3 שאלות על חלונות XP

ofirgaon

New member
3 שאלות על חלונות XP

1. יש לי שני כרטיסי רשת על המחשב- אחד למודם איידיאסאל, אחד לרשת מקומית. בNetwork Connections האופציה שלFile and Printer Sharing נבחרה רק בחיבור של הרשת המקומית ובכל זאת מתי שאני כתוב בחלון של אקספלורר \\external-ip(שזה האיי פי שניתן לי מספק האינטרנט) בכל זאת אני רואה את המדפסת והספריות שאני משתף ברשת המקומית.. מה עושים? 2. מדוע הסורק שעבד בחלונות 98 אינו עובד בXP? האם זה בגלל דרייברים או באג בXP? ניסיתי להתקין את הדרייברים שהתאימו ל98 אבל הוא עדיין לא מזהה את הסורק.. 3. אם התקנתי XP במקביל עם חלונות 98 ועכשיו אני רוצה למחוק את ה98.. איך אני עושה את זה?? תודה מראש!

gpgh

New member
בקשר לשאלה 2, תנסה את התשובה הזו

הודעה שכתבתי "WIN XP כדאי לדעת" ב-16/01/02 בשעה 00:08 בברכה, גיא

ofirgaon

New member
תודה אבל

הסורק הזה הוא מלפני כמה שנים.. יש לו דרייברים מקסימום ל98.. גם לא לאלפיים. אבל חשבתי שXP אמור לזהות אותו אוטומטית כי הרי הוא עשה כל כך פלאות עם הסופטמודם שהשתמשתי בו לפני הADSL.

kitt

New member
לתמיכה בחומרות דואגים יצרני החומרה

גם הדרייברים שמגיעים עם המערכת נכתבו ע"י יצרני החומרה ולא ע"י מיקרוסופט, אם היצרן של הסורק לא הוציא דרייבר לXP, ועוד גם לא ל2000, אז אין סיכוי שהוא יפעל.

mokkki

New member
בקשר לשאלה 3

במידה והתקנת את 98 ומחיצה נפרדת את פשוט יכול למחוק את כל הספריות הקשורות אליו (Program File,My Documnet,Windows), שים לב אל תמחק את כל המחיצה. לאחר מחיקת הספריות הקשורות ל - 98 הרץ מתוך XP את Msconfig.exe ובחר בטאב Boot.ini \ Check all both paths, הוא יסיר לך את ה- Refernce מתוך ה- Boot.ini הקשורים ל - 98. וזהו, נכון שזה לא נורא?

למעלה