3 פעמים בחודשיים.

3 פעמים בחודשיים.

כן, לצערי הרב זה מספר הפעמים שיצא לי לאינטראקט עם סוסים הקיץ הזה. זה כלום, וזה כואב. אני רואה את התמונות של פיבס ובא לי לקפוץ על אחד הסוסים, ו... טוף, זה כבר שייך לפורום אחר (למטה, מצד שמאל). כולופן, בקרוב ננסה לתקן את זה ולהתחיל לרכב כמו שצריך. צריך. ולדברים החשובים באמת... מה שלום הפורום?? מי נגד מי? מתי כבר יוצאים לרכיבה ממושכת יחדיו? אפשר להיות עם ניצן ביחד על סוס??? סיאו.

סתם תגובה

איזה באסה.... אז מה עשית כל הקיץ?? אני היום רכבתי שוב על אלמוג וטאורה עבדתי עם טאורה על הצעדי קנטר בעזרת קוולטים היו כמה נוראים, אבל בעיקרון היה טוב. ל אלמוג עשיתי לונג´ ודרשתי ממנו את הטרוט הכי פתוח שהוא יכול לתת והוא ממש נתן לי אקסטנדד טרוט! אחר כך עליתי עליו וקפצתי איתו מסלול קטן והיו כמה קפיצות שהוא נתקע במהלך הזינוק אבל התגברנו על זה ואת המסלול האחרון עשינו ממש טוב, אני צרכה לשכנע את שמעון להוציא אותו כבר לתחרות! לגבי טיול ביחד: זה יכול להיות ממש כיף אבל אנחנו ממש מפולגים...מאילת עד לצפון אז זה יהיה קשה להתאסף. בזמן שלא היית (או שהיית) היה איזה ריב קטן עם קאנטור פגסוס אבל לא שמענו ממנו הרבה זמן, בקיצור די משעמם! מזל שניצן שם את התמונה שלו פה! זה יעסיק אותנו במשך הרבה זמן.....

yael filan

New member
oh yeah!

בהיייייייייחלט יעסציק אותנו להרביי זמן הייתי אומרת

../images/Emo6.gif

מתי באמת עושים מפגש פורום?
~מזכירה למישהו משהו
~
רגע.... למה בסוף התבטל מפגש הפורום??
בוא נחשוב..
אולי בסוכות?? או בראש השנה??? ואנחנו רוכבים במרכבת לטרון... כן? אוףף! ממש מבאס אותי שכל הפורומים נפגשו ודווקא אנחנו נתקענו!
ועוד אירגנתי הכל!!! זה היה כל כך יכול להתקיים!
וזה עדין יכול..
עכשיו יש יותר אנשים, אז יש יותר סיכוי שיבואו יותר מ10..נכון? טוב- אנרכיסטית רוכבת מאחורי ניצן, אני מלפניו
מסכן טאז...
למה אלוהים (אם יש אחד) ברא אותו כזה חתיך?

yael filan

New member
הלו?

אני הייתי לפנייך! אנרכיסטית יכולה מאחורה, אבל אני מקדימה! ו... אי אפשר בחגים, אני בארה"ב (נעלבתתי שלא זכרת)

טוב...אממ יש מספיק טאז לכולם!!../images/Emo9.gif!

נעשה "סיבובים עם ניצן על הסוס- 50 שקל סיבוב סביב המנז´ (לאנשי הפורום [אני מניחה- לנשות הפורום...] זה בחינם!) מה אתה אומר ניצן? ו= אוי לא!!!! אאווין הרוח הרודפת חזרה!!! עדין יש לי סיוטים מהפעם הקודמת!!! ו= מסכנה אנרכיסטית!!! מה עשית כל היום??? אני הייתי מתה! אני לא יכולה, הייתי משתגעת!

M ar y K at e

New member
איזה מגעילות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אני נרשמתי שניה אז אני שניה

M ar y K at e

New member
אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif אני../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

Puff Ball

New member
אני רוצה להיות רביעית!!

[URL='http:///'] וגם חמישית ושישית אם אפשר... ;)[/URL]

yael filan

New member
סליחה, אבל...

יש יותר מדי בנות שרוצות, מותר רק פעם אחת, אבל אם לטאז עוד יהיה כוח, נעשה סיבוב שני (ו3 ו4 ו5 ו6)

למעלה