טאז מתבייש הוא מסמיק בטח !! אחרי כל הודעה שאחת אחרת כותבת... אז ניצן תדע שהטפט של המחשב שלי זה התמונה שלך.... עכיו... יש לך חברה? אם כן תזרוק אותה !!! אנחנו רוצות אותך!!!!!!
ולא רואה את כל מה שאתם רושמות עליו. או שבעצם הוא רואה אבל לא נעים לו...... אקיצר אפשר להצתרף למועדון או שמאוחר מידיי?!?!?!?? שימו לב לתוספת החדשה שלי בחתימה חשוב מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרטים על Mephisto ועל JOY בעוד זמן קצר
אז ניראה לי שהוא אביר על הסוס הלבן(למרות שאני מעדיפה סוסים שחורים אבל לא משנה...). שיער ארוך ובלונד.. עיניים ירוקות כחולות גוף פ33תי. חולה על סוסים ויודע ההכל עליהם. בנות.... כנראה שיש אבירים על סוסים לבנים(שחורים) בעולם!!!!
קראתי את כל העץ אבל ממש אין לי כוח לענות לכל העץ. עכשיו אני לא הייתי בבית שלוש ימים. עם תסתכלו על העץ עם התמונה תראו שהייתה שם תגובה שלי וזהו. כי אחרי זה נסעתי לצפון לאיזה עבודה, ואחרי זה העברתי את הסוסים שלי לקיבוץ גבע. עכשיו חזרתי הביתה וראיתי את העץ הזה, ולא לדאוג יש מספיק טאז בשביל כולן. ואני באמת לא נפגע מדברים כאלה, אני אישית מרגיש מוחמא. כל אחד צריך כזה בוסט לאגו מידי פעם