3 שאלות של טירונות

מתחכמים או לא,

תמיד יהיה לי מה לענות

someone else1

New member
חחחחח דפוקים באמא שלי!

אתם אשכרה מתווכחים איתי אה??? מי שהמציא את הטרום שינה זה בדיחה! בחיים לא שמעתי על זה! ת"ש זה תנאי שדה תשאלו ת'הורים שלכם זה לא משהו שהומצא היום או אתמול כמו טרום שינה... אז די לחרטט לי פה תבדקו טוב ואז תענו... אולי בזמן האחרון מישהו הנפיץ שזה טרום שינה אבל בכלליות ת"ש זה תנאים יותר טובים שיש לחייל בזמן הצבא ת"שניק... זה בנאדם שמחפש כל הזמן את הנוחות שלו, את הת"ש... ת"ש זה איפה שאתה מצליח לעשות דברים שהם לנוחות שלך וזה תנאי שדה... תנאים טובים בזמן שדה ולפני שאתם מזיינים לי פה ת'שכל תבדקו טוב טוב את המקורות (!) ולא את ההמצאות האינפנטיליות העלק חדשות ומקוריות... תבדקו עם קרביים שיודעים מה זה ת"ש ולא עם כאלה שמכירים ת"ש אחד בחייהם שזה בטירונות... ואז הם נוטים בטיפשותם לחשוב שזה טרום שינה כי יש להם את זה רק לפני השינה... ואח"כ מגיעים להיות איזה ג'ובניקים ויש להם ת"ש ברצף לכל משך השירות אז זה לא נראה להם חריג

samata

New member
וואי אתה חופר

יש תנאי שירות ויש טרום שינה. שני דברים שונים לחלוטין. שעת ט"ש זאת השעה (בערך) שנותנים לפני שהולכים לישון. סוף פסוק.

הטעות היחידה,

הופכת את זה להיות בדיוק מה שאמרתי לך. קיצר, דיברת הרבה, ובסוף חזרת אחריי
קיבלת תשובה מקרבית ךשעבר, תהיה בריא, ונתראה.

בתור "קרבי שיודע מה זה ת"ש"..

בס"ד זה שעת ט"ש- טרום שינה. השעה ביום שמיועדת לסידורים האישיים שלך ובסידורים שלפני השינה- מקלחת, סידור החדרק, טלפונים וכד'. ת"ש- מלשון תנאי שירות, כולל בתוכו את כל הסביבה שאתה זכאי לה- בין הקלות, בין ימי תרבות, בין אישורי עבודה וכד'.

תשובות..

בעקרון, זה לא נכון שאי אפשר לדבר בשום סיטואציה ביום, חוץ מבשעת ט"ש. אתה יכול לסיים את האוכל מהר, וכשהמפקדת (או מפקד) שלך תבוא ותגיד לך שאתה רשאי לקום בתום 10 הדקות החובה, תוכל לדבר בטלפון כמה שאתה רוצה. הרי בדר"כ, נותנים איזה 35 דקות זמן אוכל (פלוס מינוס) שמתוכן 10 דקות חובה, ובזמן הנותר, תעשה מה שאתה רוצה. חוצמזה, תמיד יש כמה הפסקות ביום וזמני פריסה, שגם בהם מותר לך לדבר בטלפון..

2inaroad

New member
לזה התכוונתי לשאול

האם גם בטירונות קרבית אפשר למצוא את הנק' זמן האלה...

למעלה