3 פעמים בחודשיים.

Doni 1

New member
אני!אני!אני!אני!אני!אני!אני!אני!!!!

יש אפשרות להיות איתו לא רק על סוס?....
טאז מתבייש הוא מסמיק בטח !! אחרי כל הודעה שאחת אחרת כותבת... אז ניצן תדע שהטפט של המחשב שלי זה התמונה שלך.... עכיו... יש לך חברה? אם כן תזרוק אותה !!! אנחנו רוצות אותך!!!!!!

yael filan

New member
בהחלט יש

אבל הוא צריך להחליט אם מתחשק לו... אפשר על פוני, אפשר על חבית... אפשר על מה שאת רוצה שכולל רכיבה (על חיה...)

speedy123

New member
איזה מזל שניצן עסוק

ולא רואה את כל מה שאתם רושמות עליו. או שבעצם הוא רואה אבל לא נעים לו...... אקיצר אפשר להצתרף למועדון או שמאוחר מידיי?!?!?!?? שימו לב לתוספת החדשה שלי בחתימה חשוב מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פרטים על Mephisto ועל JOY בעוד זמן קצר

speedy123

New member
ושחכתי משהו...

בקשר לחתיך אההה אופס לטאז
אז ניראה לי שהוא אביר על הסוס הלבן(למרות שאני מעדיפה סוסים שחורים אבל לא משנה...). שיער ארוך ובלונד.. עיניים ירוקות כחולות גוף פ33תי. חולה על סוסים ויודע ההכל עליהם. בנות.... כנראה שיש אבירים על סוסים לבנים(שחורים) בעולם!!!!

yael filan

New member
חחח

את תמיד יכולה להצטרף אין מאוחר מדי ואכן, ניצן הוא האביר על הסוס (לא משנה באיזה צבע)

taz512

New member
צימצום תגובות.

קראתי את כל העץ אבל ממש אין לי כוח לענות לכל העץ. עכשיו אני לא הייתי בבית שלוש ימים. עם תסתכלו על העץ עם התמונה תראו שהייתה שם תגובה שלי וזהו. כי אחרי זה נסעתי לצפון לאיזה עבודה, ואחרי זה העברתי את הסוסים שלי לקיבוץ גבע. עכשיו חזרתי הביתה וראיתי את העץ הזה, ולא לדאוג יש מספיק טאז בשביל כולן. ואני באמת לא נפגע מדברים כאלה, אני אישית מרגיש מוחמא. כל אחד צריך כזה בוסט לאגו מידי פעם
טאז, השד והמחמאות

למעלה