב יותר את קוסמוי,ובמקומכם הייתי עושה כמו שהציעו לך לפני,יותר זמן בצפון(לפחות שבוע)עוד שבוע קופנגן,ושבוע אחרון משאיר פתוח,ומחליט כבר שם,דרך אגב,בקוסמוי יש הרבה חופים,ולא חייבים להיות בחוף צאונג,לשיקולכם,תעשו חיים

למעלה