3 מילים

צייר

New member
3 מילים

3 מילים לחשי לי רק 3 מילים מילים שנוגעות לי בלב כל מילה תפתח לי מגירה סגורה או דלת ברזל תרכך את לבי מה ביקשתי רק אמרי את המילים ואני שלך את לבי לקחת בשבי בראותי אותך בלילה אני מאוהב בך אני אוהב אותך בכל לבי שחררי את הקסם שלך ואמרי את המילים הפשוטות בעלות המשמעות הגדולה עבורי רק 3 מילים אני אוהבת אותך זה רק מה שביקשתי צייר

טאKילה

New member
3 מילים...

אתה כותב מדהים..

צייר

New member
תודה לך טאקילה

אני לא כותב שום דבר הלב מכתיב , ואני כותב הרגשות מדברים ואני שר שלך עם חיבוק צייר

danistar

New member
3 מילים ..

לחבר הכי טוב האוהב הכי קרוב חשבתי איך להסביר את הרגשתי להגדיר רק שלוש מילים על נייר מכתבים רק שלוש הברות מהנשמה הן יוצאות שלוש מילים מהלב שמבריאות כל כאב שלוש מילים מהנשמה שמסירות כל חומה שלוש מילים חזקות שלוש הברות מנצחות כל כך פשוטות כל כך מסובכות …. אני אוהבת אותך ….

Mוניk

New member
אני אוהב אותך../images/Emo23.gif

ברוך הבא צייר
מילים מלאות קסם זוכרת את השירים המקסימים שלך מאז. אהבתי צייר
מוניק

צייר

New member
זה קל להגיד אוהבת

צריך גם לשדר זאת לא רק להגיד אני אוהבת יש לבצע צייר

alonronit

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifתודה רבה ../images/Emo23.gif

תודה רבה על אך שתיחסת אלי כמו בן אני לא ישכח לך את זה את איזה סןג של מלאך תודה לך מעמק ליבי אני מעריץ שלך אלון

זה מה זה פשוט @

למה קשה לאנשים לומר את המילים האלה? באנגלית זה נשמע טוב i love you גם בצרפתית נשמע מצויין je tem (שיסלחו לי הצרפתים בינינו על הכתיבה) אז למה לא בעברית? אני אוהב אותך?

לדעתי זה עניין של אגו גברי ישראלי

לא לומר את המילים הכל כך יפות...וזה כל כך פשוט לומר אותן.. אני אוהב אותך מה הבעיה

../images/Emo79.gif

להיות קרוב אלייך זה לא פשוט תמיד בדרך משהו לוקח אותי לאיבוד פעם זה גשם ופעם מלחמה החדשות, פחדים, התלבטויות, העבודה להיות קרוב אלי גם לא פשוט גם את בדרך הולכת לאיבוד פעם זה עצב ופעם בדידות לרצות את כולם, החיים, ההתמודדות אבל פעם בכמה זמן אנחנו קרובים מדברים, מתחבקים, מתנשקים, אוהבים שוכחים לרגע את כל קשיי היום העיניים מחפשות מבט, הידיים חום החלל מתמלא בשקט ואז שוב מרגישים יש לנו אחד את השני,אותי לך אותך לי להיות קרוב לעצמך, גם זה לא קל הקושי הזה מרחף מעלייך וגם מעלי פעם זה עצב ופעם בדידות לרצות את כולם, החיים, ההתמודדות אבל פעם בכמה זמן אנחנו קרובים מדברים, מתחבקים, מתנשקים, אוהבים שוכחים לרגע את כל קשיי היום העיניים מחפשות מבט, הידיים חום החלל מתמלא בשקט ואז בכל הגוף מרגישים יש לנו אחד את השני, אותי לך לך אותי ורק פעם בכמה זמן אנחנו קרובים מדברים, מתחבקים, מתנשקים, אוהבים שוכחים לרגע את כל קשיי היום העיניים מחפשות מבט, הידיים חום החלל מתמלא בשקט ואז בכל הגוף מרגישים יש לנו אחד את השני, אותי לך לך אותי (אריק איינשטיין)

למעלה