3 מתוך 3...

3 מתוך 3...

שלוש פעמים יצא לנו להגיע לבריכה בשבוע שעבר ובשלושתם היה "אירוע קקי" שהביא להוצאה של כולם מהבריכה, וניטרול של הבריכה לשארית היום. אין לי מושג מה אפשר לעשות בקשר לזה, אבל זה ממש מבאס.

א ע ד

New member
איפה האיכפתיות...?../images/Emo92.gif

לצערי בשבוע שחלף אירועו מקרי "פספוס קקי" מספר פעמים. 3 הפעמים הראשונות היו בבריכת התינוקות והסתיימו ב"הקפצה" של מפעיל הבריכה, הוצאת המתרחצים הצעירים מהבריכה והמתנה של 40 דקות מחוץ למים. ביום שבת האחרון הודיעו לי על מקרה זהה של "מקרה קקי" אך הפעם בבריכה הגדולה. היה מציל אך הוא לא ראה את המקרה עצמו אלא רק את תוצאותיו העגומות. וכך, מצאו עצמם מתרחצי הבריכה ביום שבת האחרון שהיה חם למדי מחוץ לבריכה בשלהי הצהרים על הדשא במקום במים למשך שעתיים וחצי. אין לי מילים עדינות לנסח את החוצפה שבגינה סבלו כל יתר האנשים. חוסר איכפתיות משווע - מה הבעיה לשים חיתול לתינוקות (במידה ואכן תינוק עשה שם את צרכיו....). הורים, קחו אחריות על הילדים שלכם. צוות הבריכה מעיר ומבקש בנימוס - פשוט קנו חיתולי בגד-ים, זה כל הסיפור.

בעבר היה פיקוח על ילדים

שמסתוססים ערומים ברחבי הבריכה. אני חושבת שכדאי שאחד מעובדי הבריכה יעבור בין הילדים פעם בכמה זמן, וכשהוא מזהה ילד עד גיל 2 בממוצע, ישאל את הוריו אם הוא לובש בגד ים מיוחד לבריכה. זו לא בושה, מי שצריך להתבייש זה מי שהילד שלו מלכלך את הבריכה בצרכיו. דרך אגב, אם זה יקר לכם, אפשר לקנות בגד ים רב פעמי בסביבות ה-50 ש"ח. ניתן לכבס אותו, הוא אטום וחוסך גם הרבה כסף. ניתן להשיג בחנויות בגדי ילדים

למעלה