3 שאלות

lakuzi

New member
3 שאלות

יש לי 3 שאלות די חשובות אז בבקשה תעזרו לי 1) איפה זה MAD MAN הבנתי שיש בדיזינגוף סנטר נכון? ומה יש שם לקנות 2)מה זה או מי אלו ה WU TANG FAM 3)מי אלו הסייפרס היל הם קשורים בראפ או מוזיקה שחורה כי ראית שכתבת עליהם בשרשור על שירים שתומכים בסמים ולי תמיד היה זכור שהפריקים הם אלה שלובשים חולצות שלהם זה חשוב לי אז בבקשה תודה

sceptic

New member
תשובות

1. כן. בעיקר בגדים במחירים מופקעים וכמה דיסקים של היפהופ ישראלי מחתרתי. (הגדרה שולתת!!1) 3. סייפרס היל בעיקרון להקת היפהופ אבל הם גם עושים באלבומים האחרונים שלהם ראפ-מטאל לא מעניין במיוחד. ~np - Lou Reed - Take a Walk on the Wildside~ (מי סימפל את זה?)

lakuzi

New member
תודה ו...

איזה בגדים??? של ראפ של להקות? ואולי מישהו יודע את 2

בלייז

New member
תשובות

הבגדים מגוונים,יש מעילים ,חולצות,כובעים אבל הרוב זה לא שייך ללהקות 2.wu fam אלה הם כל ה"מישפחה" שהקים rza מהwum tang ,הם כוללים הרבה ראפרים,על חלקם אולי שמעת(killa priest,timbo king,remedy) ישנם עוד הרבה ראפרים בהרבה ארצות כמו גרמניה וצרפת

or001

New member
סוף סוף מישהו שכותב את כל השאלות

שלו בהודעה אחת!

MAD D

New member
תיראה.......

דבר ראשון זה לא קשור לפריקים דבר שני זה לא ראפ-מטאל ודבר שלישי זה די טוב בחלקו הם בעצם היפ-הופ אפילו היפ-הופ טוב מאוד אבל יש להם נתיה לhardcore לא מטאל אלה hardcore ויש שם יציאות ממש טובות גם כן תודה על ההקשבה

למעלה