3 שאלות:

גלית 111

New member
3 שאלות:

שאלה ראשונה: הנורטון אנטיוירוס שלי כותב לי הודעה כזאת
לא הבנתי בדיוק מה זה רוצה ממני שאלה שניה: שמעתי במידה ומהקאזה יורד וירוס זה רק מהורדות של תוכנות ולא מקבצי שירים,זה נכון? אני רוצה להוריד והמטרה שלי היא להוריד רק שירים ולא תוכנות ואני לא יודעת מה לעשות,גם עכשיו שהנורטון מודיע לי הודעות משונות שאלה שלישית: יש לי אפשרות להתקין במחשב שלי נורטון אנטיוירוס 2003 אבל אני מפחדת שזה יתנגש לי עם הנורטון הזה,יש סיכוי כזה?

גלית 111

New member
אי אפשר להעלות תמונה,אבל...

זה כותב לי כך: your antivirus subscription service will expire in 14 days ויש אפשרות ל- renew now or renew later מה זה?

mop666

New member
טוב אז ככה

אחד.....חח...איזה הודעה......יכול ליהיות שלא העלת את התמונה כמו שצריך שימי לב שהיא לא שוקלת הרבה תהפכי אותה לjpg שתיים.........אם את רוצה להוריד רק שירים אז תכווני את זה שזה יוריד רק שירים במקום הכל שימי לב מה את מורידה שלוש הנורטון לא התנגש הוא פשוט יתקין חדש עליו ארבע (לא היה אבל אני מוסיף) תורידי את איימיש לדעתי הוא יותר טוב מקאזה

mop666

New member
אמממממ

האנטי וירוס שלך הולך לישון עוד 14 יום התאריך תפוגה שלו עוד 14 יום גם את יכולה לעשות יומולדת למחשב שלך עוד 14 יום הוא יהיה בן שנה .....מזל טוב חחח תורידי אחד חדש מהקזה או איימיש (2003) תקבלי עוד שנה או שתיקני אחד חדש איך שאת בוחרת

גלית 111

New member
בקשר לקאזה->ובקשר לנורטון->

בקשר לקאזה->אני רוצה להוריד קאזה לייט בעברית מומלץ? בעבר הורדתי וזה כתב לי שדף האינטרנט לא זמין וניסיתי למחוק ויצר בלאגן כי זה לא נמחק. ונבהלתי ומחקתי את כל הקאזה,אבל אני ממש רוצה ואני לא אוהבת להיות תלויה באחרים ולבקש שירים. איפה יש אפשרות כזו בקאזה? והאם מה שכתבתי שאין וירוסים בשירים ועוד בקאזה לייט נכון? בקשר לנורטון->זה מחברה הנורטון 2003...והיא הורידה מקאזה לפי מה שידוע לי אבל אני לא בטוחה. ומה,אני לא אוכל לעדכן את האנטי וירוס 2002 ? זה לא נותן לי עוד שנה אחת? ותודה אכן המחשב שלי יחגוג בקרוב שנה להווסדו!חחחחחחח....

mop666

New member
תראי אממממממממממממממממממ

קזה אני שונא איכסה ההבדל כאילו בין לייט לרגיל שהם כאילו לא שמים פרסומות אני עדיין ממליץ שתורידי imesh www.imesh.com זה עדיף מהקזה שמפוצץ כולו טרויינים מסריחים תראי בקשר לנורטון פשוט מאוד תורידי מהקזה (המסריח) אני לא היתי ממש סומך עליו כי לפעמים הוא בא עם עוד כמה מתנות בפנים (אם את יודעת למה אני מתכוון) או שתורידי והאיימיש איך שבא לך רק תבחרי

גלית 111

New member
ובאיימש-זה לא מסובך?

אני רוצה תוכנה בתהיה ברורה לי בלי הרבה בעיות אני כותבת שיר וזה מוריד וזהו גמרתי.... אני יודעת שש את קאזה לייט בעברית ולכן התעניינתי... מומלץ בעברית..

גלית 111

New member
ועוד שאלה לגבי האיימש--->

אין בזה וירוסים כמו הכמות הנכבדה שמדברים שיש לקאזה? ומה שונה בין הקאזה לבין האיימש?

uzi2

Active member
תשובות

1) את יכולה לנסות להתקין נורטון 2003, אבל אם יש בעיה אז יש באתר של סימנטק את RNAV שאמור להסיר לחלוטין שאריות של התקנות קודמות. אם יהיה רלוונטי תוכלי לשאול. 2) למרות שלי אין, אני ממליץ על ה- Kazaa lite הרבה יותר מאשר על Kazaa. למיטב ידיעתי ה- Imesh מגיעה עם תוספות לא רצויות אבל אני לא יודע אם אפשר להסירן בלי שזה יפגע בתפקוד של Imesh. 3) לגבי וירוסים בקבצי מוסיקה. ככלל, אין בעיה, אבל צריך לזכור כי יש כל מיני טריקים להסתרת הסיומות האמיתיות של הקבצים והאייקונים שלהם. לכן כדאי שלפני שאת עושה doubleclick על קובץ כזה תסתכלי על ה- properties שלו לראות האם גם השם המקוצר שלו (MS-DOS name) גם עם סיומת של קובץ אודיו. תאורטית יש אפשרות להעביר וירוס דרך קובץ כזה אבל לא מכיר וירוס שעושה את זה בפועל, וזה ממש לא פשוט, וזה גם תלוי בתוכנה שפותחת קבצים של אודיו השונים אצלך.

mop666

New member
i mesh יותר טובה לפי דעתי

למרות שזה יהיה הרבה יותר טוב אם תשתמשי בפייר וואל וad-aware6 ככה לא יהיו פרסומות אחרי שאת מתקינה אז תריצי אד אוואר ותחסמי את save בפייר וואל באיימיש לא יצא לי להיתקל בוירוסים לעומת קאזה קאזה יותר מפורסמת וכך גם היא מפוצצת וירוסים שאנשים הניחו בשר פיילז לפני שנים ועד עכשיו זה הצטבר יותר מאשר איימיש

גלית 111

New member
לעוזי ולמופ666

תודה רבה על תשובותיכם. קראתי שהקאזה פותחת דרך להכנס למחשב שלי זה נכון?ואולי יש שיטה לחסום את הכניסה? בעבר התקנתי קאזה לייט אבל כיוון שלא פעלה אז מחקתי נבהלתי שזה יהרוס לי את המחשב. לא נתקלתי באפשרות לבחור איזה קבצים לשתף,איך אני בוחרת איזה קבצים לשתף?

uzi2

Active member
לצערי מכיוון שאין לי אותה תצטרכי..

אז אולי תצטרכי עזרה ממישהו שיש לו את התוכנה. בכל מקרה, הכלל הוא כמו שאמרת, כשאת מתקינה את ה- Kazaa Lite את צריכה לשים לב אלו תיקיות הגדרת לשיתוף. ברור כי גם התיקיה שבה התוכנה שומרת את הקבצים שהורדת הופכת להיות תיקיה שמשותפת וששאר משתמשי Kazaa יכולים למשוך ממנה קבצים. מצד שני את תמיד יכולה להעביר ממנה לתיקיות אחרות קבצים שאינך רוצה לשתף. יש בהגדרות אפשרות ללהגדיר תיקיות שיתוף. איפה זה נמצא - שמישהו אחר יגיד לך כי לי אין Kazaa.

psyoptic

New member
טוב אז ככה

קזה ליט הרבה יותר טוב מקזה רגיל. את ההגדרה של איזו תקיה את משתפת את מגדירה כבר בהתחלה אבל אם את רוצה לשנות משהו הולכים לכלים - אפשרויות- תנועה. ושם את מגדירה/משנה את התקיה. בנוגע לוירוסים ושאר שקצים ושרצים למיניהם פשוט תתרגלי להריץ אנטי וירוס ואנטי טרויאנים לפני שאת נוגעת בקובץ. ברמת העיקרון הנורטון 2003 שלי עוד לפני שהורדתי את הקובץ קרה שהוא התריע לי על וירוס ופשוט ביטלתי את ההורדה. מקווה שעזרתי במשהו

psyoptic

New member
אמת

אפשר לא לשתף בכלל... אבל העניין הוא שכלל שמורידים ממך יותר קבצים ה"דרוג" שלך עולה ואתה מקבל יותר רוחב פס לצורך ההורדות שלך. לכן מבחינתך שיורידו ממך כמה שיותר. וכמובן לכל כלל יש יוצא מן הכלל (יש דרכים להערים גם על הקאזה) ולהרים את רמת ההשתתפות שלך פלאים בשניות. אפשר גם להקטין את הרוחב פס שאתה מקצה להורדות ממך וכו'

mop666

New member
מסכנה

אני לא אוהב לשתף קבצים ואני בכל זאת רוצה רוחב פס בשביל זה עוברים לimesh בקזה היו קבצים שיושנים במשך שנים באיימיש אני טס על מאה ומשהו על כל קובץ

NoNick10

New member
מאיפה להתחיל?

טוב... א: אל תורידי imesh! לא רק שיש בה קבצי ריגול כמו בקאזה, יש בה הרבה קבצי ריגול, אני ספרתי 32 אחרי שהתקנתי אותה. אם כבר מורידים imesh אז רק imesh lite.... imesh אינה תוכנה פופולרית כמו קאזה, לכן לא תמצאי בה הרבה קבצים, במיוחד סרטים או שירים כמו שיש בקאזה.... לכן אם את מורידה קאזה אז רק kazaa lite K++.... זאת הגרסה הכי טובה לקאזה, תורידי, תנסי, תהני! כנסי לאתר הבית הרשמי כדי ללמוד עוד דברים עלייה: WWW.K-LITE.TK הקאזה הזאת באה עם המון תוכנות עזר כמו speed up שתגביר לך את מהירות ההורדה, וגם את avipreview, תוכנה שתאפשר לך לראות את הסרטים שאת מורידה בזמן שאת מורידה! כמובן גם את kazap! ואת pTrack תוכנה שתאפשר לך לנהל את קאזה בצורה מקצועית יותר, כמובן אין לך הגבלה לחיפושים, ככה שאת יכולה להמשיך לחפש עוד ועוד מקורות לקובץ שלך, וזה אומר שאת רק מגבירה את מהירות ההורדה.... וכמובן שיש עוד המון המון המון המון המון דברים לציין לגבייה, אבל מאוחר ואין לי כח להקליד עוד, Sorry....! אם יהיו לך בעיות כנסי לפורום 606 (סרטים וכתוביות....) נשמח לעזור לך שם!

למעלה