3 שאלות

3 שאלות ../images/Emo59.gif

שלום לכולם וחג שמח
וכשר
... יש לי כמה שאלות. 1.אני די חדש בכל העינין של אומניות לחימה ופילוסופיה, רק שנה. ואני רואה כל מיני כתבות ושאלות לגבי הבודביזם וכדמה, רציתי לדעת אם אתם יכולים להסביר לי על כל דבר בקצרה רק בשביל ידע אישי... 2.חפשתי בגוגל בנט טקסט וכדמה ולא מצאתי שום אתר על ג'ט לי מישהו יודע כי חרשתי על האינתרנט ולא מצאתי. 3.שאחלה שאולי חלק ממכם יתעצבנו אליה אז מי שיתעצבן סילחה מראש. מי יותר טוב מבחינת ידע וכוח ברוס לי או ג'ט לי מי שמתעצבן שפשות לא יגיד ויגיד ורק יומר חולשות או יתרונות של כל אחד.. תודה ולל סדר שמח.

bennyTKD

New member
איך מחפשים בגוגל?

אוקיי, אתה אומר שחרשת את האינטרנט ולא מצאת אתרים על ג'ט לי, ושהשתמשת גם בגוגל. אז שבוע שעבר עשינו שיעור איך מחפשים תמונות בגוגל, והיום נעשה שיעור איך מחפשים אתרים בגוגל: א. תיכנס לאתר העברי של גוגל www.google.co.il ב. תקיש "jet lee" ותלחץ על ENTER שים לב: אתה יכול לכתוב בעברית "ג'ט לי", אבל בנושאים שקשורים באומנויות לחימה (וונשאים אחרים) הגוגל בדרך כלל ימצא לך יותר דברים אם תקים באנגלית. שי לב: מקישים "jet lee" כולל המרכאות לפני ואחרי. למה זה חשוב? כי כך הגוגל מחפש את השם jet lee, ואם לא היית שם מרכאות, הוא היה מחפש כל אתר שמופיעות בו המילים jet ו-lee, והיית מקבל הרבה אתרים שלא קשורים לשחקן. ג. הגוגל מצא לך 7,170 אתרים. לא להיבהל. אין צורך להיכנס לכל אלפי האתרים הללו. בדרך כלל האתרים בעמוד הראשון הם האתרים היותר פופולריים או יותר מתאימים (לפי ה"שכל" של גוגל) לחיפוש שביצעת. למשל במקרה זה, התוצאה השלישית שהגוגל מציע נראית לי די מתאימה: http://www.jetli.com. בני

bennyTKD

New member
איך מחפשים אתרים בגוגל

[אחרי שקראתי שוב את תשובתי הקודמת, אמרתי לעצמי: "לא יכול להיות שלשחקן האהוב עליך יהיו רק 7,170 אתרים באינטרנט. אני פשוט טעיתי באיות שם משפחתו. להלן התשובה הנכונה. בתור צ'ופר תקבל פה גם תשובה לגבי שאלתך "מי טוב יותר - ג'ט לי או ברוס לי?"] אוקיי, אתה אומר שחרשת את האינטרנט ולא מצאת אתרים על ג'ט לי, ושהשתמשת גם בגוגל. אז שבוע שעבר עשינו שיעור איך מחפשים תמונות בגוגל, והיום נעשה שיעור איך מחפשים אתרים בגוגל: א. תיכנס לאתר העברי של גוגל www.google.co.il ב. תקיש "jet li" ותלחץ על ENTER שים לב: אתה יכול לכתוב בעברית "ג'ט לי", אבל בנושאים שקשורים באומנויות לחימה (וונשאים אחרים) הגוגל בדרך כלל ימצא לך יותר דברים אם תקים באנגלית. שים לב: מקישים "jet li" כולל המרכאות לפני ואחרי. למה זה חשוב? כי כך הגוגל מחפש את השם jet li, ואם לא היית שם מרכאות, הוא היה מחפש כל אתר שמופיעות בו המילים jet ו-li, והיית מקבל הרבה אתרים שלא קשורים לשחקן. ג. הגוגל מצא לך 362,000 אתרים. לא להיבהל, אין צורך להיכנס לכל מאות אלפי האתרים הללו. בדרך כלל האתרים בעמוד הראשון הם האתרים היותר פופולריים או יותר מתאימים (לפי ה"שכל" של גוגל) לחיפוש שביצעת. למשל במקרה זה, התוצאה הראשונה שהגוגל מציע נראית לי די מתאימה: http://www.jetli.com. ועכשיו שיעור למתקדמים: ====================== אתה רוצה לדעת מי יותר טוב: ג'ט לי או ברוס לי, נכון? כיוון שזו שאלה מאוד חשובה ומאוד מהותית, נראה לי שיהיה אפשר למצוא באינטרנט דיונים שנערכו בנושא. א. תיכנס לאתר העברי של גוגל www.google.co.il ב. תקיש "jet li" ואחריו רווח, ואחריו "bruce lee" ותלחץ על ENTER הגוגל ימצא לך את כל האתרים שבהם מוזכרים גם ג'ט לי וגם ברוס לי. שים לב: מקישים "jet li" כולל המרכאות לפני ואחרי, ומקישים גם "bruce lee" כולל המרכאות לפני ואחרי. שים לב: לא מקישים "jet li bruce lee" (בתוך אותן מרכאות) כי אז הגוגל ימצא לך רק אתרים שבהם 4 המילים הללו יופיעו בדיוק בסדר הזה וצמודות אחת אחרי השניה. זה לא מה שאנחנו רוצים. ג. הגוגל מצא לך 169,000 אתרים. לא להיבהל, אין צורך להיכנס לכל מאות אלפי האתרים הללו. בדרך כלל האתרים בעמוד הראשון הם האתרים היותר פופולריים או יותר מתאימים (לפי ה"שכל" של גוגל) לחיפוש שביצעת. למשל במקרה זה, התוצאה השביעית שהגוגל מציע נראית לי די מתאימה: http://www.velocityracquetball.net/Variety/Li%20vs%20Lee.htm או, אם אתה ממש פילוסוף, התוצאה הרביעית שהגוגל מצא תיתן לך תשובה לשאלה היותר קשה: מי עדיף - ג'ט לי או ברוס לי או ג'קי צ'אן? (ואני מודה שפה צריך לחשוב הרבה לפני שעונים...) http://pub54.ezboard.com/fcsufwushufrm2.showMessage?topicID=24.topic בני

Hwoarang

New member
תגיד לי בני...

למה אתה כל פעם מתאמץ להסביר לאיזה 5 אנשים ביום איך לחפש בגוגל? אם זה היה 2-3 משפטים הייתי מבין אבל נתת לו אנציקלופדיה שלמה! בכל מקרה כל הכבוד על ההשקעה

bennyTKD

New member
כי זה הולך ל- FAQ

זה לא שאני מסביר כל פעם... הסברתי פעם אחת איך לחפש תמונות, וזה הלך ל-FAQ של הפורום. בפעם הבאה שמישהו שואל אותנו איך מוצאים תמונה של הקל וגקל, אנחנו שולחים אותם ל-FAQ וזהו. עכשיו הסברתי איך מוצאים אתרים (משום מה הוא לא הצליח למצוא אתרים על ג'ט לי גם בגוגל...). אני מניח שמיתר תכניס גם את זה ל-FAQ של הפורום. אז כמה השקעתי? סה"כ 2 הסברים. מה קיבלתי? 2 דברים: 1. יהיו פה פחות שאלות קטנות על איך למצוא... 2. כמו שאני עוזר לאחרים, כשאני לא אדע משהו, אחרים ישמחו לעזור לי. פורום לא מצליח לעבוד בלי זה. [ובטח חשבת שעל שאלה כזו פשוטה תקבל תשובה קצרה...] בני

טוב סליחה שאני אומר לך רק עכשיו אבל

אני יודע איך לחפש בגוגל אבל דווקה את הקטע אם המרכאות לא ידעתי אז תודה לפחות על הקטע של המרחאות

bennyTKD

New member
אמרת את זה כבר בהתחלה

דרקון נחמד, זה בסדר, כבר בשאלה שלך ציינת שחיפשת בגוגל ולא מצאת. ברור שאתה יודע לחפש בגוגל, אבל עכשיו אני מניח שאתה גם יודע למצוא בגוגל. בני

למעלה