3 פאנארטים... תמשיכו עם פאנארטים שלכם... טוב, יש לי 2 פאנארטס ורקע אחד למחשב. פאנארט
M mgirl New member 18/11/02 #1 3 פאנארטים... תמשיכו עם פאנארטים שלכם... טוב, יש לי 2 פאנארטס ורקע אחד למחשב. פאנארט
פ פינקילושה New member 19/11/02 #5 גמני עשיתי רקע..! והכל ממש ממש יפה! בלה .. אל תשימו לב למה שכתוב.. פשוט... הייתי צריכה לכתוב מש´ו, וזה נראה מתאים לרקע)))) ^-^ ^-^ אבל זה דפוק, אז אל תשימו לב.... משפטים אחרים יתקבלו בברכה!^-^^-^
גמני עשיתי רקע..! והכל ממש ממש יפה! בלה .. אל תשימו לב למה שכתוב.. פשוט... הייתי צריכה לכתוב מש´ו, וזה נראה מתאים לרקע)))) ^-^ ^-^ אבל זה דפוק, אז אל תשימו לב.... משפטים אחרים יתקבלו בברכה!^-^^-^
מ מ כ ו ש פ ת New member 19/11/02 #4 אהבתייי וואי, הם ממש יפים.... איך אני אוהבת פאנארטים כרמל, מה עם שלך?
נ נעלולת בית New member 19/11/02 #7 קבלו |צלש|../images/Emo70.gif שתיכן!!! אוף... הבנות בפורום הזה גורמות לי להרגיש יותר ויותר לא מוכשרת מיום ליום........ *זאת הייתה מחמאה...........** *
קבלו |צלש|../images/Emo70.gif שתיכן!!! אוף... הבנות בפורום הזה גורמות לי להרגיש יותר ויותר לא מוכשרת מיום ליום........ *זאת הייתה מחמאה...........** *
א אישה משפיעה New member 20/11/02 #9 אוו אוווו אהבתי!!!!! אה וכן ולמי שלא יודעת מי....אממ בעצם כולם אז היי אני חן מכפר סבא....כתבתי פה כמה פעמים... בכל מקרה אני בת 14 בכיתה ט´....וזהו!
אוו אוווו אהבתי!!!!! אה וכן ולמי שלא יודעת מי....אממ בעצם כולם אז היי אני חן מכפר סבא....כתבתי פה כמה פעמים... בכל מקרה אני בת 14 בכיתה ט´....וזהו!