3 צלליות - כיצד

havalina

New member
3 צלליות - כיצד

מישהי יכולה להסביר איך משתמשים ב-3 צלליות (שבאות בסט אחד: בהיר, בינוני, וכהה)? השתלטתי פחות או יותר על שתי צלליות (רקע בהיר + מן V-על-הצד כהה) אבל מה עושים עם שלוש? אשמח גם להסבר מילולי וגם להפנייות לאתרים עם תמונות / הסברים...

תיראי...

כעקרון זה פשוט... את יכולה לעשות המון דברים עם 3 צללות... למשל: את יכולה לעשות פס עבה של הצללית הכהה ביותר על כל העפעף העליון מעלייה לטשטש את הצללית הפחות כהה ומעל שתייהם את הצללים הבהירה ביותר לטשטש לכיוון עצם הגבה. זאת רק דוגמא אחת.. את יכולה לעשות עוד המון דברים עם 3 צלליות.. אני אתן לך כמה תמונות לדוגמא...

או שאת יכולה הפוך..

את יכולה לשים את הצללית האמצעים זאת שלא כהה מידיי ולא בהירה מידיי... על העפעף ועל זה לטשטש את הצצלית הכהה יותר ואחר כך לטשטש לכיוון עצם הגבה את הבהירה יותר משנייהם. תעשי לך אימונים על זה ולאט לאט תלמדי לשלוט בזה כמו שצריך. בהצלחה לך!

havalina

New member
../images/Emo51.gif ועוד בנושא צלליות

תודה רבה! התמונות מאוד יפות. יש לי עוד שאלות בנושא צלליות:
האם אתן מכירות צלליות מבריקות מאוד, כמו בתמונה השלישית? כאלה שנמכרות בסט של 2 או יותר גוונים תואמים (לא רק סטיק שבא בדר"כ בגוון בהיר מאוד בלבד)
האם אתן מכירות פתרון כלשהו לבעיה של רגישות-יתר בעיניים? כלומר, עיניים שמתנפחות / מתאדמות בגלל שימוש בצלליות או מסיר איפור-עיניים. אחד הפתרונות שלי הוא לא להשתמש באיפור (..) וגם לא להשתמש בצלליות "אבקתיות" שחלקיקים שלהם נושרים לתוך העין.

michal18

New member
פשוט מאוד

לגבי צלליות מבריקות יש לך המון אפשרויות: יש לארט מייק אפ ומייק אפ פור אבר צלליות "סטאר דאסט" מבריקות משגעות ודי יקרות שיוצאות סופר-מבריקות, זה 70 שח בערך. למייבילין יש צללית בסטיק שהיא רק 20 ש"ח בסופר-פארם, היא לא משהו אבל חביבה. לגבי רגישות: תשתמשי במסיר איפור טוב והיפו-אלרגני (של ג´נסיס מומלץ).

havalina

New member
../images/Emo51.gif! ועוד שאלות!

תודה, צצו לי עוד שאלות..
איפה מוצאים את מייק-אפ פור אבר ואת ארט מייק-אפ?
משום מה התאהבתי בצלליות זהבהבות-חומות, ובמקביל בליפ-גלוסים ורדדרדים (לא בהיר) מנצנצים. שניהם מאוד עדינים ולא-מורגשים. האם הזהבהב והורדרד הולכים יחד? אם לא: איזה צבעי צללית עדיף להתאים לליפגלוס ורדרד? ואיזה צבעי אודם (ולא חום מבריק כי זה עושה לי מראה חיוור-מת) לצללית הזהובה? כי לדעתי הצללית הזהובה פשוט מרהיבה ולעומתה צללית סגלגלה-ורדרדה עושה עיניים במראה "בכי" קצת...
יש לי רק סומק אחד שצבעו "מוקה-פינק"- האם הוא יכול להתאים לכל צבע אודם/צללית? ולצבעים שתיארתי קודם?

old fairy

New member
יקירתי...../images/Emo68.gif

את הסומק מתאימים לפנים ולא לאודמים השונים שאת מניחה... למרות שצריך להיות להם מכנה משותף כמו למשל תת גוון (צהוב/כחול) זאת אומרת שאם את משתמשת בגוונים זהובים והם אלה שמחמיאים לך יותר אז הסומק שלך צריך ללכת באותו הקו ואז תוכלי לגוון בצלליות שלך בסקאלה של תת הגוון הצהוב (צבעים חמים וצבעי אדמה) את השאר אתן לחברות לענות בהצלחה!!!

רעותי, טוב שאת מציינת שזאת עבודה של

של אתי אלבכרי, הווה אומר אנוכי.. כשמצרפים תמונות רצוי גם לציין מי ביצע את העבודה תודה על הקרדיט, היה לי מספיק עם חברתך מאתר מומלץ אצלך שהעתיקה מילה במילה רעיונות לראיון עבודה והמלצות שלי לאיפור מאתר יופי לנשים. אודה לך מאוד אם תקפידי תודה אתי אלבכרי

למעלה