3+ כבר לא יהיה..

3+ כבר לא יהיה..

שידורים חוזרים עוד מעט לא יהיו.. אני כבר מתחילה לאבד את התקווה שישודרו הפרקים החדשים של בנות גילמור בישראל! אבל כל כך מאבדת
וגם אם כן, אנחנו כל כך מאחרים בפרקים. וזה מציק לי.. כמה שזה ישמע מוזר, זה מציק לי נורא. פתאום אני אראה איזשהו בגד יפה ואני אגיד "אני רוצה כזה!" אבל צילמו את הפרק הזה לפני שנה.. ואין את זה כבר בחנויות, זה לא באופנה. נדפקנו.

blue dragonfly

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

עכשיו עצוב לי
. אבל את לא צריכה לאבד תקווה.... נחכה עד 2004 וניראה מה קורה
את צודקת, זה באמת מציק, אם
יגיע לכאן בעוד שנה אז אני ארגיש כאילו אנחנו בפיגור, כאילו יש איזה פער
. חוצמזה, יכול להיות שהם ידברו על דברים, כמו מוזיקה למשל, או מצב בטחוני (סתם לדוגמא), וזה לא יהיה אקטואלי, אנחנו לא נבין על מה הם מדברים ויכול להיות שגם לא נבין חלק מהבדיחות. זאת מין הרגשה של החמצה
.

נכון../images/Emo7.gif

תסלחו לי על הבורות אני פשוט חדשה..... אבל למה הם לא מוכנים להביא תפרקים החדשים לישראל???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? אולי אם נשלח מכתבים או לוידעת מה הם יגיבו לנו....... או שכבר עשיתם את זה?

Blizzard Beach

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

בגלל הסכסוך עם WB, החברה של באג. אל תאבדו תקווה

frikin shin

New member
אני נתתי פרוט של הסכסוך של ה-wb

ונראה לי שמחקו אותו... אז אני יכתוב בקצרה... הייתה תחרות בין חברות הכבלים ולבין הממיר הדיגיטלי וYES על הסדרות של ה-WB ביניהם בנות גילמור. הם הציעו מחירים כל אחד גבוה יותר ובסופו של דבר חברות הכבלים ביקשו להוריד את המחירים משהו שממש לא בסדר. אז ה-WB לא הסכימו והם הסתכסכו... יכול להיות שב-2004 יחזרו הסדרות אלינו אם המתווך שלהם יוכל לסדר משהו לפני המשפט שיתקיים ב-2004...

1נוגי

New member
../images/Emo15.gifיסטיות יקרות!!!

אולי הגיע הזמן להפציץ את ערוץ 3 ואת W.B בהודעות / אי.מיילים... כל דבר שעשוי לעזור?
לציין בפניהם שיש ל
קהל גדול בישראל ושאנו מצפים לעונות ה-3 וה-4 בכליון עיניים.
לא שישראל נמצאת בראש עדיפויותיהם, אך האם אי אפשר להקדים את הדיון? נחכה עד 2004? ואז... נחכה עוד שנה? מה קורה לנו? צריך לפעול! כל העניין כ"כ מדכא אותי וכאילו אין עם מי לדבר!
אסור להתייאש, צריך לעשות משהו...
יסטית גאה
נטלי

frikin shin

New member
זה לא יעזור...

הם יודעים שלבאג ועוד הרבה תוכניות יש קהל מעריצים גדול בישראל אבל זה לא יעזור בגלל שה-WB לא מסכימים למכור להם את התוכניות! הם ישמחו לקבל את התוכניות ולשלם עליהם אבל בעלות נמוכה... בקיצר נראה לי שרק המתווך יוכל לעזור אבל אנחנו לא ממש...

The Pink Dragon

New member
זה לא מדוייק...

ערוץ 3 הסכימו לשלם המון כסף כדי שיס לא יקנו אותם בלעדית ועכשיו אין להם מספיק כסף והם רוצים לחזור למחיר הזול... הויכוח הוא כי WB לא מסכימים...

frikin shin

New member
טוף ננסה... הנה הכתובת של ערוץ 3

קישור למטה... שלחו להם מיילים ובקשר לראש1 אנחנו לא נזכה... עדין הם אחרונות בפוסטרמאניה

התקשרתי היום לראש1 בשביל

להציף אותם ב-5 אבל הקישור של הפוסטרמאניה זה בכלל של מלחמת הכוכבים! איזו חוצפה.

רגע שגעוני קטן... + ../images/Emo58.gif3 קטנטן

... רגע שבו כתבתי דברים מוזרים ביותר לשמירת באייסיקיו "אני רוצה לראות רוריייייייייי ג'סססססססססססססססססס בנותתתתת - גילללללללללמוררררררררררר משתגעעעעעעעעעעעתתתתת אנייייייייייי רוצהההההההההה רוריייייייי ג'ססססססססס בנות - גילמוררררררררררררררר אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע דייייייייייייייייייייייי לענווווווווווות אותנווווווווווווווווו בנייייייייייי - אנווווווווווווווווש מעצבניייייייייייייםםםםםםםםםםםםם ווווווווורנרררררר ברוט'רססססססססססססססס בנותתתתתת - גילמווווווווווורררררר עכשיוווווווווווווו........ דייייייייי.... לעינויייםםםםםםםם........ בבעלייייי - חיייייייייייםםםםםםם........." היה עוד קצת, אבל לא מש'ו חיוני.

למעלה