3 שאלות

גלעד21

New member
3 שאלות

1- איפה אפשר להשיג את השיר של Out of my hair שנקרא in the groove again - האם יש לי שם איזושהיא טעות - כי לא מצאתי אותו בקאזזהה (דרך אגב היות ויש שתי a זה אמור להיות קאזזהה ולא קאזזה. 2- ישנו שיר ישראלי ישן ששתי השורות האחרונות שלו הן: הו הו הו פונה הרוח פונים הפסים לדרום. 3- עדיין לא עניתם - מה השיר ששבר את שיאי מצעד הפזמונים? ותודה רבה לכם על התשובות עד כה.

גלעד21

New member
לגבי שאלה 2

מה שאני רוצה לדעת זה - מבצע/שם השיר ואם תהיו ממש ילדים טובים אז גם את מילות השיר. תודה

גרי רשף

New member
לגבי 2 אתה בטוח בציטוט?../images/Emo22.gif

הדבר הכי קרוב שאני מכיר הוא שיר ישן ולא כל כך מושמע של לוליק שנקרא ´שיר המלח האיטלקי´ או משהו כזה, הפזמון מסתיים במילים ´אהה... הרוח נושבת דרומה´, והקצב הוא 3/4. ללוליק יש קול גבוה יחסית (אם אתה זוכר באופן כללי את גוון קולו של הזמר). אני מקווה שלא אואשם בגזילת פרנסתו של פורום זה אם אציין בנימוס שלגבי שירים עבריים ישנים כדאי לתת קפיצה גם לפורום מוזיקה עברית ישנה וחדשה ולהיעזר בצוות המלומדים שם..

dearj

New member
שיר 2 - המסילה לבאר שבע

שיר מס´ 2 הוא שירם של דן אלמגור וניסן כהן הברון ואשר שר אריק לביא. שמו "המסילה לבאר שבע. תחילת השיר (כשאזכר בכולו אעביר): יום השרב מלהט צהריו ... ולפתע נשמע קול תרועה ברמה... והפזמון מתחיל ב: טו טו טו קוראה הרוח

גרי רשף

New member
אריק לביא או הדודאים?../images/Emo22.gif

אריק לביא שר על הקטר שמספרו 14-400-70 שגם הוא עמד בבאר שבע, אבל שיר זה מוכר יותר בביצוע של הדודאים..

dearj

New member
המקור - אריק לביא

יש גם ביצוע של הדודאים...

למעלה