3 קושיות לשבת

השבדי

New member
3 קושיות לשבת

1.אינני זכאי לדמי אבטלה,האם אני זכאי לשירות אחר מלשכת האבטלה כגון:קורס לימודי למקצוע או כל דבר אחר. 2. מי זכאי להבטחת הכנסה?לא מצאתי פרטים באינטרנט 3.אני מחפש עבודה במקום ספציפי בחו"ל במקביל (עקב קשר אישי שם) קיבלתי רשימת חברות ישראליות הפועלות שם, איך לפנות אליהם במכתב כך שהוא יקרא ויתיחסו אליו ולא יהפוך לעוד דואר זבל?? שבת שלום לכולנו והצלחה מרובה למחפשים,אתם פורום של אנשים מדהימים

auntie moe

New member
שאלה

אם יש לך קשר אישי, למה שלא תשתמש בו? ובקשר לשאלה הקודמת-יש את כל המידע באתר של הביטוח הלאומי.

השבדי

New member
הקשר האישי הוא הסיבה שאני רוצה

לעבור לגור שם, אין לי אפשרות באמצעות הקשר הזה למצוא עבודה לצערי מקווה שעכשיו הובנתי

אורום

New member
קושיה 3- תנסה בפורום

ישראלים בחו"ל שם יוכלו לייעץ לך בנושא. הבטחת הכנסה- תעשה חיפוש בפורום- יש פה מידע בנושא למה אתה זכאי- תלוי- יש לך ילדים מתחת לגיל 18? נפגעת בתאונת עבודה? כמה ימים שילמת ביטוח לאומי לפני שהפסקת לעבוד? אתה שכיר/ עצמאי? הכי נכון לפנות לאתר ביטוח לאומי שם מרוכז המידע.אתר ביטוח לאומי- http://www.btl.gov.il/

moti 5

New member
זכאות לשירות בלשכת התעסוקה

אתה זכאי לקבל שירות מלשכת התעסוקה (ולא לשכת האבטלה) בחיפוש עבודה והכשרה/הסבה מקצועית. אם אתה מעוניין לבדוק אפשרויות של הכשרה מקצועית בקש להפגש עם יועץ/ת התעסוקה. בדרך כלל, יש העדפה לשלוח לקורסים את אלו שיש להם זכאות לקבל דמי אבטלה/הבטחת הכנסה כדי שתיהיה להם הכנסה בתקופת הלימודים. אגב, ע"פ חוק ההסדרים החדש גם מי שיצא לקורס בתקופת הזכאות לאבטלה לא מובטחת לו קבלת דמי אבטלה במהלך כל הקורס (כפי שהיה העבר).

למעלה