3 שאלות בCPP

3 שאלות בCPP

1. כל מדריך ראוי לCPP מכיל רשימה של פונקציות לקריאה וכתיבה בקבצי dat,txt, אבל אלו פונקציות מאפשרות טיפול בקבצי doc , xml ,html ? 2. איזה פונקציה יכולה לגשת לכתובת url? 3. אני משתמש בVS6 ובמערכת הפעלה של חלונות 98. כיצד אוכל לגרום לחלון הפלט-קלט להציג גם פלט בשפה העברית? ג€

סליחה

בגלל הדפדפן הסלולרי שבשימושי, הודעה מופיעה מעט "מעורבת". אודה לכם אם בכל זאת תשיבו על שאלותי.

סליחה

בגלל הדפדפן הסלולרי שבשימושי, הודעה מופיעה מעט "מעורבת". אודה לכם אם בכל זאת תשיבו על שאלותי.

DadleFish

New member
תשובות

1. קבצי HTML ו-XML הם קבצים טקסטואליים. תוכל לקרוא מהם כרגיל, ולפענח את הכתוב בתוכם בעצמך. כמו כן יש חבילות שונות שיעזרו לך בעניין זה - ל-XML אני ממליץ על xerces של apache. קבצי DOC - אם אתה מתכוון לקבצים ש-WORD שומר, אז הם של מיקרוסופט והנביילות שומרים על הפורמט סודי. אם אתה צריך סתם לקרוא מהם כללית, יש לך COM INTERFACE אליהם (חפש שרשור דומה בעמוד כאן). אם אתה רוצה לקרוא מהם בעצמך, תצטרך להתבסס על ניחושים של אנשים לגבי הפורמט הסודי, יש כל מיני פרוייקטים כאלו, אשאיר את החיפוש לך. 2. חפש ב-MSDN את הפונקציה HttpOpenRequest ותתחיל לקרוא ממנה והלאה. יש סדרה של פונקציות שעליך להשתמש בהן כדי לקיים קשר HTTP עם אתר. הנה דוגמה שמצאתי. 3. כמדומני זה בלתי אפשרי, אבל יכול להיות שאני טועה.

למעלה