3 שאלות על גלקסי S2

Sharon25

New member
3 שאלות על גלקסי S2

רכשתי אותו בשעה טובה. כעת בטעינה. 1. כמה זמן נדרש טעינה ראשונית? 2. איפה הMANUAL הרשמי שלו? אני לא מוצא באינטרנט (רצוי באנגלית) 3. שידכתי לו חבילת גלישה של אורנג' בנפח 1 ג'יגה. אני משתמש "ממוצע", מידי פעם פייסבוק, פה ושם סרטונים ביוטיוב, ופה ושם סקייפ. נראה לכם יספיק 1 ג'יגה לחודש? בנוסף, הבנתי שאם אני חורג מהנפח הם לא מחייבים אותי יותר, אלא רק "חונקים" את מהירות הגלישה למינמלי. למישהו יש נסיון עם זה ויודע לאמר מה המשמעות? כלומר, אחרי שעברתי את ה1 ג'יגה, אני אוכל לגלוש בפייסבוק, ורק יוטיוב לא יעבוד? תודה

Sharon25

New member
ועוד שאלה. עברית הפוכה בג'ימייל

איך פותרים את זה?

Shpritz

New member
קצת מוזר. לא מכיר את הבעיה

נסה אולי לעדכן את התוכנה דרך המרקט.

ezaton

New member
עברית הפוכה אומר שלא הותקנה לך תמיכה

בעברית במכשיר. פירושו שאתה מסוגל לקרוא עברית (הפונטים קיימים) אבל שאין לך הצמדת Right-to-Left (או בקיצור RTL).

TomerMor

New member
גם לי אותה הבעיה. מה עושים? חוזרים לחנות?

או משהו שאפשר לפתור באופן עצמאי.

Sharon25

New member
וזה היה אמור להיעשות ע"י החנות?

יכול להיעשות כעת על ידי? תודה.

ezaton

New member
התשובה לשניכם היא כזאת

זה יכול להתבצע על ידיכם בקלות יחסית. זה גם יכול להתבצע על ידי החנות. אם רכשתם את זה עם "תמיכה בעברית", בהחלט יש מקום לדרוש את המגיע לכם. לחילופין, בתשלום, הם גם יעשו את זה. מבחינת עבודה - מדובר בכעשר דקות עבודה למי שמכיר את זה, ולכם, בפעם הראשונה, כנראה כחצי שעה או שעה, שעיקרה יהיה לקרוא על התהליך ולאזור אומץ (זה נראה מפחיד, אבל זה בעצם לא). ההחלטה בידיכם.

Sharon25

New member
אפשר קישור לאיזה מדריך בנושא?

אני איש טכנולוגיה ולא כזה שמפחד ממנה, כך שלא איכפת לי לעשות את זה לבד. אם יש קישור לאיזה מאמר\מדריך בנושא, אשמח לשמוע עליו. תודה.

Shpritz

New member
1. עד שיתמלא

2. http://downloadcenter.samsung.com/c.../GT-I9100_UM_EU_Eng_Rev.1.0_110503_Screen.pdf 3. תנסה, תראה לאט לאט כמה אתה צורך ותתאים את עצמך לחבילה. יש את 3g watchdag שזו תוכנה שעוקבת את הצריכה שלך. לדעתי זה קישקוש בלבוש שלא יחייבו אותך אלא רק יחנקו אותך. בכל זאת, זאת חברה לצורך רווחים אבל מצד שני, אני לא בטוח. כשאומרים חניקה מתכוונים למהירות נמוכות יחסית לחבילה/יכולת החברה לספק ולא לחסימה של תוכן מסויים.

amicar

New member
אני מקבל את הגלקסי 2 שלי מחר בבוקר אבל

אל תהיה מודאג שיחנקו לך את המהירות כי המהירות באורנג גם ככה חנוקה.

Sharon25

New member
תודה. התקלה ראשונה של אורנג':

באתי להוריד את האפליקציה הזו http://app.orange.co.il/applications/application?mtd=view&id=914477&abtest=2 לא נותנים לי להוריד אותה. בשיחה עם השירות שלהם, הם אומרים(וזה ציטוט): "אתה לא לקוח של אורנג' (בגלל שלא קנית את המכשיר דרכינו), ולכן תצטרך לשלם 150 ש"ח על "צריבת גירסה של אורנג' למכשיר". האמנם חברים? ואם כן, האם אין כאן הטעיית הצרכן?? באתר כתוב שהאפליקציה היא חינמית, ו"במסגרת חבילת הגלישה".! המוכר עצמו שממנו קניתי היום את ה"סים", אמר לי שהאפליקציה זמינה וחינמית באתר, ולא טרח לאמר לי שבשביל להתקין אותה אני צריך לשלם עוד 150 ש"ח.

יNOT

New member
הנציג של אורנג'...

שענה לך מה שענה לך... נשמע אידיוט, אני מצטער... אבל ככה זה נשמע מדבריך.
אתה יכול גם לנסות את פורום אנדרויד של אורנג' בתפוז, חיפוש פורום לפי שם> ואז לרשום android> לא להתבלבל... ולבחור באנדרויד של אורנג'
לא מבטיח לך שהתשובות שתקבל שמה יהיו טובות יותר...

voguemaster

New member
זה בגלל שניסית לגשת לחנות האפליקציות אצלם

בפורטל של אורנג' ספציפית. אני לא יודע איזה הגדרות צריך לבצע כדי שהמכשיר יוכל להוריד משם אפליקציות אבל אין שום ספק שלא צריך גרסא מיוחדת של אורנג' בשביל זה. מה שכן, הם בהחלט ינסו לדחוף לך אחת וגם אפילו בתואנה שאחרת אין תמיכה ושאי אפשר להוריד אפליקציות מהחנות שלהם וכד'. בקיצור, הפנם עכשיו ומהר - אפליקציות מורידים רק מהמרקט של אנדרויד. יש כמה אתרים חלופיים כמו APPBRAIN וכד' אבל הם די מחקים את המרקט בגדול. בנוסף, תמיד תוכל להתקין כל APK מכל מקום שהוא אבל זה כבר דורש זהירות ולא מומלץ להתקין סתם דברים שאתה לא מכיר.

למעלה