3 משחקים הלילה

rapgamer4ever

New member
3 משחקים הלילה

אטלנטה- בוסטון: הסלטיקס הלוהטים ינסו להאריך את רצף הניצחונות.

פיניקס- ברוקלין: שתי קבוצות בלי הגנה שכבר נפגשו העונה. הסאנס ניצחו במשחק חוץ, נראה האם לנטס תהיה תשובה.

גולדן- מיאמי: המשחק המרכזי. מיאמי ממשיכה במסע החוץ, אחרי הניצחון מול הקליפרס היא כבר עשתה את שלה ותנסה לתת פייט לווריורס. גולדן תפסה מומנטום עם 3 תבוסות רצופות שהנחילה ליריבות.

אפשר להגיד רשמית שגולדן הגיעה לליגה

גם למיאמי לא היה סיכוי. לדעתי רוב המשחקים של גולדן העונה כבר לא יהיו "המשחק המרכזי".

rapgamer4ever

New member
מיאמי שיחקה ממש טוב

שמרה אגרסיבי וחזק, ניהלה נכון את שעון הזריקות, עשתה תנועה בהתקפה... זה באמת הקשה על הווריורס שקלעו באחוזים נמוכים מהרגיל אבל גם גולדן שמרה לאורך 48 דקות. היא סגרה את הצבע חזק, עשתה רוטציות מהירות, נלחמה בחסימות. זה נראה כמו משחק פלייאוף. שתי הקבוצות נתנו את כל מה שיש להן וה-20 הפרש משקף את הבדלי הרמות.
&nbsp
הריצה המשמעותית במשחק הייתה בסוף הרבע השני עם ה-death lineup של הווריורס.
&nbsp
ברבע השלישי דריימונד הסתבך בבעיית עבירות. ג'ורדן בל נכנס במקומו וההרכב לא ממש עבד, אז קר הכניס את כספי במקום פאצ'וליה. נחמד לראות שכספי משתלב כחלק אינטגרלי מהרוטציה. כספי מסר כמה מסירות טובות שלא התבטאו באסיסט, בסך הכל הוא שיחק סבבה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
טרייד מעניין מאוד

הפריק מקבל חיזוק מעולה לידו

rapgamer4ever

New member
טרייד הוגן

גרג מונרו חוזה נגמר ומקצועית הוא לא ממש מעניין את פיניקס.
בפועל הטרייד הוא בלדסו תמורת הבחירה של מילווקי, שאמורה להיות בטווח 15-20.
&nbsp
מה שמעניין מילווקי מחזיקה כעת בשלושה רכזים ששווים דקות: ברוגדון, בלדסו ודלבדובה. שלושתם פיזיים ומסוגלים לתת דקות בעמדה 2 אבל גם היא די מלאה בדקות של מידלטון.
המסקנה שלי היא שדלבדובה על הטרייד בלוק והייתי שמח אם ת'יבודו היה מרחרח בעניין. לדעתי הוא יכול להתאים לנו כמחליף איכותי בעמדות הגארד.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מונרו לא צפוי לשחק במדי הסאנס

הם כבר מחפשים עליו טרייד ובמקרה והם לא ימצאו , הם יעשו ביי אאוט.
נטו טרייד במטרה לחסוך כסף מבחינתם

נו, תודה לאל שחזרנו לעידן שבו חוזה נגמר הוא נכס

ונגמר העידן שבו חוזה נגמר וכבד הוא נטל. הליגה לדעתי עשתה טעות מרה כשלא שמה לב לזינוק הצפוי בתקרת השכר.

שמה לב, רצתה להחליק את העלייה בתקרה על פני מספר שנים

אבל איגוד השחקנים התנגד. לפחות עד כמה שהבנתי

אני הבנתי שהם שמו לב באיחור

צריך לזכור שאיגוד השחקנים מורכב ממי שמשחק עכשיו - קרי האינטרס שלהם הוא להגיע למקסימום הכנסות מיידי - ובפרט הגורמים הפעילים בו הם שחקני מקס (ולכן שכר המינימום למשל לא עולה יחד עם התקרה).
אם הליגה היתה מציעה את העליה למפרע אני די בטוח שלא היו מתנגדים. הם בטח הציעו את זה ברגע האחרון, אז האיגוד התנגד (כי הם רצו לממש מקסימום מההכנסה עכשיו).

Anfield

New member
מביכים, אולי הגיע הזמן להעיף את המאמן

כמה ג'אמפרים אפשר לקחת במשחק.
לא נכנס 40 פעם ברצף וממשיכים בג'אמפרים, ההתקפות שאני הכי רגוע איתן הם של ג'רמי גראנט שפשוט לוקח את הכדור לצבע במקום ג'ורג' ואנטוני שרק זורקים מרחוק כל הזמן. לג'ורג' לדעתי היו איזה 4 אייר בולים היום, מה זה אם לא בושה וחרפה?
באמת רע מאוד, יש דנבר בחוץ עוד יומיים הייתי משנה קצת דברים, נותן את הדקות של פטרסון ליוסטס, נותן יותר דקות לפלטון וגראנט על חשבון אנטוני ורוברסון. אולי מעיף את דונובן, לא יודע מי יש להביא במקרה כזה. בפסקי זמן כל מה שאני רואה זה את פלטון מדבר, לא יודע איפה המאמן בכלל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לגמרי להחליף מאמן

לא כל מאמן יודע לגבש שיטת משחק שמתאימה לשלושה כוכבים
השיטה הנוכחית לא עובדת וזה על הראש של המאמן
להחליף ויפה שעה אחת קודם
&nbsp
מצד שני, איזה מאמן פנוי כן יתאים להם?

זה גם לא כל כך פשוט

ג'ורג' ומלו הגיעו לקבוצה שדונובן מאמן אותה. לא היה להם מה להגיד בעניין. המאמן הבא יצטרך גם להיות מאמן טוב וגם להתקבל היטב על ידי השחקנים. מאמן שאחד מהם לא יסכים לו וכבר הם אבודים.
מה גם שלמאמן אולי מגיעה תקופת חסד איתם. לדעתי צריך לתת לו לפחות עוד 10 משחקים לפני החלטה כזו, אלא אם תהיה קטסטרופה.

Anfield

New member
מעניין תודה

אהבתי לשמוע. אין ספק שבילאפס ופירס עודדו אותי.

למעלה