3 שאלות ובקשה...

בדויה02

New member
3 שאלות ובקשה...

זה נשמע כמו שם של שיר אבל זה לא...: 1. שמעתי שאלאניס הייתה אנורקסית או משהו בסגנון... זה נכון? ואם זה נכון היא כתבה על זה שיר או משהו? 2. היא הייתה זמרת פופ פעם? למישהו יש קליפ מאותה תקופה? 3. היא עובדת על דיסק חדש?? *שאלה הכי חשובה* בקשה- מישהי מהפורום עשתה פה לפני כמה זמן וידאוגרפיה של אלאניס עם קישורים ליוטוב והכל... אני לא מוצאת את זה, למישהו יש דרך למצוא את זה?? סליחה על ההודעה החדשה פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זה... תודה לכל מי שיעזור!

Rוית

New member
תשובות

1) לאלאניס בילדותה ואם אני לא טועה עד שנות העשרים לחייה היו בעיות אכילה בסיגנון האנורקסיה והבולמיה.. היא נורא לא היתה שלמה עם הגוף שלה.. היא לא כתבה על זה שירים ספציפים אבל זה מוזכר בשירים שלה.. לא עולים לי כרגע שירים אבל שורה אחת לדוגמא שהיא נורא ברורה מתוך That I would be good: "That I would be good even if I gained ten pounds" = שאהיה טובה גם אם אעלה עשר פאונדים (5 קילו בערך) אמיל בטח יוסיף אח"כ עוד שירים לרשימה
2) שאלאניס התחילה בקנדה ונהייתה שם מפורסמת, שיריה היו ללא ספק על טהרת הפופ. לא מצאתי קליפים ברשת אז אם את ממש רוצה שלחי לי מסר ואשלח לך. ושוב אפנה לאמיל שיש מצב שיש לו לינקים שיקל על המצב
3) כרגע אלאניס די בחופשה, היא משחקת באיזו הצגה באוף ברודווי (או שמה זה ברודווי? אני כבר לא זוכרת) והיא תופיע בקרוב בניפ-טאק. שמועות לגבי אלבום עדין אין. ובקשר לבקשה- היה שירשור וידיאוגרפיה בעבר אך לא היו בו קישורים ליוטיוב.. לא עולה לי בזיכרון שירשור אחר שנערך בנושא שהיו בו לינקים (למרות שהגיוני שאני פשוט לא זוכרת נכון), אז לדעתי את מדברת על שיר השבוע שכל שבוע לערך מתפרסם פה ע"י אמיל. את מוזמנת להיכנס לפינה של שיר השבוע במאמרים. השירים האחרונים שנוספו בהם יש גם קישור לוידאו קליפ ביוטיוב.

Jagged chaos

New member
תשובות ../images/Emo69.gif

1- אנורקסיה ובולימיה. יש לה שירים שהיא מתעסקת בביטחון בשפל שהיה לה באותה וכמו שרוית אמרה, ההפרעות אכילה הופיעו בקטעים בשירים. עוד כמה- can blindly continued-fear induced regurgitated life denying-tradtion be overcome? (והרעיון של המשפט המורכב הזה זה "איך אפשר להתקדם מהפרעות בולמיה מוכחשות שעוברות במסורת אצלי במשפחה?" מתוך these are the thoughts) how about stopping eating when I'm full up - מתוך thank u, הבתים של השיר הם כל הדפקטים והדברים שהשתנו אצלה, בפזמון היא מודה לשינוי, היא קוראת לו "התפכחות" והכי בשביל הסימליות הופיעה ערומה בקליפ. that i would be good כמו שרוית אמרה. ב-hands clean הבנזוג המבוגר שלה אומר לה כשהיא נערה "i might marry you one day if you watch the weight and keep your firm body" (מצביע מאיפה בא הרעיון לדחוף אצבע...) ב-sorry to myself היא מדברת עוד קצת על בעיות ביטחון עצמי מהגוף שלה בלה בלה בלה... היא מדברת על ההפרעות אכילה בראיונות..ANYWAY, אין לה שיר על הנושא ספציפי. 2- היא הוציאה שני אלבומי פופ-דאנס טהור בקנדה בשם Alanis (בגיל 17) ו-Now is the time (בגיל 18). כמה שנים אחרי היא הודתה שאת כל השירים היא כתבה ממטרה לכתוב ולא משהו אישי ושהיתה שליטה מאוד ברורה של מפיקים/מנהלים/וכו' במוזיקה שלה. אלאניס בחיים לא ביצעה את השירים מהתקופה הזאת מאז שהיא הפכה להיות זמרת בינלאומית. אלאניס בחיים לא ביצעה את השירים מהתקופה הזאת מאז שהיא הפכה להיות זמרת בינלאומית. בשביל הקאלט, ב-2002 בהופעה בקנדה היא ביצעה אותו בעיבוד שונה. Too hot מ-1991: http://www.youtube.com/watch?v=AHySIM-QF60 Too hot אחד-עשר שנים אחריי בקנדה: http://www.youtube.com/watch?v=_qWwd7fwTt8&mode=related&search= 3- היה שרשור עם קישורים לפניי כמה חודשים. בשביל לראות קליפים של אלאניס, כנסי לאתר בשם www.youtube.com ותכתבי את שם השיר + Alanis. יהיו כל מיני גם קטעים מהופעות, קאברים וכל מיני דברים מגניבים. הנה הקליפים של אלאניס באתר- http://www.youtube.com/results?search_query=alanis+morissette

בדויה02

New member
תודה רבה!!!

באמת, תודה! תודה על הקישורים ועל הכל! אני חייבת לציין שאתם הפורום הכי נחמד שהייתי בו בינתיים... בפורומים אחרים בתפוז יש יחס נוראי... ממש תודה!

O r a c l e

New member
אגב

יצא לי לפגוש אתמול המון מנהלים בתפוז באיזה מפגש שהם מארגנים על בסיס חודשי ואני הייתי נספח של אחד מהם שהוא איתי בתזמורת ודווקא יש עוד הרבה מאוד נחמדים... אגב את ההודעה שאני מגיב לה עכשיו כתב אותו אדם...

למעלה