3 שאלות על בשמים

enigma69

New member
3 שאלות על בשמים

כמה,איך,ואיפה אתה מתיזים?..מהו הבושם הכי יקר של פאקו רבאן שאפשר להשיג בארץ?..ומהו הבושם הכי טוב של קנזו לטעמכם או לטעם הנשים?במידה וידוע לכם ממקור כזה או אחר.

Metron2

New member
תשובה חלקית

לגבי מקומות לריסוס - ישנם כמה מקומות מוסכמים, בהם יש "דופק" - כמו איזור הצוואר בו עובר העורק הראשי שלך, ופרק כף היד - טוענים שזרימת הדם גורמת לריח להפיץ עצמו באופן יותר מוצלח. אישית אני מאמין בלרסס מאחורי האוזניים, בקו השיער - המרקם והמבנה של השיער שומרים על הריח לאורך זמן. כמה? לא הרבה. התזה אחת וזהו לכל נקודה. אתה לא רוצה להריח כמו עץ ריח למראה של הפז'ו, נכון? לגבי הבושם הכי יקר של רבאן, אני יודע על הMillion, אתה יכול להשיג בין 300 ל350 שקלים לבקבוק של 100 מ"ל. אבל ביננו - ספק אם זה שווה את זה. קנזו? אין שמץ. צ'ירס :)

Metron2

New member
אני מעדיף יותר עדינים-

אני משתמש בדולצ'ה וגבאנה, ואין תלונות כבר 5 שנים. אבל עדיין - כל אחד והניחוח שלו. פאקו רבאן אכן צרפתי - למרות שנולד בכלל בספרד.

enigma69

New member
אין תלונות מהנשים?

איזה גבאנה?רק אם בא לך להגיד..

Shy Guy

New member
לגבי Kenzo גם לי אין מושג, אבל...

בנוסף לדברים ש-Metron2 כתב, המלצה קטנה: בושם על עור שמן סופג ריח ונשמר ליותר זמן, לכן אתה תמיד יכול למרוח על העור קרם/תחליב גוף ולאחר מכן להזליף על העור את הבושם. כמובן שרצוי שתחליב הגוף יהיה בעל ריח ניטרלי או ריח שתואם קצת את הבושם.
אצלי זה עובד, אך ייתכן שגם הבושם שלי הוא אחד שמחזיק מעמד די הרבה זמן (גם אחרי 8-10 שעות עבודה עדיין מריחים אותו). לדעתי, הבושם הכי יקר של פאקו רבאן, הוא Million, כפי ש-Metron2 ציין. אם ראית אותו באיזו חנות ב-300+ ש"ח, אתה מוזמן להכנס לקישור הבא: http://www.callperfume.co.il//product/Million,923,1688,234.aspx שם תוכל למצוא 100 מ"ל של Million ב-239 ש"ח. :)

eboy10

New member
*לא בדיוק תשובות אבל שיהיה*

לי יש את הבשמים רושאס (שלכל העולם יש) ואת הוגו אנרג'ייז, שניהם זוכים להמון מחמאות ומאז שקניתי אותם החיבוקים שאני מקבל ארוכים יותר
גם אישית אני מאוד אוהב את אחד הבשמים של ז'אן פול גוטייה (http://www.callperfume.co.il//product/Le-Male,716,1206,220.aspx) ומכמה אנשים שהריחו אותו כשניסיתי אותו הוא גם קיבל הרבה מחמאות. אני שם בושם (כמו שאמרו) על פרקי היד והצוואר.. וגם מתיז שפריץ או שניים על הבגדים. + אם יש בושם שאתה מכיר ורוצה לקנות אני ממליץ לך להזמין מ"כל פרפיום" (האתר שדרכו הראתי את הז'אן פול גוטייה וגם shy guy השתמש בו), אני הזמנתי והכל עבר חלק - בלי תקלות. המחירים מצויינים.

למעלה