3 שאלות

131187מיכל

New member
3 שאלות

1. לסים שלי יש רצון להתחתן עם מישהו עשיר, מה זה עשיר? כמה כסף צריך להיות לו כדי שהסים שלי יהיה מרוצה? 2. האם אני יכולה להכניס מישהי שהיא לא מהבית שלי להריון? 3. חשבתי לקנות "חיי לילה" (אין לי אוניברסיטה ) כדאי???? תודה מיכל

SiMS GiRLzZz

New member
תשובות

1. פשוט תעברי בין כל הבתים בשכונה ותחפשי מישהו שיש לו המון פרסים אם יש מישו כזה אז זהו תחתני ביניהם אם זה שמצאת לא מחותן או מאוהב אם הוא מאוהב פשוט תסכסכי ביניהם חחח אני כל שניה מסכסכת מסכנים הסימים חחחח 2. לא.. אם את נכנסת לבית שלה אז עם הזמן 3. אוניברסיטה זה חחחחחחחחחחחחררררררראאאאאאאאא אל תחשבי על זה אפילו! לא משנה מי אומר לך מה זה משחקקק חראא פשוט חרא! אפילו אי אפשר לבוא איתם לאוניברסיטה! מזל שלא קניתי את זה אלא הביאו לי לכמה ימים שיחקתי שעה ומחקתי! שיעמום טוטאלי.. סימס חיי לילה עוד שעה אבא שלי מביא לי זה משחק שווה מאוד אני ממליצה לך! מקוה שעזרתי

131187מיכל

New member
תודה, ועוד שאלה

יש לי סימית שאני שיצרתי ואני רוצה לחתן אותה עם הסים הזה (זה שרוצה להתחתן), בכל מקרה, עכשיו אני משחקת איתה על מנת שהיא תרוויח הרבה כסף. השאלה היא איך אני יודעת מתי יש לה מספיק כסף? ואיך לחתן אותם, בבית שלה? בבית שלו? זה משנה? שוב תודה מיכל

SiMS GiRLzZz

New member
תשובה=]

את נכנסת למקום הזה שמראים את הפרסים ואת רואה כמה יש לה.. כמה שיותר יותר טוב! וזה לא קשה לקבל את זה את רק צריכה כל הזמן לעשות את מה שהיא רוצה (מה שיש לך ב-WANTS תעשי והיא תקבל שם כסף ויהיה לה פרסים) וזה לא לוקח המון זמן וזהו היא תהיה עשירה לפי הסימס שרוצה להתחתן וזהו! וזה לא משנה איפה לחתן=]

131187מיכל

New member
וואו את עונה מהר ../images/Emo13.gif

ובכל זאת עוד שאלה.... מה שאני צריכה שזה יהיו לה הרבה פרסי שאיפה? לא הרבה כסף?

SiMS GiRLzZz

New member
בעיקרון..

מעל הפרסים יש כסף מתכוונים לכסף אבל אם את רואה שיש לה את כל הפרסים אם תמלאי לה עוד קצת זה יהיה מצויין! רק אל תקחי את הפרסים.. כי זה יוריד מהכסף! מקווה שעזרתי

131187מיכל

New member
לא הבנתי

את מתכוונת לפרסי שאיפה? פרסי שאיפה לא קונים בכסף אלא בנקודות שאיפה. אז אני צריכה הרבה כסף או הרבה נקודות? נ.ב אני לא רוצה להשתמש בקוד של כסף או בכל קוד אחר.

131187מיכל

New member
מה????

אני מצטערת על ההצקה אני לא מבינה.. אני צריכה הרבה נקודות שאיפה וזה לא משנה כמה כסף?

hagitg5

New member
מה אפשר בסימס 2 להסתובב בשכונה?

אני צריכה להיות מעודכנת יש לי את הישנים.... ואם אני רוצה לקנות את הסימס 2 אני צריכה לקנות את הסימס אחד לפני הסימס 2? או שיש לסימס 2 תוספות ממה ששמעתי חיי לילה ואוניברסיטה?

simi kaTan

New member
תשובה לשאלה 1...

פשוט מאד-תעשי את קוד הכסף,אותו תמצאי בקישור הנ"ל שלמטה

kotler11

New member
תשובות..../images/Emo13.gif

1. עשיר זה מישהו שיש לו הרבה כסף..תיכנסי לכל בית ותראי למי יש הרבה כסף.. 2.כן..אני בעצמי שיחקתי בבית של סים והזמנתי אליו סימית והכנסתי אותה להריון..פשוט עשיתי שינוח במיטה ואז שיקרא לסימית שתצטרף.. 3.לי יש את אוניברסיטה וזה לא מגעיל אבל גם לא וואו! לפי מה ששמעתי חיי לילה חמוד..

למעלה